M. Furár 25. (p.)
V. Krliš 68.
V. Krliš 76.
V. Krliš 87.
T. Tichý 89. (vl.)
5:3
(1:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.06.2018 17:00

26.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hradiště otočilo zápas s rezervou Zruče a zakončilo vydařenou sezónu výhrou!


Branky


25. M. Furár (p.) , 68. V. Krliš , 76. V. Krliš , 87. V. Krliš , 89. T. Tichý (vl.) - 11. K. Trnka , 13. D. Mošna , 30. P. Hucl
9

Fotbalisté Hradiště porazili v posledním kole městského přeboru béčko Zruče 5:3 a v tabulce tak obsadili čtvrtou příčku právě za Zručí, za kterou zaostali jen vinou horšího skóre ze vzájemných duelů. Celek Tornáda slavil triumf i přesto, že v poločase prohrával 1:3, ovšem ve druhém dějství už na trávníku dominovali domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí nabrali dvougólovou ztrátu

Hosté ve třetí minutě dostali balon za Bejčkova záda, akci ale předcházel ofside a tak gól platit nemohl. V 9. minutě posunul na druhé straně míč Ženíškovi Filip Šperl, ale domácí krajní záložník balon těsně nestihnul. Patrik Kočí to pak zkusil nepřesně z dálky. Bohužel se domácím vrátila jejich stará bolest - obranné standardky. Hosté v 11. mminutě vhazovali aut u vápna domácích. Míč doletěl až na bližší tyč, kde se nejlépe zorientoval Karel Trnka a překonal Bejčka - 0:1. Prakticky hned po rozehrání ztratili domácí balon a hostující Mošna zůstal osamocený na malém vápně. Bohužel pro Hradiště se rovněž nemýlil a zvýšil vedení Zruče na 0:2. To byla po slušném úvodu pro domácí studená sprcha. Ze standartky zahrozili o pár minut později i oni, ale po Kočího rohu se do vzduchu pověsil Václav Krliš a jeho hlavička orazítkovala tyč brány, kterou hájil další z klanu Trnků v sestavě Zruče - Vojtěch Trnka. Ten se o chvíli později střetnul při svém výběhu na centr s Vencou Krlišem a musel být ošetřen. Z nebezpečně vyhlížejícího střetu se ale vzpamatoval. Mohl tak ve 24. minutě vychytat ve velké šanci Filipa Šperla, jehož střelu vyrazil. Domácí útočník šel ale výtečně dál za balonem a obrana hostí jej velmi nešikovně faulovala. Penaltu pak parádní ranou do pravého horního rohu brány proměnil Furár - 1:2 - ten prcek z Barcelony by se mohl od něj učit... Hosté si mohli dvoubrankové vedení vzít zpět hned po dalších dvou minutách, když Petr Karpíšek postupoval sám na Bejčka. Ten ale vyběhl a Karpíškův lob skončil vedle domácí brány. Poté, co byli dva hráči hostí ve dvoumetrovém ofsidu šel ze strany do balonu třetí hráč a Bejček musel opět vytáhnout parádní zákrok, protože domácí obrana jeho náběh nezachytila. Hosté tak kopali další roh. Na balon rozehraný prudce po zemi na nabíhajícího kapitána Petra Hucla nikdo z bránících hráčů nezareagoval a tak osamocený hostující kapitán trefil balon parádně - 1:3. Snížit mohl o chviličku později Dan Červený, který ve velké šanci vypálil přímo do středu branky na Vojtu Trnku. Smůlu v zakončení v první půli pak dokonal Patrik Kočí, který po Šperlově přihrávce trefil břevno hostující brány a těsně před půlí i Krliš, jehož hlavičku Trnka opět chytil.

Hradiště otočilo nepříznivý stav čtyřmi zásahy

Zvýšenou aktivitou domácí přitlačili soupeře hned od začátku druhé půle. Jen dobré zákroky hostující obrany, která odvracela balony jeden za druhým, nedovolovaly vsítit konatktní branku. Naopak hosté chodili do nebezpečných brejků. Bejček ale po jednom z nich ve 49. minutě zasáhl perfektně. Stoper Vítek Pikhart v 53. minutě tvrdě a přesně vypálil. Trnka vyrazil míč na roh. Po něm promáchnul před odkrytou bránou balon Krliš. Po dalším rohu pálil nad bránu Patrik Kočí, Červeného střela skončila až za postranní autovou čarou. Bejček pak vyřešil další brejk a domácí mohli dobývat svatyni hostí dále. Furárova rána šla v 66. minutě těsně vedle. Tlak sílil a tak mohl Filip Šperl posunout na Patrika Kočího, který pláchnul svému strážnci a jeho centr protlačil do brány Venca Krliš - 2:3. V další šanci o chvilku později opět Krliš nedal a Filip Šperl jen těsně minul další střelou bránu Zruče. V 76. minutě opět uniknul po lajně Patrik Kočí. Jeho prudký centr prošel přes golmana Trnku a obránce až k nabíhajícímu Vencovi Krlišovi, který tentokrát již jednoduše srovnal - 3:3. Další Šperlova střela obrat nedokonala, obrana hostí stihla zablokovat i parádní ránu Karla Dendise. V 86. minutě se opět Patrik Kočí prosadil v souboji u lajny, nacentroval a na zadní tyči se na několik pokusů v souboji s Trnkou opět prosadil Vašek Krliš, který tak mezi 68. a 87. minutou zkompletoval čistý hattrick a obrat ve skóre - 4:3. Hostům již docházely fyzické síly a jejich pokusy o brejky byly čím dál tím méně nebezpečné. Většinou končili dobrým zákrokem domácí obrany, která navíc balony výtečně rozehrávala. V předposlední minutě tak z pravé strany odcentroval Dan Vávra. Pěkný centr si našel na zadní tyči Patrika Kočího, který parádně zpracoval a od brankové čáry o dobíhajícího domácího beka Tomáše Tichého poslal popáté za Trnkova záda - 5:3. Hostům už nezbývaly ani síly, ani čas na nějaký zvrat a tak domácí ve druhé půli velmi dobrým výkonem zápas dokázli definitivně otočit.

 

Autor: Tomáš Květoň



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plzeň - Hradiště
Tomáš Květoň (vedoucí mužstva): Výsledek nás velmi těší. Dík za dobrý závěrečný zápas patří i soupeři, který především v první půli hrál velmi dobře a potvrzoval oprávněnost svého postavení ve vrchních patrech soutěže. Bylo důležité, že jsme i za nepříznivého stavu nepřestali věřit, že na soupeře máme a že zápas můžeme zvládnout. To jsme nakonec dokázali a jsme za to opravdu rádi. Zlepšená hra a konečně i ve druhé půli nějaké proměněné šance z mnoha dalších nakonec rozhodly. Výsledek pro nás znamená, že výhra Unionu v souběžně hraném zápase nás na čtvrté pozici nemohla ohrozit, bodově jsme se dotáhli na svého dnešního soupeře a skončili jsme jen na o dvě branky horší vzájemný zápas na čtvrté pozici. To je společně s vítězstvím v poháru skvělý výsledek celé vydařené sezony. Za to bych chtěl celému mančaftu poděkovat.




Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Hradiště
P. Bejček [-] - P. Kočí [-] , F. Šperl [-] , V. Krliš [-] , M. Furár [-] , D. Červený [-] , K. Dendis [-] , Z. Bubka [-] , V. Pikhart [-] , O. Pytlík [-] , J. Ženíšek [-]

TJ Zruč B
V. Trnka [-] - P. Karpíšek [-] , R. Karpíšek [-] , Z. Boháč [-] , K. Trnka [-] (80. M. Trnka [-] ) , T. Tichý [-] , M. Klail [-] , P. Hucl [-] , V. Mařík [-] (65. P. Schwarz [-] ) , M. Lang [-] , D. Mošna [-]

ŽK: 22. V. Krliš - 18. P. Karpíšek , 43. P. Hucl .
Hráči zápasu: P. Kočí , V. Krliš .
Počet diváků: 25. Rozhodčí: MIČAN Jan - VOLF Karel (N), BERGER Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Administrátor klubu - TJ Plzeň-Litice | Plzeňský | Plzeň - Město

Tip experta: výhra domácích

Tady vidím nakonec sezony jedničku. Domácí prohráli vysoko na Košutce, tak se budou chtít loučit vítězně.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích