Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2018 18:00

22.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slovan v předehrávce zničil domácí Litice už v prvním poločase


Branky


0

Fotbalisté Litic a Slovanu si v úterý 8. května předehráli utkání 22. kola městského přeboru. Vedoucí Slovan potvrdil své kvality a v cestě za postupem si odvezl výhru 5:0, která se zrodila už v prvním dějství, v němž padlo všech pět gólů. Dvěma zásahy se na tom podílel kanonýr Josef Reischig.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slovan soupeře v první půli rozebral

Litice do utkání nastoupily bez svého kapitána Pavla Vacka a zřejmě i jeho absence mužstvo výrazně poznamenala. Na hřišti tak od začátku zápasu vládl Slovan, kterému zajistil už v 6. minutě vedení Josef Reischig. O šest minut později se navíc prosadil také Milan Sartorius a bylo evidentní, že lídr tabulky směřuje za dalším plným bodovým ziskem. Pak se příval gólů na chvíli zastavil, ovšem ve 29. minutě domácí asi definitivně zlomil svou trefou hostující kapitán Lukáš Mareška. Do poločasu se tak ještě podruhé v zápase radoval Josef Reischig a krátce před přestávkou se zapsal mezi střelce také Martin Vričan. Do šaten se tak odcházelo za hrozivého stavu 0:5 z pohledu Litic.

Zápas se za rozhodnutého stavu spíše dohrával

Naprosto jednoznačný průběh zápasu hráče Slovanu přeci jen ukolébal a po změně stran se už zápas spíše dohrával. Přesto to byli hosté, kteří si vytvořili ještě několik šancí k navýšení již tak vysokého vedení. Žádnou však neproměnili a utkání tak již skončilo poločasovým výsledkem 0:5.



Ohlasy k zápasu



SK SLOVAN Plzeň 1910
Josef Kraft (vedoucí mužstva): První půle byla parádní. Měli jsme impozantní nástup, ve 12. minutě jsme vedli 2:0, v poločase 5:0. To nás trochu ukolébalo a ve druhé půli už gól nepadl, byť šance jsme tam také měli.



Sestavy


TJ Plzeň-Litice
J. Tihlařík [-] - M. Duna [-] , P. Jareš [-] (77. A. Spitzbart [-] ) , J. Kanta [-] , J. Tykvart [-] (26. M. Vajskebr [-] ) , T. Voves [-] , L. Kindl [-] , O. Kollros [-] , D. Nevečeřal [-] , J. Krejcar [-] , J. Knotek [-] (74. V. Švábek [-] )

SK SLOVAN Plzeň 1910
P. Žáček [-] - M. Cigler [-] , M. Vričan [-] , J. Reischig [-] , D. Šenigl [-] (46. A. Radvanovský [-] ) , V. Rak [-] , M. Sartorius [-] , L. Mareška [-] , M. Janoušek [-] (54. P. Bouřil [-] ) , O. Žák [-] , J. Nosek [-]

ŽK: 63. O. Kollros , 90. D. Nevečeřal - 47. O. Žák .
Hráči zápasu: J. Reischig .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Lhoták Luděk - KOMÍNEK Jiří, KRAČMER Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.