Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.05.2018 17:00

16.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jakartovice vydřely tři body proti Životicími


Branky


2

Životice dvakrát vedly, ale Jakartovicím se ještě před poločase povedlo utéct o dvě branky. Ve druhé Jakartovice ještě navýšily vedení. Životice jen korigovaly. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V dohrávce 16. kola okresního přeboru se ve středu střetla mužstva z Jakartovic a Dolních Životic. Životice zaskočily domácí už ve 3. minutě, když si míč k přímému kopu postavil Hanák a brankář Hruška byl na jeho střelu krátký - 0:1. Domácí tato situace zaskočila, a první čtvrthodinu hry držely taktovku zápasu v ruce Životice. Dokonce zahrozily hlavičkou Jasníka. Po patnácti minutách se Jakartovice vzpamatovaly, a v 17. minutě se jim podařilo srovnat krok. Hlaváč uvolnil Tkadlečka, který zavedl míč do vápna a pod sebe našel přihrávkou před odkrytou kleci Urbana - 1:1. Životice ale znovu brankově odskočilly, když se ve 23. minutě po rohu dostal míč k Továrkovi, který ho napálil do chumlu těl ve vápně, kde se ho zmocnil Tengler, jehož pokus doklepl do sítě Dušek - 1:2. Domácí ekipa ale vyrovnala o pár vteřin později, když Palkovič uvolnil mezi dvěma obránci Tkadlečka a ten hokejovým blafákem pokořil hostujícího gólmana Válka - 2:2. Ve 26. minutě se podařilo Jakartovicím dovršit obrat, když ve středu hřiště vybojoval míč Urban, navedl jej do vápna a nesobecky nahrál Hlaváčovi, který už neměl problémy míč dopravit do sítě - 3:2. V té době už Jakartovice na hřišti dominovaly, a pět minut před pauzou skvěle uvolnil Palkovič Sváčka, který křižnou střelu otřel o tyč a pokořil brankáře - 4:2. 

 

Druhý poločas nenalezl Jakartovice ve vrcholné formě, a Životice na trávníku byly lepším týmem. Ale své příležitosti nevyužily. Dvakrát dokonce jejich centry proletěly pětkou, ale nikdo míč dotlačit do sítě nedovedl. V největší šanci zatřásl břevnem domácí svatyně Štrbík. A byly to opět Jakartovice, kdo dokázal zahýbat se stavem zápasu. V 71. minutě začala akce u Palkoviče, který prostrčil balon na Filipa, který šel sám na brankáře, ale akci ještě vyšperkoval nahrávkou na Urbana, který prokázal instinkt lovce - 5:2. Životice korigovaly v 79. minutě, když se odražený míč dostal k Esslerovi, který s ním pronikl do vápna a procedil brankáře - 5:3. Jakartovice ještě v samém závěru mohly vedení navýšit, ale po přihrávce Tkadlečka, střílel Palkovič z otočky halfvolejem do břevna, míč se odrazil od země znovu do břevna a znovu do země a pak putoval ven. Pak se už nic významného nestalo a Jakartovice vydolovaly z tohoto souboje tři body. 



Ohlasy k zápasu


FK Jakartovice
Tomáš Rubý (trenér): Takový typický středeční zápas. Životice nás zaskočily hned z první akce, a my než jsme se vzpamatovali, tak to trvalo snad patnáct minut. Pak jsme vyrovnali, a až do konce poločasu jsme předváděli naši hru, díky které jsme vedli po poločase o dvě branky. Ve druhé půli jsme ale hráli chaoticky, a ani pátá branka nás neuklidnila. Poté, co hosté snížili jsme se strachovali o výsledek.

FK Dolní Životice
Zbyněk Světlík (trenér): Vedli jsme 1:0, 2:1. Zlomová byla dvouminutovka v první půli, kdy se domácím podařilo otočit skóre a pak ještě do poločasu zvýšit na 4:2. Druhý poločas to byl víceméně boj, bylo to vyhecované, a domácí si už výhru ale vzít nenechali.



Sestavy


FK Jakartovice
M. Hruška [-] - B. Malček [-] , P. Heinzke [-] , K. Palkovič [-] , D. Filip [-] , J. Tkadleček [-] , M. Sváček [-] , R. Holub [-] , J. Hlaváč [-] (80. L. Martinka [-] ) , D. Petroš [-] (80. M. Janech [-] ) , R. Urban [-]

FK Dolní Životice
M. Válek [-] - V. Palyza [-] , J. Tengler [-] , J. Továrek [-] (60. L. Štrbík [-] ) , J. Rolný [-] (76. M. Essler [-] ) , M. Hanák [-] , P. Dušek [-] (36. R. Ondřej [-] ) , M. Elbl [-] (60. L. Vícha [-] ) , O. Jasník [-] , M. Pumr [-] , A. Vícha [-]

Hráči zápasu: R. Urban , D. Filip , K. Palkovič .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ŠALATA Jiří - BUKOVSKÝ Josef, VRBA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip experta: výhra domácích

Dolní Životice se v podzimní sezóně neuměly chytnout a v Jakartovicích se jim to asi nepovede.