1:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2018 16:30

16.kolo, Moravskoslezský | Frýdek-Místek | Okresní přebor, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Staříč vyloupil Nošovice


Branky


0

Na zřejmě nejlepší trávník v okrese zajížděl tým trenéra Wiedermanna do Nošovic. Domácí hrají v popředí tabulky,  a tak do utkání nastupovali v roli jasného favorita.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bleskový úder hostů

Utkání mezi Nošovicemi a Staříčem začalo v ostrém tempu a víc ze hry měli hosté. Z aktivity hostí vyplynula také chyba jednoho z obránců domácích, kterou využil Kaulinec a poslal Staříč už ve 3. minutě do vedení 0:1. Hra se zezačátku docela přiostřovala, což dokumentuje například přišlápnutá ruka staříčského beka. Domácí si dlouho nevěděli s aktivním presinkem hostů rady a hlavně pravá strana zálohy dělala domácím potíže. Ve 22.minutě sestřelil domácí Švábek Lukáše Barana zezadu, naprosto nesmyslně na půlce hřiště a uviděl za to žlutou kartu. Domácí hrozili hlavně po rohových kopech, z kterého vytěžili vlastně jedinou nebezpečnou příležitost, a to když hlavičkoval jeden ze stoperů, a to jen do rukou připraveného brankáře Smetany. Do kabin se tak šli hosté s jednobrankovým náskokem z úvodu poločasu.

Staříč komplikace nepřipustil

Do druhé půle nastoupili hosté se stejným záměrem jako do té první. Udržet nadějný výsledek a uhlídat domácího kapitána Červeného, na kterého hrál od začátku osobní obranu Musálek a nutno říci, že úspěšně, jelikož se domácí šutér dostával k míči a k nějakým nebezpečným situacím jen sporadicky. V 56´minutě střídali hosté a vyšťaveného Michnu nahradil Pešek. V 72. minutě zahrávali hráči Staříče přímý kop. K míči se postavil Trčka a střelou na přední tyč překvapil brankáře Barana a zvýšil na 2:0. O minutu později byl tento hráč střídán. Domácí zvýšili tlak a výsledkem dlouhý míč, který ve skrumáži propadl až za záda brankáře Smetany, který jej lapil doslova na brankové čáře. Nicméně toto varování pro hosty nebylo dostačující. V 78. minutě se po rohovém kopu v šestnátce hostů nejlépe zorientoval Imričko a dostal míč na zadní tyči do sítě. Závěrečné drama se však nekonalo, jelikož hosté si vítězství pojistili v samém závěru, když v 90. minutě se trefil po akci střídajících hráčů Říhy a Hradila, rovněž střídající Pešek a dal tak výsledku konečnou podobu 1:3.



Sestavy


SK Nošovice-Lhoty
P. Baran [-] - M. Imričko [-] , J. Gryžboň [-] , J. Laštovička [-] (82. R. Nikl [-] ) , J. Krus [-] , P. Lýsek [-] , R. Koláček [-] (61. P. Zahradníček [-] ) , O. Švábek [-] (59. P. Kaňok [-] ) , P. Bednárek [-] , R. Koloničný [-] , M. Červený [-]

FK Staříč
L. Smetana [-] - S. Musálek [-] , J. Morys [-] (63. D. Zátopek [-] ) , M. Jurek [-] , K. Trčka [-] (73. J. Hradil [-] ) , O. Baran [-] , L. Kaulinec [-] , P. Jukl [-] , J. Vandas [-] , J. Michna [-] (56. M. Pešek [-] ) , L. Baran [-] (90. L. Volný [-] )

ŽK: 22. O. Švábek - 33. S. Musálek , 36. J. Morys , 59. J. Vandas .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: OSTŘANSKÝ Petr - PETROŠ Radim, NĚMEC Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.