Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.06.2018 17:00

24.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Oslabený Union na Smíchov nestačil


Branky


11

Fotbalisté Smíchova se v závěru sezóny zase vrací do formy. Na hřišti Unionu zvítězili bez větších problémů 4:2. Domácí, kterým nelze upřít snaha, v úvodu ještě odpověděli na rychlý gól soupeře, ale další trefu přidali až v závěru, kdy už jen upravili skóre do konečné podoby.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Smíchov o gól vedl, do domácí brány musel hráč z pole

Hosté vtrhli do utkání bleskově. Už ve 2. minutě předložil hrající trenér Sulek míč před bránu Ladislavu Routovi, který se trefil nechytatelně pod břevno a Smíchov vedl. Union však odpověděl o pouhé dvě minuty později. Sýkora našel krásným pasem za obranu nabíhajícího Petra Filmaka, který z první přehodil vybíhajícího brankáře Pečenku – 1:1. V 15. minutě již opět vedli Smíchovští. Luděk Rous se postavil k exekuci přímého kopu a jeho střelu nešťastně tečoval do protipohybu gólmana Horna bránící hráč. V dalším průběhu první půle se hrál pohledný fotbal, ale přeci jen více příležitostí měli Smíchovští. Domácím se navíc před přestávkou zranil brankář Marek Horn a místo něho musel mezi tyče jeden z hráčů z pole.

Smíchov zápas kontroloval, Union korigoval až v závěru

Absence brankáře se zřejmě projevila v 50. minutě, kdy střídající Pavel Konopík vystřelil k bližší tyči a zaskakující hráč Unionu si sice na balón sáhl, ale vytěsnit mimo bránu ho nedokázal – 1:3. Smíchov hrál aktivně i nadále. Hosté si tak vytvářeli další šance a jednu z nich v 72. minutě proměnili. Zikmund vysunul do brejku Milana Kuráže, který zakončil podél vybíhajícího brankáře a zvýšil na rozdíl tří gólů. Fotbalisté Unionu zápas sympaticky nezabalili a bojovali až do konce. Za to byli v poslední minutě i odměněni. Sýkora poslal do úniku Adama Hořánka, jenž obešel gólmana soupeře a poslal míč do prázdné brány - 2:4.

 

Smíchov je v tabulce třetí, ale za druhou Zručí B se nachází jen vinou horšího skóre. Union, který trápí marodka, již bude dohrávat sezónu bez ambicí na stupně vítězů, ale také bez záchranářských starostí.



Ohlasy k zápasu


TJ Union Plzeň
Petr Starý (vedoucí mužstva): Stále máme problémy se sejít v ideální sestavě, tentokrát jsme nastoupili bez dvou nejlepších hráčů a bylo to znát. Hned v úvodu jsme dostali první gól a i když jsme brzy srovnali, byl Smíchov lepší. Nám se navíc zhruba po půlhodině zranil gólman a do brány si stoupnul hráč z pole, který nikdy nechytal, ale měl k tomu největší předpoklady, protože má přes dva metry. Něco pochytal, ale dva góly jsme ještě dostali a asi zaslouženě prohráli. Klukům patří dík za bojovnost.

SK Smíchov Plzeň
Jiří Sulek (trenér): Začali jsme dobře, drželi jsme se na míči a dali jsme rychlý první gól. Pak jsme se asi trochu uspokojili, mysleli si, že to půjde samo. Neudrželi jsme balón, soupeř si vypracoval pár náznaků šancí a po jednom míči za obranu, kdy zaspali naši stopeři, vyrovnal. Pak to bylo vyrovnané, o něco více příležitostí jsme asi měli my a z trestňáku dali druhý gól. Myslím, že jsme pak měli hru relativně pod kontrolou, soupeře do šancí moc nepouštěli. Ve druhé půli jsme byli lepší na míči, lépe jsme kombinovali. Do karet nám nahrálo i to, že na konci poločasu se jim zranil brankář a šel tam hráč z pole. Náš třetí gól padl bližší tyči a je otázkou, jestli by to gólman nedokázal vyrazit. Poté jsme měli převahu, byly tam centry, šance, střelba, ale gólově jsme se už prosadili jen jednou. Pak už se utkání spíše dohrávalo, soupeře jsme ještě pustili do pár příležitostí a v závěru ještě po naší laxnosti v obraně skórovali. S Unionem se vždycky hraje dobře. Jsou to super kluci, snaží se hrát fotbal. My také, takže to byl na pohled dobrý fotbal. Navíc jsme vyhráli, takže o to nás to hřeje víc. Těší nás, že jsme konečně zase začali dávat góly.



Sestavy


TJ Union Plzeň
M. Horn [-] (39. M. Vinický [-] ) - T. Rojík [-] , P. Šimana [-] , A. Sýkora [-] , M. Haase [-] - A. Hořánek [-] , P. Šimana [-] , K. Kučera [-] (78. M. Prcín [-] ) , J. Jindra [-] - P. Filmak [-] , D. Kalaš [-] -

SK Smíchov Plzeň
K. Pečenka [-] - M. Rubricius [-] (88. M. Sedláček [-] ) , B. Mičan [-] , L. Rout [-] (72. M. Kuráž [-] ) , A. Zikmund [-] , D. Tobrman [-] (88. D. Rada [-] ) , K. Fajfrlík [-] , L. Rous [-] , R. Tyll [-] , J. Sulek [-] , T. Sládek [-] (46. P. Konopík [-] )

Hráči zápasu: P. Filmak - L. Rous , L. Rout .
Počet diváků: 37. Rozhodčí: Adamčík Miroslav - ŠLAJS Jakub, MINAŘÍK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Administrátor klubu - TJ Plzeň-Litice | Plzeňský | Plzeň - Město

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra domácích

I když se Unionu moc nedaří, hraje dobře a v souboji se Smíchovem získá 3 body.