1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2018 16:30

16.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Rezerva Zruče prohrála podruhé v řadě, o výhře Smíchova rozhodl Zikmund


Branky


10

Fotbalisté zručské rezervy doplácejí na nemilosrdný los. Před týdnem nestačili na vedoucí Slovan a tentokrát zajížděli na půdu druhého Smíchova. Zde prohráli nejtěsnějším rozdílem po gólu, který vstřelil v 63. minutě Alexandr Zikmund.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas nepřinesl gól

Druhý tým tabulky hostil Zruč B, která v minulém kole poznala v duelu s vedoucím Slovanem hořkost porážky po deseti vítězných zápasech v řadě. Se Smíchovem hráli Zručtí relativně vyrovnanou partii, ale na útočné polovině byli přeci jen nebezpečnější domácí, kteří si vytvářeli více gólových příležitostí. V první půli však žádnou neproměnili, na čemž měl velkou zásluhu i sedmačtyřicetiletý brankář Petr Hodan, který si připsal několik povedených zákroků.

Zikmund se postaral o jediný gól zápasu, v závěru byl vyloučen

Veterán v bráně Zruče pokračoval ve výborném výkonu i po přestávce. V 63. minutě však nezabránil pohromě ani on, když se po rohovém kopu prosadil hlavou mldý Alexandr Zikmund. Hosté si ve zbytku utkání gólovou šanci nevytvořili, na čemž nic nezměnilo ani vyloučení Zikmunda po druhé žluté kartě v 88. minutě. Zručtí tak museli skousnout druhou porážku v řadě. To Smíchovští udrželi bodový krok s vedoucím Slovanem. Právě lídr tabulky čeká Smíchov za dva týdny.



Ohlasy k zápasu


SK Smíchov Plzeň
Jiří Sulek (trenér): Odehráli jsme velmi slušný první poločas. Vytvořili jsme si tři až čtyři gólovky. Soupeř za první půli vystřelil asi jednou nebo dvakrát na bránu a to zpoza vápna, takže to nebylo tak nebezpečné. Kvalita utkání ale odpovídala tomu, že hrál druhý se třetím. Mělo to docela nasazení a tempo. Ve druhé půli se nám podařilo dát gól z rohu, když se hlavou trefil mladý Zikmund, z čehož jsme měli radost. Soupeř se do větších šancí nedostával, před týdnem Chrástu jsme měli v obraně větší problémy než se Zručí. Potěšilo mě, jak jsme to vzadu tentokrát zvládli. Ani my už jsme si pak po gólu moc příležitostí nevypracovali. Na konci zápasu jsme dostali z mého pohledu nesmyslnou červenou kartu. První žlutou dostal Saša Zikmund za řeči, což se může stát. Ale druhou mu rozhodčí udělil za to, že si stoupl před balón, když soupeř rozehrával. Tam jsem neviděl důvod k udělení karty. Soupeř byl slušný, takže jsem rád, že jsme to zvládli za tři body. Na zápas se Slovanem za 14 dní se už moc těšíme. U nich jsme prohráli 1:4, takže jim máme co vracet. Navíc budeme hrát o první místo, což bude takové zpestření. Budeme mít výhodu domácího prostředí, tak uvidíme, kdo z koho.

TJ Zruč B
Tomáš Klail (vedoucí mužstva): Další náš ne moc povedený zápas. Za celý zápas jsme si nevytvořili gólovou šanci. Smíchov si vytvořil pár šancí, které pochytal náš brankář a jediný gól dali po rohu. Vyhráli tedy asi zaslouženě. Před týdnem byly Spoje hodně kvalitní. Naopak se Smíchovem bych řekl, že to bylo spíš naším výkonem. Zatímco soupeř si vytvořil nějaké šance, tak my jsme v té poslední třetině hřiště nebyli efektivní. Jinak to bylo celkem vyrovnané. Právě na tom musíme zapracovat.



Sestavy


SK Smíchov Plzeň
K. Pečenka [-] - M. Rubricius [-] (90. P. Sedláček [-] ) , V. Foist [-] (82. M. Řehoř [-] ) , D. Tobrman [-] (67. M. Sedláček [-] ) , L. Rout [-] (73. T. Sládek [-] ) , J. Sulek [-] (46. F. Baštář [-] ) , A. Zikmund [-] , P. Konopík [-] , R. Tyll [-] , J. Ostrolucký [-] , K. Fajfrlík [-]

TJ Zruč B
P. Hodan [-] - V. Mařík [-] (46. K. Kazda [-] ) , P. Hucl [-] , T. Valenta [-] , A. Král [-] , R. Karpíšek [-] (56. J. Mastný [-] ) , M. Lang [-] , J. Přibyl [-] (69. K. Trnka [-] ) , M. Trnka [-] , V. Pavel [-] , P. Musil [-] (46. M. Klail [-] )

ŽK: 12. L. Rout , 87. A. Zikmund - 5. P. Hucl . ČK: 88. A. Zikmund .
Hráči zápasu: J. Ostrolucký , M. Rubricius .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: Šlauf Jiří - OPALECKÝ Jiří, ULRYCH Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Opět si myslím, že půjde o vyrovnaný zápas. Věřím ale, že domácí prostředí převáží na stranu Smíchova a těsně zvítězí.

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Administrátor klubu - TJ Plzeň-Litice | Plzeňský | Plzeň - Město

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích