1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.06.2018 10:30

24.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Litice udolaly Druztovou a mohou dohrávat sezónu v klidu


Branky


11

Litice získaly v duelu s Druztovou tři body a s největší pravděpodobností si tak zajistily záchranu v městském přeboru. Jediný gól utkání vstřelil ve 20. minutě Jiří Tesař. Hosté se v ofenzivě nedokázali prosadit a nepomohla jim ani půlhodinová přesilovka po vyloučení Fořta.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí byli odměněni za dobrý nástup gólem Tesaře

Litice potřebovaly bodovat, aby si zajistily pro závěrečné dva zápasy sezóny klid. Druztová sice byla tabulkově lépe postaveným celkem, ale v jarní části sezóny se jí příliš nedaří. Domácí také nastoupili do utkání aktivně. Hráli důrazně, soupeře hned dojížděli a dostávali ho pod tlak. Jejich dobrý nástup korunoval ve 20. minutě vedoucím zásahem Jiří Tesař. Teprve inkasovaný gól vybudil i Druztovou, která byla najednou častěji na míči. Před šestnáctkou však hosté působili bezradně a až do přestávky v podstatě bránu soupeře ani neohrozili.

Druztové nepomohla ani půlhodinová přesilovka

Také ve druhé půli se hosté snažili kombinovat. Jejich převaha však byla nadále jen platonická, bez finální přihrávky či střely. V 60. minutě byl po druhé žluté kartě vyloučen litický Lukáš Fořt, ale ani poté se obraz hry příliš nezměnil. Druztová stále nemohla v ofenzivě nic velkého vymyslet a dobře bránící domácí tak soupeře do gólové šance nepustili. Utkání tedy skončilo výsledkem 1:0 pro Litice. Tříbodový zisk už domácí mužstvo prakticky zachránil v okresním přeboru.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Druztová
Jan Hauptmann (hrající trenér): Chtěli jsme potvrdit domácí vítězství s Košutkou, jasně jsme si řekli, že by bylo dobré neprohrát. Od začátku se ale ukázala asi větší motivace soupeře, který potřeboval vyhrát a zaskočili nás tvrdší a důraznější hrou. Než jsme se stačili rozkoukat, dostali jsme zhruba ve 20. minutě po naší nedůslednosti gól. Po něm se obraz hry trochu změnil. Soupeř už nikam moc nepospíchal a my jsme se snažili více držet míč. Žádnou větší šanci jsme si ale nevytvořili. Většinou jsme se dostali jen k vápnu a tam si buď špatně přihráli, a nebo se do toho zamotali a ani nezakončili či neodcentrovali. O přestávce jsme si řekli, že jsou hratelní, že to můžeme zkusit otočit. Že stačí držet míč a lépe využívat akce, které jsme měli. Stále se nám ale nevedly finální přihrávky. Na poslední půlhodinu ještě šly Litice do deseti, takže se nám mělo hrát lépe, ale na hřišti to nebylo poznat. Trápili jsme se a žádnou šanci ani pořádnou střelu si nevytvořili. Pro nás to byl nepovedený zápas. Bylo vidět, že soupeř měl větší motivaci, větší důraz a chuť zápas vyhrát.



Sestavy


TJ Plzeň-Litice
J. Tihlařík [-] - J. Tesař [-] , J. Krejcar [-] (55. M. Duna [-] ) , O. Kollros [-] (89. D. Blovský [-] ) , J. Knotek [-] (79. J. Krejčí [-] ) , L. Kindl [-] , J. Kanta [-] , J. Tykvart [-] , L. Fořt [-] , D. Nevečeřal [-] , T. Voves [-]

TJ Sokol Druztová
P. Purkar [-] - T. Roubal [-] , V. Němeček [-] , P. Ženíšek [-] , P. Jirka [-] , D. Roubal [-] (57. L. Denk [-] ) , J. Šlauf [-] , P. Fischer [-] (18. J. Zeman [-] ) , M. Beránek [-] , J. Folk [-] , P. Ježek [-] (81. J. Hauptmann [-] )

ŽK: 29. J. Krejcar , 35. L. Fořt , 67. D. Nevečeřal , 72. J. Kanta , 85. M. Duna - 15. M. Beránek , 42. J. Folk , 68. P. Ženíšek , 79. L. Denk . ČK: 60. L. Fořt .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: MIČAN Jan - FORMAN Michal (N), NAVARA Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Administrátor klubu - TJ Plzeň-Litice | Plzeňský | Plzeň - Město

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip experta: výhra hostů

Druztová i přes nepovedené jaro v Liticích uspěje.