2:1
(1:0)
62. P. Vacek
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.03.2018 15:00

14.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hradiště udolalo v nervózním utkání Litice


Branky


42. P. Kočí , 90. M. Furár - 62. P. Vacek
1

Důležité tři body získali na úvod jara fotbalisté Hradiště, kteří na domácím hřišti udolali 2:1 soupeře z Litic. Utkání poznamenal velmi nepřesný sudí Opalecký, na něhož si po utkání stěžovali zástupci obou celků.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase se prosadili jen domácí

V úvodu utkání se oba týmy spíše rozehřívaly a tak se hrálo hlavně ve středu hřiště. První šance zápasu přišla v 18. minutě, kdy byla hostům odpískána sporná malá domů. Nepřímý kop domácí rozehráli na Tomáše Beránka, jehož střelu ale parádně vyrazil na roh brankář Tihlařík. Poté se osmělily i Litice, ale také Bejček ukázal, že je oporou svého týmu. V závěru poločasu se tak radoval celek Tornáda. Martin Beránek zatáhl balón dopředu po lajně a jeho spoluhráči ho rychle přenesli až na druhou stranu hřiště, kde byl Patrik Kočí, který přízemní střelou k tyči poslal domácí do vedení.

Hradiště rozhodlo i v deseti

Druhý poločas odstartoval svou příležitostí domácí Bihary, který si však vylámal zuby na Tihlaříkovi. Po hodině hry se tak dočkali hosté. Ti se nejprve ubránili po standardní situaci soupeře a založili rychlý brejk, který zakončil jejich kapitán Pavel Vacek. Ten pak neměl, dle domácí verze, utkání vůbec dohrát, jelikož prý obdržel za řeči postupně hned tři žluté karty, což ale on sám rázně odmítl - Vackovo vyjádření k inkriminované situaci naleznete níže. To domácí Tomáš Beránek do šaten po druhé žluté kartě vykázán byl. I v deseti však Tornádo dokázalo strhnout vítězství na svou stranu. Na rohový kop si naběhl Martin Furár a hlavou poslal míč do sítě. Případný hostující nápor pak utnul opět velmi nepřesný sudí, který zápas ukončil zhruba o dvě minuty dříve. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plzeň - Hradiště
Tomáš Květoň (asistent trenéra): Výhra byla zasloužená, i když v hlavní roli sobotního odpoledne nebyl žádný z fotbalistů. Bohužel naše zkušenosti s neumětelem Opaleckým, který nás na podzim pískal dvakrát, se v tomto zápase jen a jen potvrdily. Ani pečliví a přesní lajnoví sudí neměli sebemenší šanci fatální přehmaty hlavního jakkoli korigovat. Během zápasu dokázal zkazit odpoledne nejen všem lidem na hřišti, ale i všem na obou lavičkách a bez ohledu na výsledek i na všem na tribuně. Za týden hrajeme doma derby s Černicemi a doufám, že fotbal bude to hlavní, co uvidíme.

TJ Plzeň-Litice
Pavel Vacek (kapitán): Zápas jsem dohrál s jednou žlutou kartou a ne se třemi, jak si vymysleli domácí. Naše karty obdrželi Tihlařík za zakopnutý balón, Fořt a Tykvart za strkanici a Kindl za faul. Já dostal ŽK v 90. minutě za řeči, jelikož se rozhodčí nezajímal o našeho zraněného hráče.



Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Hradiště
P. Bejček [-] - M. Beránek [-] , M. Furár [-] , K. Dendis [-] , T. Beránek [-] , M. Valeček [-] , O. Pytlík [-] , V. Pikhart [-] , J. Bihary [-] , D. Vávra [-] (75. V. Krliš [-] ) , P. Kočí [-]

TJ Plzeň-Litice
J. Tihlařík [-] - P. Jareš [-] (65. M. Duna [-] ) , J. Krejcar [-] (75. D. Blovský [-] ) , P. Vacek [-] , J. Kanta [-] , L. Fořt [-] , V. Švábek [-] , L. Kindl [-] , J. Tykvart [-] (90. M. Jeslínek [-] ) , M. Forman [-] , J. Krejčí [-] (46. V. Liška [-] )

ŽK: 48. J. Bihary , 60. T. Beránek , 63. M. Furár - M. Jeslínek , 14. L. Fořt , 17. J. Tihlařík , 56. L. Kindl , 60. J. Tykvart , 90. P. Vacek . ČK: 80. T. Beránek .
Hráči zápasu: P. Bejček , M. Furár .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: OPALECKÝ Jiří - ŠVANTNER František, VOTRUBA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
26. 3. 2018 19:51
Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Administrátor klubu - TJ Plzeň-Litice | Plzeňský | Plzeň - Město
Chtel bych rict panu redaktorovi at bepise lzi ze jsem dohraval s nejakymi vymyslenymi kartami,kdyz jedinou ZK jsem dostal v 90.minute za reci jelikoz pan rozhodci se vubec neobtezoval dojit za nasim zranenym hracem ve vapne.a vase ,,udajne" rozepsane karty dostal golman za zakopnuti.Tykvart za strkanici,Fort za strkanici,Kindl za faul a ja za reci...jeste to nekdo nechape??takzr bych prosil o trochu objektiviti a ne jedna baba povidala..