3:1
(1:1)
22. D. Kroc (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2018 15:00

14.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vedoucí Slovan rozhodl utkání s Chrástem ve druhém poločase


Branky


20. L. Mareška (p.) , 66. M. Ráb , 70. M. Janoušek - 22. D. Kroc (p.)
0

Fotbalisté Chrástu více než hodinu trápili lídra tabulky městského přeboru, plzeňský Slovan. Hosté dlouho drželi nerozhodný stav 1:1, domácí favorit však zásahy střídajícího Rába a Janouška přeci jen rozhodl o své výhře 3:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skóre prvního poločasu určily góly z penalt

Lídr tabulky plzeňského přeboru Slovan Plzeň přivítal zachraňující se Chrást. Domácí začali zápas dobře a ve 20. minutě dostali možnost zahrávat pokutový kop, který proměnil tradiční exekutor Lukáš Mareška. Hned o minutu později však přišel faul v šestnáctce i na druhé straně a vyrovnání zařídil také z penaltového puntíku Daniel Kroc – 1:1. Hráči Slovanu následně viditelně znervózněli a ve zbytku první půle toho už mnoho nepředvedli.

Druhá půle už patřila favoritovi, po minutě na hřišti rozhodl střídající Ráb

Do druhého poločasu domácí vstoupili se snahou strhnout vedení na svou stranu. Hráči Slovanu zlepšili hru a zatlačili tak svého soupeře. Chrást přesto dlouho držel naději na bodový zisk. V 65. minutě ale domácí trenér Kohout poslal na trávník Michala Rába a ten se mu za to už o minutu později odvděčil nakonec vítězným zásahem. Za další čtyři minuty pak duel definitivně rozhodl Martin Janoušek. Domácí měli i další příležitosti, ovšem ty už proměnit nedokázali



Ohlasy k zápasu


SK SLOVAN Plzeň 1910
Josef Kraft (vedoucí mužstva): Utkání nezačalo podle našich představ, nehráli jsme v prvním poločase moc dobře. Po přestávce se to zlepšilo a zaslouženě jsme strhli vítězství na naši stranu. Měli jsme i další šance a mohli přidat ještě tak dva góly. Za tři body jsme rádi, 3:1 je vzhledem nepovedené první půlce dobrý výsledek. V prvním poločase se asi projevilo to, že se jednalo o první zápas, na klucích byla znát nervozita. Po přestávce se hra zlepšila a uklidnila a hráli jsme to, co na podzim.




Sestavy


SK SLOVAN Plzeň 1910
M. Feiferlík [-] - M. Janoušek [-] , J. Reischig [-] (65. M. Ráb [-] ) , D. Šenigl [-] , M. Sartorius [-] , M. Koranda [-] , L. Mareška [-] (68. V. Rak [-] ) , O. Žák [-] , M. Makkai [-] , J. Nosek [-] (70. M. Vričan [-] ) , P. Bouřil [-] (46. M. Cigler [-] )

FC Spartak Chrást
J. Kokoška [-] - M. Chládek [-] , O. Skalski [-] , V. Černý [-] , J. Šuster [-] , P. Mach [-] (80. M. Bórik [-] ) , D. Kroc [-] , T. Doležal [-] , M. Holeček [-] , D. Tupý [-] , M. Brýla [-]

ŽK: 13. L. Mareška - M. Suda , 10. M. Brýla .
Hráči zápasu: J. Nosek , M. Ráb .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: Votruba Jiří - ŠLAUF Jiří, OPALECKÝ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.