Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2018 16:30

16.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Po vyloučení otického brankáře nasázela Vřesina oslabenému soupeři šest branek


Branky


2

Klíčový okamžik zápasu přišel ve 23. minutě, kdy byl vyloučen otický brankář. Vřesina hned dokázala vsítit branku. Po přestávce přidala ještě pět branek. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Otice si v dohrávaném utkání pozvaly ve Svátek práce mužstvo Vřesiny. V první šanci se objevil otický Blaga, který nahrál před branku lépe postavenému Grygarovi, jenž ve skluzu minul branku. Pak už se do šancí dostávala jen Vřesina. Čech mířil jen do gólmana Weisse, Boháčova střela mířila těsně nad břevno, Hořínkův pokus mezi tři tyče nezamířil, a Boháčovu střelu z voleje vytlačil otický gólman na roh. Klíčový okamžik zápasu přišel ve 23. minutě, když otický brankář Weiss zahrál po střele Vojtěcha Kociána rukou mimo pokutové území, dostal červenou kartu a do branky šel Váleček. Z následného přímého kopu otevřel pak skóre zápasu Čech - 0:1. Do další šance se dostala Vřesina ještě v závěru poločasu, ale Čech mířil mimo tři tyče.

 

Ve druhém poločase nastal úplný kolaps Otic. Ty se dostaly jen do dvou příležitostí, které nevyužily. Byrtusovu střelu vytáhl brankář Lampart na roh, stejně se vedlo i Grygarovi. Vřesina naopak nasázela Oticím dalších pět branek. V 53. minutě se na šestnáctce uvolnil Boháč, který našel Hořínka, jenž nedal otickému brankáři šanci - 0:2. Po hodině hry naservíroval Boháč z první Hořínkovi, který byl nekompromisní - 0:3. V 68. minutě se zmocnil Vojtěch Kocián míče už na své půlce a po individuální akci zavěsil - 0:4. V 78. minutě odcentroval do vápna Vojtěch Kocián, a Vojáček razantně z voleje usměrnil míč k tyči - 0:5. Kalich hořkosti si pak musely Otice vypít v 83. minutě, když si udělal všechny protihráče Vitásek a upravil na konečných 0:6. 



Ohlasy k zápasu


TJ Otice
David Bukovský (hráč): Vyloučili nám brankáře, pak se nám dva lidé zranili a my jsme dohrávali s torzem. Musím ale sportovně přiznat, že byla Vřesina lepším týmem a kontrolovala hru.

TJ Vřesina
Ondřej Teichmann (vedoucí týmu): Byli jsme jednoznačně lepším týmem, a domácí nám to hodně usnadnili v 1. poločase vyloučením brankáře. Chtěl bych poděkovat všem statečným jedenácti lidem, kteří odehráli celý zápas bez střídání za skvělý výkon.



Počet diváků: 50. Rozhodčí: DUDEK Rostislav - MEIER Milan, HRBÁČ Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip experta: výhra hostů

Musíme konečně začít sbírat body. Na podzim jsme věděli doma jak na ně - na jaře potvrdíme.