4:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2018 15:30

17.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Březová otočila po pauze


Branky


36. M. Šuhajík , 50. L. Lyčka , 77. L. Lyčka , 86. M. Šuhajík (p.) - 33. T. Voves , 40. D. Rathouský
0

Březová pro sebe rozhodla souboj po pauze, kdy se jí podařilo třemi góly zvrátit nepříznivý stav. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný zápas se odehrával v Březové, kam zavítaly Dobroslavice. Březová udělala v utkání méně chyb, a proto vyhrála. Po půlhodinové oťukávání, kdy ani jedna z družin svou šanci nepřetavila v branku, se dostaly do vedení ve 33. minutě Dobroslavice, když se do listiny střelců zapsal Voves – 0:1. Březová vyrovnala už za tři minuty, když Martin Šuhajík dostal přesný míč za obranu a chladnokrevně zakončil svůj samostatný únikl – 1:1. Dobroslavicím vrátil vedení ve 40. minutě Rathouský, který nedal domácímu brankáři žádnou šanci – 1:2.

 

Ve druhé části se podařilo Březové velice brzy opět srovnat krok, když nahrávku Lichovníka usměrnil kolenem do kasy se štěstím Lyčka – 2:2. V poslední čtvrthodině se podařilo Březové strhnout dvěma přesnými zásahy do černého výhru na svou stranu. Nejdříve dostal v 77. minutě pěkný pas za obranu Lyčka a střelou podél hostujícího brankaře rozvlnil síť za jeho zády – 3:2. Čtyři minuty před koncem byl v hostujícím vápně faulován Martin Šuhajík dobroslavickým brankářem a sám postižený s přehledem nabídnutou penaltu zavěsil do kasy – 4:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Vítěz Březová
Jiří Lichovník (hráč): První jarní zápas a konečně jsme se slezli všichni. Byl to vyrovnaný zápas, nahoru dolů. Góly vyplynuly z chyb, těch jsme udělali méně, a proto jsme vyhráli.




Sestavy


TJ Vítěz Březová
J. Hromada [-] - D. Novák [-] , M. Šustek [-] , P. Křenek [-] (46. P. Gebauer [-] ) , M. Šuhajík [-] , M. Pretsch [-] (46. L. Lyčka [-] ) , O. Lodňánek [-] , D. Řehulka [-] , P. Cihlář [-] (63. J. Kostera [-] ) , J. Lichovník [-] (86. D. Schustek [-] ) , P. Cihlář [-]

TJ Sokol Dobroslavice
M. Vajda [-] - M. Lišaník [-] , J. Klekner [-] (75. D. Tůma [-] ) , T. Voves [-] , T. Krejčí [-] (75. P. Tůma [-] ) , M. Knopp [-] (59. J. Mroviec [-] ) , J. Stupka [-] , M. Vujtík [-] (67. D. Pavelek [-] ) , P. Čaja [-] , D. Vujtík [-] , D. Rathouský [-]

ŽK: 75. J. Lichovník - 6. D. Vujtík , 86. M. Vajda .
Hráči zápasu: J. Hromada .
Počet diváků: 102. Rozhodčí: BAČKOVSKÝ Pavel - RUČKA Jakub, HRBÁČ Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.