J. Fiala 42.
J. Fiala 62.
K. Bárta 74. (p.)
J. Fiala 86.
4:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2018 17:00

24.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Předposlední Vochov si vyšlápl na druhou Zruč B!


Branky


42. J. Fiala , 62. J. Fiala , 74. K. Bárta (p.) , 86. J. Fiala - 40. D. Sperl , 60. A. Král
11

Předposlední Vochov udolal druhou rezervu Zruče 4:2, byť v utkání dvakrát prohrával a stále drží reálnou naději na vyhnutí se baráži. Hrdiny zápasu byli Jan Fiala, jenž k domácí výhře přispěl hattrickem, a mezi tyčemi zaskakující Marcel Veber, který hostům pochytal zejména v první půli řadu šancí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosty trápil zaskakující brankář Veber, Vochov bleskově odpověděl na gól Zruče

Druhá rezerva Zruče přijela do Vochova v roli favorita zápasu, ale poslední výsledky domácích budily respekt. Vochov však neměl k dispozici brankáře a mezi tyče tak musel Marcel Veber, normálně hráč z pole. Právě on byl ale hlavní postavou první půle, v níž soupeři zlikvidoval hned několik gólových šancí. Inkasoval jen ve 40. minutě, kdy ho překonal dorostenec Dominik Sperl. Domácí však vyrovnali jen o dvě minuty později zásluhou Jana Fialy.

Hosté vedli ještě jednou, vochovský obrat řídil Fiala

Po přestávce se už hrálo spíše pod domácí taktovkou, k čemuž možná napomohly i hned čtyři změny v sestavě Zruče. Přesto se hosté dostali po hodině hry do vedení, když se prosadil jeden ze střídajících fotbalistů Adam Král. Vochov však opět dokázal vyrovnat hned o dvě minuty později. Postaral se o to znovu Jan Fiala, jenž dělal svou rychlostí obraně soupeře velké problémy. V 74. minutě pak přišel pokutový kop, který využil k obratu skóre matador Kamil Bárta. Pět minut před koncem ještě uzavřel výsledek na 4:2 Jan Fiala a zároveň tak zpečetil svůj hattrick.

 

Vochov se přiblížil dvanáctému béčku Košutky na rozdíl jediného bodu. Naopak Zruč si zkomplikovala boj o druhé místo. Bodově se na ni totiž dotáhl Smíchov.



Ohlasy k zápasu


SK Vochov 1930
Pavel Tlustý (trenér): Scházel nám brankář a stoper a do brány musel Marcel Veber, který nikdy velký fotbal nechytal. Musím říct, že se mu ale podařilo Zruč vychytat, což bylo něco neuvěřitelného. Mladý Fiala dal hattrick, protože jsme konečně přišli na to, jak ho využít. Z toho jsem měl velkou radost, je to brejkový hráč. Kluky bych pochválil za bojovnost, protože jsme dvakrát prohrávali. Máme směsku starších a mladých hráčů, což úplně není to pravé ořechové, takže jsem byl rád, že se nám to povedlo zvrátit. V prvním poločase měl soupeř asi čtyři šance, my si také nějaké vytvořili, ale přeci jen se zdálo, že budou mít navrch oni. Ve druhé půli jsme zase měli více ze hry my. Za vítězství proti druhému týmu tabulky jsem rád.

TJ Zruč B
Tomáš Klail (vedoucí mužstva): Zápas jsme promarnili kvůli našim neproměněným šancím. V prvním poločase jsme jich měli snad pět, ale místo toho, abychom s náskokem vedli, tak to bylo 1:1. Druhá půle se nám pak už nepovedla. Soupeř byl efektivnější, a proto vyhrál.



Sestavy


SK Vochov 1930
M. Veber [-] - V. Vilímek [-] , M. Ausberger [-] , J. Calta [-] , T. Mottl [-] , J. Fiala [-] , K. Bárta [-] , M. Klement [-] , R. Schveinert [-] , D. Konáš [-] , A. Rada [-] (46. Z. Klein [-] )

TJ Zruč B
J. Berger [-] - Z. Boháč [-] (46. K. Trnka [-] ) , M. Lang [-] , R. Karpíšek [-] (46. A. Král [-] ) , P. Hucl [-] (66. P. Schwarz [-] ) , M. Trnka [-] , J. Mastný [-] (46. K. Kazda [-] ) , T. Valenta [-] , D. Sperl [-] (46. M. Klail [-] ) , P. Mancl [-] , P. Musil [-]

ŽK: 85. J. Calta .
Hráči zápasu: M. Veber , J. Fiala - D. Sperl .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Buša Milan - ŠLAUF Jiří, MYTISKA Leoš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Administrátor klubu - TJ Plzeň-Litice | Plzeňský | Plzeň - Město

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Vochov poslední kola předvádí pěkný fotbal, ale i tak si s ním rezerva Zruče poradí.