3:2p.
(1:1)
27. J. Holík (p.)
62. D. Polívka
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2018 17:00

23.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Černická rezerva v souboji s béčkem Rapidu dvakrát prohrávala, přesto zvítězila na penalty


Branky


28. K. Kuncl , 65. K. Kuncl - 27. J. Holík (p.) , 62. D. Polívka
14

Černice v souboji béček udolaly na penalty Rapid. Hosté v utkání dvakrát vedli, ale v obou případech dokázal bleskově vyrovnat Kamil Kuncl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté šli z penalty do vedení, Kuncl za minutu vyrovnal

Domácí se na zápas sotva scházeli, nakonec jich nastoupilo přesně jedenáct. Ani Rapid na tom nebyl o moc lépe, na lavičce figuroval jeden dorostenec. I to se projevilo na předváděné hře, která nebyla ani z jedné strany příliš kvalitní. Ve 27. minutě navíc chybovala domácí obrana a rozhodčí byl nucen nařídit pokutový kop, z něhož otevřel skóre Jan Holík. Hned po rozehrávce se však dostal do šance Kamil Kuncl a bylo vyrovnáno – 1:1. Ve zbytku první půle pak už zase pokračovala nepříliš záživná podívaná.

I na druhý gól Rapidu rychle odpověděl Kuncl

Kvalita hry se nezvedla ani po změně stran. Ani jeden z týmů navíc nemohl střídat a tak se jistě projevoval i úbytek sil. I druhá půle nakonec přesto přinesla dva góly. V 62. minutě poslal Rapid podruhé v utkání do vedení David Polívka, ale i v tomto případě rychle srovnal Kamil Kuncl, tentokrát mu to trvalo tři minuty. Na stavu 2:2 se už až do konce zápasu nic nezměnilo a rozhodovattak musel až penaltový rozstřel.

Tománek domácím vychytal druhý bod

V penaltové loterii si výborně počínal domácí brankář Tománek, který hosty doslova vychytal a nechal se překonat jen dvakrát. Na straně Černic paradoxně neuspěl autor obou gólů Kuncl. Jeho nepovedenou penaltu pokryl hostující brankář velmi snadno.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plzeň - Černice B
Václav Nesnídal (vedoucí mužstva): V sobotu hrálo áčko a tak jsme v neděli ráno horko těžko dávali dohromady jedenáct lidí. Ani soupeř se nesešel v optimálním složení. Hra tk nebyla ani z jedné strany moc dobrá. Oni se ujali vedení, my jsme hned vzápětí z ojedinělého útoku vyrovnali. Také ve druhé půli jsme na gól soupeře rychle odpověděli. V penaltách výborně zachytal náš brankář.




Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Černice B
J. Tománek [-] - J. Švenda [-] , V. Holeček [-] , K. Kuncl [-] , J. Král [-] , V. Mojseňuk [-] , T. Engl [-] , M. Engl [-] , L. Táborský [-] , R. Nádraský [-] , P. Toman [-]

SK Rapid Plzeň B
V. Kovařík [-] , J. Holík [-] , K. Veber [-] , P. Filipčík [-] , M. Sahaj [-] (18. P. Uchytil [-] ) , R. Pour [-] , D. Polívka [-] , M. Matoušek [-] , P. Kovářík [-] , V. Kosmata [-] , O. Baroch [-]

ŽK: 27. J. Švenda .
Hráči zápasu: J. Tománek , K. Kuncl - D. Polívka .
Počet diváků: 24. Rozhodčí: Adamčík Miroslav - ŠLAJS Jakub, ŠMAUS Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Souboj tabulkově vyrovnaných týmů rozhodne domácí prostředí. Uvažoval jsem i o remíze, ale myslím, že Černice těsně zvítězí.

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Administrátor klubu - TJ Plzeň-Litice | Plzeňský | Plzeň - Město

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích