0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.03.2018 18:15

14.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: V souboji rezerv nestačily Černice na Zruč


Branky


0

Jarní část městského přeboru otevřela páteční předehrávka, v níž se utkaly B-týmy Černic a Zruče. Hosté potvrdili roli favorita utkání a oslavili už desátou výhru v řadě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skóre otevřel hostující Korous

Utkání se hrálo nezvykle v pátek v podvečer na umělé trávě hřiště v Plzni v Luční ulici. Zruč přicestovala v roli favorita, vždyť držela sérii devíti vítězství v řadě. A od začátku byli hosté aktivnější. Soupeře k ničemu nepouštěli a sami si v prvním poločase vypracovali několik šancí. Proměnili ale jen jednu, ve 37. minutě otevřel skóre zápasu Pavel Korous.

Zruč si výhru nenechala vzít, v závěru rozhodl Schwarz

Po přestávce šla úroveň fotbalu trochu dolů. Nadále ale platilo, že se Černice prakticky do žádné šance ani nedostaly. To hosté si jich znovu pár vytvořili, ale bát o výsledek se museli až do 86. minuty, kdy svým zásahem definitivně rozhodl děvětatřicetiletý veterán Pavel Schwarz. Rezerva Zruče tak zvítězila 2:0 a i nadále atakuje nejvyšší příčky městského přeboru. Kdo by to v úvodu sezóny, kterou zručští začali čtyřmi porážkami, řekl.



Ohlasy k zápasu



TJ Zruč B
Tomáš Klail (vedoucí mužstva): V prvním poločase jsme byli lepší. Ve druhé půli už to z naší strany nebylo tak dobré, ale i tak jsme zaslouženě zvítězili. Soupeř neměl za celý zápas snad jedinou střelu na bránu. My několik šancí neproměnili a na 2:0 jsme zvýšili až v závěru. Umělá tráva nám nevadila, sami ve Zruči hřiště s umělkou máme. I na jaře se chceme držet popředí tabulky. Nemáme ambice, že bychom chtěli za každou cenu postoupit. V týmu nám schází střední generace. Máme tam spíše starší hráče a naopak zase mladé kluky. Tahle soutěž je pro nás momentálně asi dostačující.



Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Černice B
J. Tománek [-] - J. Král [-] , V. Mojseňuk [-] , P. Vlček [-] , L. Táborský [-] , P. Mastný [-] , V. Holeček [-] (46. M. Chvojka [-] ) , K. Zeliński [-] , R. Nádraský [-] , T. Engl [-] , M. Engl [-]

TJ Zruč B
V. Klik [-] - T. Pokladník [-] (46. P. Hucl [-] ) , V. Pavel [-] , P. Záhořík [-] , M. Lang [-] , P. Korous [-] (73. P. Schwarz [-] ) , M. Trnka [-] , J. Mastný [-] (76. K. Trnka [-] ) , T. Valenta [-] , P. Musil [-] , J. Trnka [-] (46. M. Klail [-] )

ŽK: 28. P. Mastný , 44. M. Engl , 67. R. Nádraský , 74. T. Engl - 32. M. Trnka . ČK: 67. M. Engl .
Hráči zápasu: V. Pavel .
Počet diváků: 6. Rozhodčí: Nešpor Petr - BURDA Václav, VANĚK Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.