2:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2018 10:00

17.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Otice dohnaly dvoubrankové manko


Branky


0

Po půlhodině hry vedly domácí Životice o dvě branky. Oticím se ale zásluhou dvou branek Gorčici podařilo srovnat skóre a získat bod. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V tradičním nedělním čase přivítaly Dolní Životice na svém hřišti Otice. Vstup do zápasu mely lepší Životice. V 1. minutě sice zahodil šanci Tengler, ale v 5. minutě zatočil míč ze standardky na zadní tyč Vícha a domácí fandové propukli v jásot – 1:0. Pak ještě zahodil šanci Palyza, jehož pokus mířící do branky vykopával z brankové čáry Miroslav Byrtus. Pak už převzaly takotvku Otice. Po nahrávce Bukovského zahodil samostatný nájezd Blaga. O chvíli později centr Bukovského namířil hlavou do tyče Jan Byrtus.A do třetice opět nahrával Bukovský a Paláček mířil tentokrát do druhé tyče. Pak z nenápadné akce po půlhodině hry se domácí radovali z druhého přesného zásahu, když po přesné nahrávce propálil z hranice vápna vše, co mu stálo v cestě opět Vícha – 2:0. Otice se dostaly na dostřel jediného gólu čtyři minuty před přestávkovou pauzou, když milimetrový centr Kříže usměrnil do sítě z pěti metrů Gorčica – 2:1.

 

Ve druhé části začaly Otice náporem a těsně před hodinou hry svítily na ukazateli skóre dvě dvojky, když po nahrávce Miroslava Byrtuse, se z otočky cizelérský prosadil podruhé v zápase Gorčica – 2:2. Ve zbytku zápasu měly převahu Otice, ale těžký terén znemožňoval přesnou kombinaci a žádné z mužstev se už gólově neprosadilo. Šance sice byly, ale ani Palyza za Životice neproměnil samostatný nájezd, a na druhé straně napálil Paláček břevno. 



Ohlasy k zápasu


FK Dolní Životice
Zbyněk Světlík (trenér): My jsme hrál patnáct minut, zbytek patřil Oticím. Kdybych to měl shrnout tak na šance pro Otice v poměru 40:60. I když jsme chtěli tři body, tak bod je pro nás výhra.

TJ Otice
David Bukovský (hráč): Byli jsme po celý zápas lepším týmem, ale poté co jsme prohrávali po půlhodině hry o dvě branky, tak bod berem, i když jsme mohli vyhrát. Hrálo se na hodně těžkém a neregulérním terénu. Posledních dvacet minut už s fotbalem nemělo nic společného.



Sestavy


FK Dolní Životice
M. Válek [-] - V. Palyza [-] (65. R. Ondřej [-] ) , J. Tengler [-] , F. Elbl [-] , J. Továrek [-] , J. Rolný [-] , A. Vícha [-] , P. Dušek [-] , M. Elbl [-] (81. L. Štrbík [-] ) , L. Vícha [-] , M. Pumr [-]

TJ Otice
K. Weiss [-] - M. Byrtus [-] , D. Bukovský [-] (46. M. Smuda [-] ) , O. Kurka [-] (68. J. Pácha [-] ) , R. Blaga [-] (75. L. Grygar [-] ) , T. Kříž [-] , Š. Poštulka [-] , F. Paláček [-] , J. Kostera [-] , D. Gorčica [-] , J. Byrtus [-]

ŽK: 74. J. Kostera , 76. T. Kříž , 84. F. Paláček , 87. J. Byrtus .
Hráči zápasu: J. Tengler , J. Rolný - D. Gorčica .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: DEDEK Vojtěch - PAVELEK Karel, BITOMSKÝ Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.