3:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2018 17:00

19.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Černická rezerva smetla Dýšinu třígólovou smrští ve druhé půli


Branky


13

Béčko Černic zvítězilo v 19. kole městského přeboru nad Dýšinou 3:0. Poměrně jasná výhra se ale rodila až po přestávce, kdy domácí vstřelili všechny tři góly. Klid na domácí kopačky dodal Michal Chvojka, jenž uzavřel skóre do konečné podoby dvěma zásahy během pěti minut.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí podržel brankář Tománek

Černická rezerva hostila v bitvě tabulkových sousedů Dýšinu. Že půjde o souboj vyrovnaných soupeřů, potvrdil i první poločas. V něm se hrál poměrně kvalitní fotbal. Oba týmy se snažily hrát dopředu a kombinačně. Největší šanci si vytvořili hostující fotbalisté. Protihráči, který se už dostal do samostatného úniku, však ukradl míč z kopačky vybíhající gólman Tománek.

Domácí po přestávce rychle rozhodli

Po změně stran začali domácí fotbalisté lépe. V 56. minutě tak předvedli rychlou a přímočarou akci, kterou zakončil gólem Jan Král. Definitivně pak Černice uklidnil Michal Chvojka. Šikovný útočník nejprve v 67. minutě zvýšil na 2:0 a hned o pět minut později skóroval stejný hráč znovu. O vítězi zápasu tak bylo rozhodnuto. Hosté ve druhé půli doplatili možná i na to, že nemohli využít žádného hráče na střídání. To Černická lavička prostřídat mohla, což v teplém počasí jistě hrálo roli. Černice v tabulce přeskočily Litice a právě Dýšinu a posunuly se na osmou příčku.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plzeň - Černice B
Václav Nesnídal (vedoucí mužstva): Podobně jako před dvěma týdny proti Smíchovu jsme se sešli v dobré sestavě. První poločas byl celkem vyrovnaný. Oni hráli dobře, my také převáděli docela pěkný fotbal. Nás podržel při samostatném úniku soupeře gólman, který vyběhl a sebral protihráči míč od nohy. Ve druhém poločase jsme dali gól po rychlé akci, pak přidali druhý, hned o pět minut později i třetí a bylo rozhodnuto.




Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Černice B
J. Tománek [-] - T. Engl [-] (53. J. Setikovský [-] ) , M. Chvojka [-] (6. K. Kaňák [-] ) , D. Šádek [-] (81. J. Švenda [-] ) , K. Kuncl [-] (40. J. Král [-] ) , P. Mastný [-] , M. Engl [-] , Z. Hacker [-] , M. Müller [-] , J. Běhounek [-] , R. Nádraský [-]

FK Dýšina
J. Fiala [-] - J. Mužík [-] - J. Soroka [-] , V. Šedivec [-] , K. Soukup [-] - Z. Matas [-] - V. Muzika [-] , J. Štrunc [-] , J. Soroka [-] , V. Nový [-] , V. Totzauer [-]

Hráči zápasu: M. Chvojka , Z. Hacker .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: MINAŘÍK Zdeněk - HOLEČEK Vladimír (N), VODVÁŘKA Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Administrátor klubu - TJ Plzeň-Litice | Plzeňský | Plzeň - Město

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích