2:1
(1:0)
72. J. Ranc
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.06.2018 17:00

24.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Hradiště uhájilo domácí pevnost před chrásteckými nájezdníky


Branky


11. M. Furár , 64. V. Krliš - 72. J. Ranc
11

Do Hradiště zavítal Chrást, který ještě nemá zcela jistou záchranu. O stupně vítězů bojující domácí však soupeři žádný bod nedarovali a po výhře 2:1 mohou stále myslet na třetí příčku. Tornádo nasměrovali k vítězství svými trefami Furár a Krliš, Spartak už jen stačil snížit zásluhou Rance.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Trefil se jen domácí Furár

Do osmé minuty měli domácí tomu tři tutovky. První zazdil Václav Krliš, když místo střely volil ve vápně kličku, další dvě pak Patrik Kočí, kterému to na jaře prostě nestřílí. Naštěstí má Hradiště Furára, který si s jistotou poradí s penaltami a na jaře i se standartkami. Po Vávrově rohu se pověsil do vzduchu a přesnou hlavičkou nedal Kokoškovi v brance hostí šanci - 1:0. Úvodní tlak tedy Hradiště přetavilo ve vedoucí branku. Po Šperlově centru mohl vedení navýšit Kočí. Jeho povedená střela šla těsně vedle. Pěknou akci předvedli Filip Šperl s Danem Vávrou v 16. minutě. Šperl dal balon do strany, Vávra z první vrátil zpátky na střed, kde si nabíhající Šperl míč výtečně zpracoval, ale pak si jej ukopnul a obrana hostí mu další postup nedovolila. Hosté to zkoušeli spíše z dálky a nepřesně. Domácí golman Bejček tak zatím moc zasahovat nemusel. To však neplatilo ve třicáté minutě, kdy Chrást zahrával trestný kop, který Bejček výtečně vyrazil na roh. Po rohu pak balon vyboxoval do bezpečí. Hosté se k další akci dostali ve 40. minutě, kdy rychlý brejk vyřešil Ženíšek skvělým sprintem zpátky a Bejček dalším dobrým zákrokem proti nebezpečné střele. Domácí kombinace byly bez zakončení a ani hosté se již do půle neprosadili. Poločas tedy vyhrálo Hradiště nejtěsnějším rozdílem. 

Krliš zvýšil, Rancův kontaktní gól už Chrástu body nepřinesl

Na začátku druhé půle byli lepší hosté. Domácí kapitán Ondra Pytlík ale balon směřující do brány včas vykopnul na aut. Hosté byli i dále aktivnější a vyrovnání viselo ve vzduchu. Ale i domácí měli dobré šance z brejků. Bohužel, se stejným výsledkem, jako hosté v první půli a na začátku té druhé. V 64. minutě vybojoval Ženíšek aut. Patrik Kočí jej vhodil až do vápna hostí. Tam v souboji s Ženíškem chrástecký obránce balon prodloužil za sebe a nabíhající Václav Krliš trefil odkrytou branku - 2:0. Po rohu mohli domácí definitivně rozhodnout, ale Furár tentokrát nohou po dlaším rohu těsně minul. Krlišova střela šla pak ze skrumáže těsně vedle. Nedáš - dostaneš v praxi ukázali hosté hned poté, když po rohu podběhl centrovaný balon Dan Červený a na zadní tyči osamocený Ranc už neměl problém snížit - 2:1. Pak přišly nejlepší Bejčkovy chvíle, kdy odolával několikerým pokusům hostí, kteří cítili šanci alespoň na bod. Výborným sprintem zpět se předvedl Karel Dendis, na druhé straně pálil z otočky nad Filip Šperl. Poslení příležitost měli po trestném kopu od postranní lajny hosté. Bejček ale střelu ze skrumáže zblízka kryl a tak mohli domácí po dvou nevyhraných zápasech zase slavit vítězství.

 

Autor: Tomáš Květoň



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plzeň - Hradiště
Tomáš Květoň (vedoucí mužstva): Hradiště i Chrást nevyužili spoustu šancí a tak jsme rádi za vybojované vítězství, ke kterému nemalou měrou přispěl opět výtečným výkonem Bejk v naší bráně. Při velké marodce a dalších nepřítomnostech i z jiných důvodů jsme teď rádi za každý bod a vlastně i za to, že vůbec hrajeme v jedenácti lidech. Chrást byl velmi dobrým soupeřem a výhra je opravdu vydřená.




Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Hradiště
P. Bejček [-] - P. Kočí [-] , F. Šperl [-] , D. Vávra [-] , V. Krliš [-] , M. Furár [-] , D. Červený [-] , K. Dendis [-] , O. Pytlík [-] , D. Štěrba [-] (46. M. Valeček [-] ) , J. Ženíšek [-]

FC Spartak Chrást
J. Kokoška [-] - V. Šejdl [-] , J. Šuster [-] , M. Pek [-] , J. Ranc [-] , P. Mach [-] , M. Chládek [-] , O. Skalski [-] , V. Černý [-] , D. Tupý [-] , P. Bruj [-]

ŽK: 67. P. Mach .
Hráči zápasu: P. Bejček - J. Ranc .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Schingler Milan - BIHARY Jan (N), HERYNK Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Administrátor klubu - TJ Plzeň-Litice | Plzeňský | Plzeň - Město

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Chrást stále bojuje o záchranu a na jaře má skvělé výsledky. V Hradišti vyhraje.