Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2018 17:00

21.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Rezerva Zruče nadělila Unionu sedmičku


Branky


3. D. Mošna , 18. K. Kazda , 37. K. Kazda , 54. P. Schwarz , 67. M. Lang , 82. T. Vávra , 86. P. Schwarz - 87. J. Murín
15

B-tým Zruče si na domácí půdě snadno poradil s plzeňským Unionem, který vyprovodil debaklem 7:1. Domácí se poprvé prosadili už ve 3. minutě a soupeři dovolili čestný zásah až v samotném závěru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zruč šla do vedení už ve 3. minutě

Rezerva Zruče, která hraje o medaile, přivítala v parném sobotním odpoledni Union. Ten dorazil v oslabené sestavě a to bylo od začátku znát. Domácí tak na hřišti roztočili kolotoč a ve 3. minutě už měli na kontě dvě spálené tutovky a vstřelený gól. Jeho autorem byl Dominik Mošna. Tlak Zruče pokračoval a dalším hráčem, který ho zúročil, byl Karel Kazda. Ten se poprvé trefil v 18. minutě a zhruba o dvacet minut později pak tento útočník stanovil poločasové skóre na 3:0.

Domácí kanonáda pokračovala, Union se dočkal až v závěru

Stejný obraz hry pokračoval také po změně stran. Domácí si zápas užívali, naopak hosté působili až odevzdaně. Výsledkem toho tak byly další čtyři míče v síti gólmana Jakeše. Postupně se prosadili Pavel Schwarz, jenž přišel na trávník v 52. minutě, Matyáš Lang, střídající Tomáš Vávra a opět Pavel Schwarz, který zvýšil už na 7:0. Union se v 87. minutě alespoň dočkal čestného zásahu zásluhou 52letého veterána Jána Murína.

 

Zruč v tabulce poskočila na druhé místo. Boj o medaile je ale vyrovnaný, vždyť čtvrté Hradiště zaostává o pouhý bod.



Ohlasy k zápasu


TJ Zruč B
Tomáš Klail (vedoucí mužstva): Přišlo mi, že Union přijel ve slabší sestavě, protože byl hodně slabý. Navíc bylo horko. Jsme rádi, že se nám povedlo dát tolik gólů. Od začátku to bylo jednoznačné, první gól jsme dali už ve 3. minutě, ale padl až z naší třetí šance.

TJ Union Plzeň
Petr Starý (vedoucí mužstva): V bráně zraněný gólman, bez šesti hráčů základní sestavy a dalších šesti ze širšího kádru, na hřišti doslova každý kdo mohl přijít a na lavičce 52letý náhradník z béčka, který nakonec dal náš jediný gól. S tím se do Zruče opravdu nedalo jet pro body a taky se to potvrdilo, neměli jsme nárok.



Sestavy


TJ Zruč B
P. Hodan [-] - K. Kazda [-] (62. T. Vávra [-] ) , D. Mošna [-] , M. Lang [-] , P. Hucl [-] (75. J. Mastný [-] ) , P. Záhořík [-] , M. Trnka [-] (46. J. Trnka [-] ) , K. Trnka [-] (52. P. Schwarz [-] ) , V. Mařík [-] , M. Fryček [-] , V. Pavel [-] (46. J. Přibyl [-] )

TJ Union Plzeň
K. Jakeš [-] - T. Rojík [-] , P. Šimana [-] , P. Filmak [-] , M. Haase [-] - D. Filip [-] , K. Knaf [-] (71. J. Murín [-] ) , M. Hořánek [-] , . Suchý [-] - M. Seidl [-] , N. Scimeni [-] (60. M. Vinický [-] ) -

Hráči zápasu: D. Mošna , K. Kazda .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Hačka Jakub - CHLÁDEK Jaroslav (N), STARÝ Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Pokud chceme zůstat na třetí příčce, musíme bodovat. Body zůstanou u nás!

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích