M. Hořánek 85.
V. Černý 90. (vl.)
2:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2018 17:00

20.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chrást vyloupil hřiště Unionu a zvítězil popáté v řadě


Branky


85. M. Hořánek , 90. V. Černý (vl.) - 16. M. Chládek , 30. D. Kroc , 55. P. Mach
11

Fotbalisté Chrástu se na jaře rozehráli k výborným výkonům a míří za záchranou v městském přeboru. Na půdě Unionu zvítězili 3:2 a připsali si pátou výhru v řadě. Spartak vedl v průběhu utkání už 3:0, domácí pak v závěru stačili jen korigovat skóre.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas patřil Chrástu

Fotbalisté Unionu sice do zápasu nastoupili v roli tabulkově lépe postaveného týmu, ale museli se vypořádat s řadou absencí a také rozjetým soupeřem, který přijel posílen sérii čtyř vítězství v řadě. A sebevědomí hráčů Spartaku bylo od začátku znát. Hosté totiž byli v první půli lepším týmem a do vedení šli už v 16. minutě po zásahu Martina Chládka. Po půlhodině hry se pak prosadil také Daniel Kroc a bylo to 0:2. Union toho v prvním dějství moc neměl a poločasové skóre tedy bylo zasloužené.

Domácí se probudili příliš pozdě

Také nástup do druhé půle vyšel lépe hostům, kteří v 55. minutě zásluhou Pavla Macha vedli už o tři góly. Toto skóre pak platilo až do 85. minuty, kdy se Unionu konečně podařilo korigovat skóre. Martin Hořánek si narazil míč s Kučerou a vzniklou šanci proměnil. V nastavení si ještě srazil míč po centru ze strany do vlastní sítě Václav Černý, ale na vyrovnání už měl domácí tým málo času.

 

Chrást zvítězil popáté v řadě a v tabulce soutěže poskočil na jedenácté místo. Union klesl o příčku níže, je šestý.



Ohlasy k zápasu


TJ Union Plzeň
Petr Starý (trenér): Zápas se nám vůbec nepovedl. Těžko jsme se scházeli, museli pomoct hráči z béčka. Od začátku jsme byli horší a soupeř zaslouženě vedl. Až po přestávce jsme hru vyrovnali, před koncem jsme dokázali snížit, pak nám hosté pomohli vlastním gólem, ale už bylo moc málo času na to, abychom vyrovnali.




Sestavy


TJ Union Plzeň
M. Horn [-] - T. Rojík [-] , P. Šimana [-] , O. Jakoubek [-] , Z. Chmelík [-] (56. D. Kalaš [-] ) - D. Filip [-] (67. M. Prcín [-] ) , A. Sýkora [-] , M. Hořánek [-] , K. Kučera [-] - P. Filmak [-] , L. Londa [-]

FC Spartak Chrást
J. Kokoška [-] - P. Mach [-] , P. Bruj [-] (73. M. Bórik [-] ) , M. Chládek [-] (90. A. Kortus [-] ) , O. Skalski [-] , V. Černý [-] , J. Šuster [-] , M. Holeček [-] (80. M. Suda [-] ) , D. Kroc [-] , D. Tupý [-] , M. Brýla [-]

ŽK: 79. P. Filmak - 46. O. Skalski , 84. D. Kroc .
Hráči zápasu: M. Horn - M. Chládek .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: OPALECKÝ Jiří - KUČERA Luboš (N), ŠEJDL Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Přeji výhru domácímu týmu, aby se Chrást bodově nedotáhl na nás (Litice). :D

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů