1:3
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.03.2018 16:00

14.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Union na Košutce dlouho prohrával, v závěrečné půlhodině ale strhl vítězství na svou stranu


Branky


28. P. Kerndl - 65. P. Filmak , 68. D. Filip , 90. M. Seidl
0

Rezerva Košutky měla plzeňské derby s Unionem dobře rozehrané, po poločase vedla a nejtěsnější náskok držela až do 65. minuty. Pak však dvakrát během tří minut inkasovala a nakonec musela skousnout porážku 1:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Košutka udeřila po rohu

První poločas nesl všechny příznaky prvního soutěžního zápasu po delší době. Oba týmy tak divákům nabídly sotva průměrný fotbal se spoustou nepřesností. O něco nebezpečnější byla domácí Košutka a hosty jednou podržel brankář Horn. Další šanci už však domácí celek proměnil. Ve 28. minutě se dostal po rohovém kopu na malém vápně k hlavičce Petr Kerndl a mezi nohama gólmana otevřel skóre. 1:0 byl také poločasový stav.

Union otočil skóre dvěma góly v rozmezí tří minut

Po změně stran se Union zlepšil, začal soupeře přehrávat a vytvářel si také gólové příležitosti. Domácí dokázali odolávat do 65. minuty, kdy si centr Petra Filmaka z pravé strany nešťastně srazili do vlastní brány. Filmak figuruje v zápise jako autor gólu. O tři minuty později už hosté vedli. Martin Hořánek poslal do úniku Daniela Filipa a ten zkušeně přeloboval vybíhajícího brankáře Šatru. V závěru nejprve Martin Seidl ve velké šanci přestřelil domácí bránu, ale o chvíli později si už po přihrávce Filmaka spravil chuť, když z bezprostřední blízkosti pohodlně uklidil míč do sítě - 1:3.

 

Union si po výhře upevnil šesté místo a stále drží krok s pátým Rapidem B. Rezerva Košutky si o místo pohoršila, je jedenáctá.



Ohlasy k zápasu



TJ Union Plzeň
Petr Starý (vedoucí mužstva): Na obou týmech bylo vidět, že zimní příprava asi nebyla kdovíjaká, první poločas tak byl plný nepřesností. Košutka byla o něco nebezpečnější, jednou se vyznamenal brankář Horn, ale na hlavičku z malého vápna po rohu byl krátký. Po přestávce jsme se zlepšili, vytvářeli si šance a dvěma góly během tří minut otočili skóre. V závěru jsme pak přidali pojistku a zaslouženě vyhráli.



Sestavy


TJ Košutka Plzeň B
F. Šatra [-] - L. Stupka [-] , Z. Hladík [-] , M. Rybička [-] , P. Kalaš [-] , R. Pangrác [-] , M. Džilič [-] , R. Mráz [-] , P. Kerndl [-] , A. Šula [-] , S. Vokáč [-] (71. R. Holý [-] )

TJ Union Plzeň
M. Horn [-] - T. Rojík [-] , K. Knaf [-] , P. Šimana [-] , A. Hořánek [-] - P. Filmak [-] , M. Hořánek [-] , F. Linhart [-] (68. D. Kalaš [-] ) , P. Šimana [-] , J. Jindra [-] (46. D. Filip [-] ) - M. Seidl [-]

ŽK: 85. P. Kerndl - 43. P. Šimana .
Hráči zápasu: P. Kerndl - M. Hořánek .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: Schingler Milan - ADAMČÍK Miroslav, ŠNAJDR David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.