Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2018 17:00

25.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vochov nadělil béčku Černic sedm gólů a zvítězil pošesté v řadě!


Branky


9

Předposlední Vochov dohrává sezónu ve velké formě a ukazuje, že i pokud se už účasti v baráži nevyhne, bude mít velkou šanci na udržení se v městském přeboru. Tentokrát Vochovští přehráli černickou rezervu na jejím hřišti jasně 7:2 a připsali si už šesté vítězství v řadě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vochov dominoval

Fotbalisté Vochova bojují na dálku s Košutkou o vyhnutí se baráži. Do Černic přijeli s tím, že aby si ještě uchovali naději, tak musejí bezpodmínečně zvítězit. Hosté začali skvěle a hned v úvodní minutě je poslal do vedení Martin Klement. Vochov hrál i nadále velmi útočně a na bránu Černic se valil jeden útok za druhým. Nebylo tedy divu, že v 16. minutě vedli hosté už o tři góly. Nejprve se zapsal mezi střelce Jan Koželuh a na 0:3 zvýšil Jan Fiala. Hosté hráli pěkný fotbal, rychle si naráželi míče a krátce před přestávkou přidali ještě jednu trefu, podruhé v zápase se prosadil Jan Fiala.

Domácí korigovali až v závěru

Krátce po přestávce se navíc trefil také Erik Mirga, který se přitom objevil v sestavě Vochova poprvé od konce září. V 59. minutě navíc zvýšil na pro Černice hrozivých 0:6 Petr Porada. Poté už hosté přeci jen trochu polevili a toho domácí v závěrečné desetiminutovce využili. Nejprve udělal David Šádek radost svému otci Adolfovi (generální manažer Viktorie Plzeň), který byl na utkání přítomen a dvě minuty na to snížil na 2:6 Michal Chvojka. Poslední slovo si však vzali vochovští fotbalisté. Na konečných 2:7 upravil Martin Klement.

 

Vochov zůstává předposlední i po šesté výhře v řadě, jelikož nezaváhala ani Košutka. Vochovské fotbalisty navíc v závěrečném kole čeká domácí souboj s vedoucím Slovanem, což bude pro tým velmi těžká zkouška.



Ohlasy k zápasu



SK Vochov 1930
Pavel Tlustý (trenér): Kluci se asi chtěli ukázat před panem Šádkem z Viktorky, tak hráli lépe (smích). Víme, že na dálku bojujeme s Košutkou a tak jsme nechtěli ponechat nic náhodě. Vsadili jsme na hru na tři útočníky a to se vyplatilo. V ofenzivě máme šikovné kluky a stoper Hošek to vzadu zvládne i ve třech lidech, což je také super. V poslední době se dá na naši hru opravdu dívat. Přímou záchranu jsme si bohužel prohráli v Liticích, kde to vypadalo podobně jako v neděli, ale tam jsme nedokázali nic proměnit.



Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Černice B
R. Anders [-] - V. Holeček [-] (59. J. Kocourek [-] ) , M. Chvojka [-] , J. Setikovský [-] , J. Běhounek [-] , R. Nádraský [-] , J. Švenda [-] , T. Engl [-] , M. Engl [-] , D. Šádek [-] , J. Král [-]

SK Vochov 1930
J. Dvořák [-] - P. Porada [-] , E. Mirga [-] (77. M. Šulaj [-] ) , . Koželuh [-] , J. Fiala [-] , R. Schveinert [-] , M. Klement [-] , M. Veber [-] , T. Hošek [-] , O. Tržil [-] , J. Calta [-]

ŽK: 35. T. Engl , 68. J. Běhounek , 83. J. Kocourek - 35. R. Schveinert , 61. M. Veber .
Hráči zápasu: E. Mirga , R. Schveinert .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: MIČAN Jan - SCHNEIDER Josef, ULRYCH Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

hosté mají velmi dobré jaro, v Černicích zvítězí

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Administrátor klubu - TJ Plzeň-Litice | Plzeňský | Plzeň - Město

Tip: výhra hostů