2:3
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2018 17:00

20.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Rapidu neudržela dvougólové vedení a nakonec s Vochovem padla


Branky


12

Fotbalisté béčka Rapidu na domácím hřišti překvapivě prohráli s předposledním Vochovem 2:3, přestože po prvním poločase o dva góly vedli. Hosté však po přestávce přeci jen zpřesnili koncovku a zásahy Porady, Koželuha a Klementa otočili skóre.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli dávali góly jen domácí

První poločas byl od začátku poměrně vyrovnaný. Domácí sice byli favoritem, ale Vochov opět dokazoval, že herně je na tom výrazně lépe než na podzim a dostával se do gólových příležitostí. Znovu však dojížděl na jejich proměňování a v první půli se tak trefovali jen fotbalisté Rapidu. Ve 22. minutě chtěl Radek Pour ze strany zřejmě centrovat, ale míč z jeho kopačky zamířil přímo na bránu, přelétl couvajícího brankáře a zapadl pod břevno. O pět minut později pak zpoza pokutového území vypálil Lukáš Sobotka, který zamířil k tyči hostující svatyně. Rapid tak vedl 2:0.

Vochov obrátil skóre a podruhé na jaře vyhrál

Nepříznivý vývoj zápasu hosty nezlomil a od začátku druhé půle se snažili se stavem něco udělat. Hned v 55. minutě tak zaznamenal kontaktní zásah Petr Porada. Vochovští pak měli další šance, ale na vyrovnání si museli počkat až do 78. minuty, kdy se trefil Jan Koželuh. Hned o tři minuty později navíc završil obrat Martin Klement – 2:3. V závěru pak hosté mohli i pojistit skóre, když jejich hráč udělal kličku brankáři, ale pak trefil jen brankovou konstrukci. Vochov tedy podruhé na jaře zvítězil, ovšem na dvanáctou Košutku a jedenáctý Chrást stále ztrácí sedm bodů. Záchrana je tedy stále poměrně daleko.



Ohlasy k zápasu



SK Vochov 1930
Pavel Tlustý (hrající trenér): Jsme šťastní, že máme tři body, ale už se páté kolo trápíme. Nedáváme vyložené šance a pak každého necháme, aby nás přehrál. Za stavu 0:2 se nám to naštěstí podařilo obrátit, mohli jsme dát i víc gólů, ale v koncovce nám to prostě drhne. O tom, co nedáme, by se už asi mohla natáčet videa. Soupeř nastoupil s hodně mladými kluky, takže mají budoucnost před sebou. Z jejich strany to bylo trošku sprostší, bylo tam hodně faulů zezadu. Děkuji mančaftu, že se nesložili a vydrželi hrát až do konce.



Sestavy


SK Rapid Plzeň B
J. Vacín [-] - T. Janoch [-] (59. L. Sobotka [-] ) , P. Filipčík [-] , R. Pour [-] , P. Kovářík [-] , J. Holík [-] , D. Polívka [-] (65. M. Matoušek [-] ) , K. Veber [-] , M. Peroutka [-] (46. L. Holý [-] ) , V. Kosmata [-] , O. Baroch [-]

SK Vochov 1930
J. Dvořák [-] - J. Fiala [-] , . Koželuh [-] , M. Ausberger [-] (75. F. Krejčík [-] ) , D. Justra [-] (83. P. Tlustý [-] ) , J. Calta [-] , P. Porada [-] , T. Mottl [-] , T. Hošek [-] , M. Klement [-] , O. Tržil [-]

ŽK: 44. P. Filipčík , 58. L. Holý , 65. D. Polívka , 85. K. Veber - 73. D. Justra , 83. T. Hošek , 90. F. Krejčík .
Hráči zápasu: P. Porada , M. Klement .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: ŠNAJDR David - KŘÍŽ Lukáš, ADAMČÍK Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: remíza

Opět si myslím, že půjde o vyrovnaný zápas a rozhodnou ho penalty.

Tip: výhra domácích