Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2018 16:30

16.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Stěbořice nadále na jaře stoprocentní


Branky


2

Stěbořice potvrdily roli favorita a odvezly si tři body z Dobroslavic. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
30 min před zápasem

V dobroslavické šatně se zjevil nečekaný host. Když si Jan Stupka vytáhl z tašky svou výbavičku v podobě kopaček, čekalo ho velmi nepříjemné překvapení - v jeho botě byl HAD! Ano, zní to neuvěřitelně, ale tento plaz našel útočiště v Janově kopačce ze zřejmých důvodů. Jan kopačky od minulého zápasu ani nevytáhl z tašky a útolnost spojená s příjemným odérem byla pro hada tou správnou volbou. Druh hada byl identifikován odborníkem Tomášem Bočkem, jedná se o nejedovatou Úžovku stromovou či úžovka Aeskupalova, jež je nejdelším hadem žijícím v českých krajinách. Hráči byli evakuováni z šatny a profesionální chytač hadů Milan Lišaník pustil úžovku do volné přírody. 

 

 

Tak a teď už pojďme k reportu dohrávaného zápasu mezi Dobroslavicemi a Stěbořicemi, které připadlo na svátek lásky. Stěbořice hned od počátku diktovaly tempo hry. Na Dobroslavicích bylo sympatické, že se snažily hrát fotbal, a ne jenom betonovat. Proto se divácí dočkali osmi branek v sítí brankářů. Už v úvodní desetiminutovce promarnily Stěbořice dvě šance, které zavraždili Graca s Burdou. V 9. minutě se už Stěbořice dočkaly, když si na přímý kop Otipky naběhl Jakub Fiedler a míč skončil až za zády Vajdy - 0:1. O čtyři minuty později se po dlouhém autu nadherně prosadil z otočky Jakub Fiedler - 0:2. Ve 23. minutě snížily Dobroslavice zásluhou Vovese, který vtrhnul z úhlu do šestnáctky a křižnou střelou překonal brankáře hostů Loserta - 1:2. Ve 36. minutě začala akce u Vavrečky, pokračovala přes Kubaláka ke Gracovi, který stanovil konečné poločasové skóre - 1:3.

 

I ve druhé části kralovaly Stěbořice na pažitu. V 54. minutě vybojoval míč aktivně hrající Vavrečka, který odcentroval na hlavu Martina Fiedlera, a ten pokořil Vajdu - 1:4. O deset minut později načechral míč Holubec na Kubaláka, který přehodil brankáře Vajdu - 1:5. Dvacet minut před koncem napřáhl ke střele z dvaceti pěti metrů Martin Fiedler a míč se zatřepetal až v bráně - 1:6. To ještě zahodili za Stěbořice příležitosti Josefus s Holoubcem. V 80. minutě Voves v šestnátce přenáchál míč Chromečkovi, a ten střelou z hranice penalty pouze kosmeticky upravil skóre zápasu - 2:6. Stěbořice po výhře udržely jarní neporazitelnost. Dobroslavicím se na jaře nedaří, a budou muset přidat, aby se nenamočily do boje o záchranu. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dobroslavice
klubový web: Je to bída a víme to všichni. V dohrávce 16. kola jsme doma přivítali Stěbořice - dostali jsme šest gólů, odevzdali tři body a začínáme se pomalu, ale jistě přibližovat sestupovým pozicím. Výkon našeho týmu byl více než ostudný. Soupeř trestal naše všechny ledabylé chyby, zatímco náš dobroslavický celek se na každou branku musí strašně nadřít. Reporty z prohraných zápasů se píší opravdu špatně, proto žádám o schovívavost za zkrácený report, popisující jen důležité momenty utkání. V příštím zápase vyzveme poslední Hněvošice, s kterými už si nesmíme dovolit ztratit body.

TJ Sokol Stěbořice
Ondřej Šumbera (trenér): Už v desáté minutě jsme mohli vést o dvě branky, ale šance jsme nevyužili. Pak jsme se konečně probrali a do poločasu jsme vedli o dvě branky. Dobroslavice se pořád snažily hrát fotbal, což nám vyhovovalo. Ve druhém jsme byli jasně lepší a své vedení jsme ještě navýšili.



Sestavy


TJ Sokol Dobroslavice
M. Vajda [-] - J. Stupka [-] (65. P. Tůma [-] ) , P. Čaja [-] , M. Vujtík [-] , D. Vujtík [-] , M. Lišaník [-] , D. Pavelek [-] , D. Rathouský [-] (65. D. Tůma [-] ) , J. Klekner [-] (55. M. Kučera [-] ) , T. Voves [-] , V. Chromečka [-]

TJ Sokol Stěbořice
J. Losert [-] - D. Burda [-] , A. Kubalák [-] , M. Otipka [-] , V. Graca [-] (71. M. Josefus [-] ) , F. Otipka [-] (71. L. Burda [-] ) , J. Fiedler [-] , M. Fiedler [-] , M. Paleta [-] , M. Kokeš [-] (46. J. Holubec [-] ) , P. Vavrečka [-]

ŽK: 29. T. Voves - 80. J. Losert .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip experta: výhra hostů

Hosté uspějí - mají lepší kádr