0:1p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2018 17:00

20.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Druztová padla se Smíchovem až na penalty


Branky


11

Fotbalisté Smíchova po třech porážkách v řadě konečně zabrali, když dokázali urvat dva body za výhru na penalty na hřišti čtvrté Druztové. Po řádné hrací době skončilo vyrovnané utkání bez gólů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hrál se opatrný fotbal

Čtvrtá Druztová přivítala ve 20. kole městského přeboru druhý Smíchov. Domácí tak čekal po týden staré prohře 0:1 na hřišti vedoucího Slovanu další těžký zápas. Smíchovští ale rozhodně nejeli na půdu nováčka v ideálním rozpoložení, jelikož poslední tři zápasy prohráli a asi si nechali utéct šanci na vítězství v soutěži. 

 

Od začátku bylo k vidění bojovné a takticky vedené utkání. Hrálo se většinou ve středu hřiště a oba soupeři spoléhali především na rychlé kontry. Ty však vedly spíše jen k náznakům šancí, než že by si některý z týmů připravil opravdovou loženku. Nebylo tedy divu, že se do šaten odcházelo za bezgólového stavu.

Šance přišly až v závěru

Podobný fotbal byl k vidění také po změně stran. Hráči Druztové i Smíchova si počínali v obraně velice obezřetně a zastavovali případné útočné snažení soupeře. Největší příležitosti přišly až v závěru řádné hrací doby. Nejprve měli hosté velké štěstí, když je po střele z přímého kopu zachránilo břevno a po následné dorážce pak brankář Pečenka. Poté stáli všichni svatí i při Druztové. Rána zpoza šestnáctky totiž skončila na tyči Purkarovy svatyně. Po bezgólové remíze tak musely následovat penalty.

Prémiový bod urval Smíchov

V penaltovém rozstřelu už měli přesnější mušku fotbalisté Smíchova. Ti proměnili hned šest svých pokusů, zatímco domácí mířili do černého jen pětkrát.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Druztová
Jan Hauptmann (trenér): Čekali jsme kvalitního soupeře, takže jsme chtěli hrát ze zabezpečené obrany, což se nám i dařilo. Smíchov je podobně jako Slovan, se kterým jsme hráli před týdnem, silný na míči a mají dobře zvládnuté protiútoky a narážečky. Na to jsme si dávali velký pozor. Bylo to velmi vyrovnané utkání. V prvním poločase jsme měli asi dvě šance po rychlých protiútocích, jinak se to odehrávalo převážně ve středu hřiště. Druhý poločas probíhal ve stejném duchu. Smíchov ani my jsme nechtěli udělat vzadu chybu, takže se opět hrálo hlavně ve středu hřiště. Penalty se nám bohužel opět nepovedly. Za celkovou hru bych pochválil celý tým. Odvedl dobrou práci.




Sestavy


TJ Sokol Druztová
P. Purkar [-] - T. Roubal [-] (74. D. Roubal [-] ) , L. Denk [-] , P. Ženíšek [-] , P. Jirka [-] , J. Zeman [-] , J. Šlauf [-] , T. Linda [-] , V. Němeček [-] , J. Folk [-] , P. Ježek [-] (81. O. Kosa [-] )

SK Smíchov Plzeň
K. Pečenka [-] - R. Tyll [-] , M. Rubricius [-] , V. Foist [-] (60. M. Sedláček [-] ) , D. Tobrman [-] (80. M. Kuráž [-] ) , B. Mičan [-] , A. Zikmund [-] , J. Řehák [-] , J. Sulek [-] (46. D. Rada [-] ) , J. Ostrolucký [-] , L. Rous [-] (58. L. Rout [-] )

ŽK: 29. T. Linda .
Hráči zápasu: P. Purkar - K. Pečenka .
Počet diváků: 42. Rozhodčí: MIČAN Jan - NAVARA Jaroslav (N), FAJFRLÍK Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Očekávám kvalitní utkání ve vysokém tempu, kdy ale bude přát štěstí hostujícímu týmu, který vyhraje o jeden gól.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů