0:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2018 15:30

17.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Litultovice zaslouženě vezou tři body z Hněvošic


Branky


0

Litultovice daly v každém poločase po gólu a získaly tak další tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poslední Hněvošice dále zapadají do bahna. V zápase s Litultovicemi tahaly po celé utkání za kratší konec provazu. Litultovice si vypracovaly více gólových příležitostí, a vyhrály zcela zaslouženě. První poločas byl spíše ve znamení nevydařených kombinací ve středu hřiště. Po jednom z povedených úniků po levé straně se dobře v šestnáctce uvolnil špílmachr Haas, který šikovně dal pod sebe na Tenglera, který z první usmernil míč k pravé tyči domácí svatyně 0:1. Těsně předtím si Hněvošice vypracovaly svou nejvážnější příležitost, když René Buchta našel hlavičku Stříbného, a ten mířil těsně nad. Do konce prvního poločasu se nic extra už nestalo.

 

 

I po přestávce nadále na trávníku Litultovice dominovaly. Dostaly se do tlaku, z čehož pramenily i jejich tutovky. Třikrát si na domácím brankářovi Hartmannovi vylámal zuby agilní Doležel a jednou zkazil radost dobrým vyběhnutím Haasovi. Pojišťovák se podařil hostům vsítit v 71. minutě, když se skvěle uvolnil Drápal, který našel na vápně Minarčíka, jenž vymetl pravý roh domácí svytaně – 0:2. I když hosté dohrávali o deseti po vyloučení Minarčíka, tak si v poklidu dokráčeli pro plný bodový zisk.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Hněvošice
David Křempek (trenér): Tři body jsme soupeři odevzdali naprosto laxním výkonem. Za celý zápas jsme neměli snad ani jednu gólovku a prohráli jsme naprosto zaslouženě.

TJ Sokol Litultovice
Adam Haas (trenér): Utkání nebylo z naší strany ničím jiným, než festivalem neproměněných šancí a nedůsledností v 16ce soupeře. Přesto 3 body těší.



Sestavy


TJ Sokol Hněvošice
L. Hartmann [-] - R. Buchta [-] - P. Ševior [-] , J. Stříbný [-] , P. Cojg [-] , F. Šumník [-] (63. M. Schlehofer [-] ) , R. Buchta [-] , P. Šafarčík [-] (73. P. Kvita [-] ) , A. Vavřinčík [-] (63. B. Cojg [-] ) , Š. Kurzica [-] (46. D. Vitásek [-] ) , Z. Vrána [-]

TJ Sokol Litultovice
D. Böhm [-] - M. Drápal [-] , O. Minarčík [-] , J. Raschka [-] , M. Borč [-] , Š. Šťavík [-] , P. Fiala [-] , M. Šeuer [-] , O. Haas [-] , J. Tengler [-] , O. Doležel [-]

ŽK: 47. D. Vitásek , 60. P. Šafarčík , 61. Z. Vrána - 8. O. Haas , 23. D. Böhm , 44. O. Minarčík . ČK: 75. O. Minarčík .
Hráči zápasu: L. Hartmann - O. Haas , O. Minarčík .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: TOMEŠ Vítězslav - HEISER Jaroslav, ŠUSTEK Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.