0:1p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.05.2018 13:30

22.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Vochov dohrával v Hradišti bez dvou vyloučených hráčů, přesto vyhrál na penalty


Branky


11

Fotbalisté Hradiště se nedokázali proti předposlednímu Vochovu střelecky prosadit, přestože hosté dohrávali posledních 25 minut dokonce bez dvou vyloučených hráčů. Po bezgólové remíze tak rozhodovaly penalty, v nichž si zajistili bod navíc Vochovští.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas gól nepřinesl

Vochovští se sice nalézají na třináctém místě tabulky, ale reference z předešlých zápasů byly pro Hradiště dostatečným varováním, aby cokoli podcenili. Začátek zápasu byl vyrovnaný. Hrálo se ve středu hřiště bez nějakých výraznějších šancí na jedné či druhé straně. První možnost měl na noze Dan Červený z Hradiště, ale na Elkobrosyho v bráně Vochova nevyzrál. Ve 14. minutě faulovali domácí poblíž vlastního vápna, ale z trestného kopu hosté nevytěžili vůbec nic. Další možnost ze stejné pozice měli po Laštovkově výskoku, který byl posouzen jako nedovolený. Tentokrát už golman Bejček musel zachraňovat a v pohodě míč lapil. Martin Valeček pak parádním skluzem sebral hostům další velkou šanci. Ve 27. minutě se ocitl hostující hráč úplně osamocený na zadní tyči hradišťské brány. Zcela nepochopitelně ale balon do sítě nedostal a ukázal, proč jsou i přes jarní herní procitnutí hosté na hraně sestupu (baráže). Ve 32. minutě odvrátili hosté Kočího dobrý centr jen na roh. Po něm se ale k zakončení nikdo z domácích pořádně nedostal, když Danovi Vávrovi při pokusu o střelu míč hostující obrana ukopla. Další obrovskou šanci měli hosté ve 35. minutě, kdy se do úniku dostal Ondřej Dlabač. Bejček jej ale parádně vychytal. Na konci poločasu Hradiště hosty přitlačilo. Krlišovi ale nevyšla narážečka na hranici vápna a Danovi Červenému pak ani střela. Z útočné snahy tak nakonec byla jen Biharyho žlutá karta za šlapák na hranici velkého vápna hostí.

Domácím nepomohla ani dvě vyloučení na straně Vochova

Poločas tak skončil bez branek a nutno přiznat, že ke vstřelení úvodní branky zápasu měli asi blíže hosté. Ale Tornádo nebylo bez šancí. Vše bylo naprosto otevřené. Patrik Kočí zkusil štěstí hned ve 47. minutě, kdy z nějakých 25 metrů poslal balon na bránu hostí. Ten skončil jen těsně nad Elkobrosyho bránou, přičemž golman hostí se nestíhal vracet. Jít to do brány, mohli domácí vést. Ale na kdyby se nehraje. Pak se připomněli hosté, když Klement pálil v dobré pozici těsně vedle. Pak Dlabač zajel u lajny do Dana Červeného. Uviděl druhou žlutou kartu a následně logicky červenou. Domácí stoper Laštovka ale v 62. minutě v rozehrávce chyboval, ale Honza Rucký hrající na nezvyklém postu krajního beka parádně chybičku spoluhráče napravil. Na centr z trestného kopu pak před hostující bránou jen těsně nedosáhl Dan Červený. Hostující kapitán si pak neodpustil nějaké komentáře směrem k sudímu a jelikož již také vlastnil jednu žlutou, šel ze hřiště v 65. minutě i on. Hosté pak hrozili již jen z brejků. Jeden z nich hasil v 74. minutě na poslední chvíli kapitán Pytlík. Hosté tak rozehrávali trestný kop asi metr za vápnem. Parádní Bártovu střelu ale Bejček jestě lepším zákrokem zlikvidoval. Proti oslabenému soupeři byli domácí ale zcela bezradní. Venca Krliš byl při možnosti vypálit zablokován. Hosté naopak mohli rozhodnout pět minut před koncem, kdy po rohu promáchnul osamocený hráč na malém vápně balon. Poslední možnost odvrátit penaltový rozstřel měl v poslední minutě Dan Červený. Jeho rána pravačkou skončila těsně vedle hostující brány, kterou již hájil náhradní gólman - penaltový specialista.

Bod navíc získali Vochovští

První šel na penaltu domácí Furár a přelstít hostujícího golmana se mu nepodařilo - ten jeho střelu vystihnul a chytil. Hostující Klement se naopak nemýlil. Své pokusy pak proměnili Dan Vávra, Dan Červený, Ondra Pytlík a Patrik Kočí na straně domácích. Stejně se vedlo i hostujícímu Hoškovi, Caltovi, Schveinertovi a v poslední sérii i Bártovi, který zvládnul sílu okamžiku posledního kopu a bezpečně proměnil. Hosté tak jako první porazili letos Tornádo v penaltách a odvážejí si bod navíc. Snad jim v boji o záchranu pomůže.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plzeň - Hradiště
Tomáš Květoň (asistent trenéra): Zápas po zásluze remízový. Rozhodnout mohly obě strany, ale obrany tentokrát byly lepší, než útočné řady obou mužstev. My jsme bohužel nedokázali využít dokonce dvojnásobnou přesilovku a i za to jsme si vyhrát prostě nezasloužili. Přestože jsme hráli více než půlhodinu proti oslabenému soupeři, tak naše snaha byla zbytečně uspěchaná, hru jsme neroztáhli a tak početní převaha ani nebyla nijak zvlášť patrná. Hosty předcházela pověst na jaře zcela odlišného mančaftu, než v podzimních kolech a na našem hřišti to potvrdili.




Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Hradiště
P. Bejček [-] - P. Kočí [-] , D. Vávra [-] , M. Valeček [-] , V. Krliš [-] , M. Furár [-] , D. Červený [-] , J. Rucký [-] , O. Pytlík [-] , M. Laštovka [-] (86. Z. Bubka [-] ) , J. Bihary [-]

SK Vochov 1930
K. Elkobrosy [-] - J. Fiala [-] , J. Dvořák [-] , T. Mottl [-] , M. Klement [-] , R. Schveinert [-] , O. Dlabač [-] , D. Konáš [-] , J. Calta [-] , T. Hošek [-] , K. Bárta [-]

ŽK: 44. J. Bihary - 11. O. Dlabač , 59. D. Konáš . ČK: 57. O. Dlabač , 65. D. Konáš .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: MINAŘÍK Zdeněk - SCHINGLER Milan, ADAMČÍK Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Hradiště je na jaře téměř suverénní a hraje doma.

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Administrátor klubu - TJ Plzeň-Litice | Plzeňský | Plzeň - Město

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích