6:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.05.2018 17:00

23.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Smíchov se chytil na Liticích, ty si odvezly půl tucet gólů


Branky


13. L. Rout , 29. B. Mičan , 52. B. Mičan , 73. J. Tykvart (vl.) , 77. B. Mičan , 79. B. Mičan
14

Smíchovští fotbalisté si po sérii nepovedených zápasů zvedli náladu na Liticích, které přehráli vysoko 6:0. Hned čtyřmi góly se na tom podílel Bohumír Mičan.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté ztratili kapitána, pak hned inkasovali

Fotbalisté Smíchova čekali plný bodový zisk už šest zápasů a touto sérií se v podstatě připravili o šanci bojovat o postup. Proti Liticím chtěli trápení prolomit a soupeř navíc přišel už v 9. minutě o kapitána Vacka, který musel pro zranění vystřídat. Chvíli po odchodu klíčového hráče Litic se navíc domácí dostali do vedení. Fajfrlík zatáhl míč dopředu po lajně a nacentroval ho před bránu. Tam si balón našel Ladislav Rout, který ho poslal pod padajícím Tihlaříkem do sítě. Hosté poté ztratili i dalšího zraněného hráče Krejcara a ve 29. minutě jen přihlíželi nádherné akci Smíchova. Domácí totiž na půlce rozjeli sérii narážeček, kterými se dostali až na hranici šestnáctky, odkud Bohumír Mičan přehodil bezmocného gólmana soupeře. Skóre 2:0 platilo i při odchodu hráčů do šaten.

Kanonádu Smíchova řídil Mičan

Po změně stran už hosté zcela odpadli a diváci sledovali exhibici Smíchova. V 52. minutě se podruhé v utkání prosadil Bohumír Mičan a poté následoval festival neproměněných šancí domácích. Až v 73. minutě poslal míč nešťastně do vlastní sítě stoper Jan Tykvart a pak se přihlásil o slovo opět Bohumír Mičan. Ten nejprve zkompletoval hattrick a v 79. minutě ještě zvýšil na konečných 6.0. Smíchov tak konečně protrhl sérii špatných výsledků a odskočil čtvrtému Hradišti na rozdíl tří bodů.



Ohlasy k zápasu


SK Smíchov Plzeň
Jiří Sulek (hrající trenér): Po sérii špatných výsledků, které nás prakticky stály boj o postup, jsme konečně zabrali. Před tím jsme měli trochu marodku, nějací hráči chyběli. Tentokrát jsme se konečně sešli ve slušné sestavě, navíc atmosféra v šatně byla dobrá. Od začátku jsme měli více ze hry, navíc nám asi pomohlo, že se soupeři hned v úvodu zranil kapitán Vacek a pak ještě jeden hráč. Celý zápas jsme hráli dobře, soupeře přehrávali. Vytvářeli jsme si spoustu šancí, měli hodně střel. První gól jsme dali už ve 13. minutě, druhý pak přidali asi po nejhezčí akci, kterou jsme na jaře předvedli. Soupeř měl v prvním poločase jedinou šanci. Ve druhé půli soupeř asi i kondičně odpadl a my si vytvořili velké množství příležitostí a šancí, jež proměňoval vlastně jen Bohumír Mičan, který dal dohromady čtyři góly. Z naší strany to byl pěkný fotbal a myslím, že se diváci dobře bavili. Po těch zápasech, kdy jsme dostávali hrozné góly a hráli velice špatně, jsme si spravili chuť. V závěrečných třech kolech si to chceme, jelikož už nám o moc nejde, užít a dát ještě nějaké góly.




Sestavy


SK Smíchov Plzeň
V. Bešta [-] - M. Rubricius [-] , B. Mičan [-] , L. Rout [-] (74. M. Kuráž [-] ) , A. Zikmund [-] , D. Tobrman [-] , K. Fajfrlík [-] (53. J. Řehák [-] ) , L. Rous [-] (82. D. Rada [-] ) , J. Ostrolucký [-] , J. Sulek [-] , R. Kopecký [-] (70. M. Řehoř [-] )

TJ Plzeň-Litice
J. Tihlařík [-] - D. Nevečeřal [-] , J. Tykvart [-] , L. Kindl [-] (62. M. Duna [-] ) , T. Voves [-] , O. Kollros [-] (65. P. Jareš [-] ) , P. Vacek [-] (9. V. Švábek [-] ) , J. Kanta [-] , J. Knotek [-] , J. Krejcar [-] (19. J. Tesař [-] ) , M. Forman [-]

ŽK: 64. R. Kopecký - 45. T. Voves , 53. D. Nevečeřal .
Hráči zápasu: B. Mičan .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: MINAŘÍK Zdeněk - LEVÝ Jan (N), SPITZBART Antonín (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Je otázka v jakém rozpoložení se Litičtí vrátí ze zahraničního zájezdu. Věřím ale, že Smíchov potvrdí své postavení v tabulce, i když se mu v posledních zápasech příliš nedaří. Finále poháru to jen potvrdilo.

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Administrátor klubu - TJ Plzeň-Litice | Plzeňský | Plzeň - Město

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů