2:3p.
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2018 17:00

21.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Béčko Černic prohrálo s Liticemi na penalty


Branky


12. M. Müller , 27. T. Engl - 10. L. Fořt , 45. J. Kanta
15

Vyrovnané bylo utkání sousedů ze středu tabulky mezi osmým béčkem Černic a devátými Liticemi. Zápas skončil po řádné hrací době nerozhodně 2:2, když všechny góly padly už v prvním poločase. Na penalty se pak více dařilo litickým fotbalistům.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí byli aktivnější, vedení ale neudrželi

Domácí nemohli využít nikoho ze stabilních brankářů a mezi tyče tak musel Jaroslav Švarc, jenž v této sezóně ještě neměl na kontě jediný odchytaný zápas. A právě on byl smutným hrdinou úvodu duelu. Černice totiž začaly aktivněji, ovšem v 10. minutě vypadl Švarcovi míč z rukavic a toho využil Lukáš Fořt. Hned o dvě minuty později se však domácím podařilo srovnat, postaral se o to Marek Müller. Černičtí pak byli nadále nebezpečnější a ve 27. minutě svou převahu korunovaly druhým gólem. Lukáš Táborský individuálně prošel přes půl hřiště a předložil míč před prázdnou bránu Tomášovi Englovi, který se nemýlil – 2:1. V poslední minutě úvodního dějství se však prosadili podruhé i hosté, na 2:2 srovnal Jiří Kanta.

Druhý poločas další gól nepřinesl

Po změně stran se obraz hry srovnal a šance si vytvářely oba celky. Ani na jedné straně se už však nedokázali střelci prosadit a za stavu 2:2 tak musely rozhodovat až penalty.

Druhý bod získaly Litice

V penaltovém rozstřelu už měli seřízenější mířidla litičtí fotbalisté. Ti proměnili hned čtyři penalty, to domácí se prosadili jen dvakrát.



Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Černice B
J. Švarc [-] - V. Holeček [-] (56. J. Setikovský [-] ) , L. Táborský [-] , P. Vlček [-] , M. Müller [-] , P. Toman [-] (52. P. Mastný [-] ) , D. Šádek [-] , K. Zeliński [-] (80. K. Kaňák [-] ) , T. Engl [-] (72. J. Král [-] ) , M. Engl [-] , J. Běhounek [-]

TJ Plzeň-Litice
J. Tihlařík [-] - V. Liška [-] (78. J. Krejčí [-] ) , P. Vacek [-] (18. M. Duna [-] ) , T. Voves [-] , P. Jareš [-] (58. J. Tesař [-] ) , J. Kanta [-] , L. Fořt [-] , J. Krejcar [-] , V. Švábek [-] , L. Kindl [-] , J. Knotek [-]

ŽK: 19. J. Běhounek - 37. J. Knotek .
Hráči zápasu: L. Táborský - J. Kanta .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: KOMÍNEK Jiří - OPALECKÝ Jiří, ŠMAUS Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Černice doma umí. A za kamarády z Chrástu a Dýšiné doufám v plný bodový zisk.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích