Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.06.2018 17:00

26.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tečovický Bivoj si doma snadno poradil se slavičínskou rezervou


Branky


7

Na hřiště tečovického Bivoje zavítala slavičínská rezerva, která tentokrát nemohla využít služeb fluktuantů. Divizní A tým hrál totiž ve stejném času své poslední utkání proti Kozlovicím. Začátek zápasu vyšel Tečovicím na jedničku a po deseti minutách vedly již o dvě branky. Hostující Slavičín ale po patnácti minutách dal talentovaným Fojtů kontaktní branku a najednou ho bylo plné hřiště. Ve druhém dějství se hosté snažili o vyrovnání, domácí však po chybě hostující obrany zvýšili opět na dvoubrankový rozdíl. Závěr už patřil domácímu týmu a Frkal pečetil výhru Bivoje a také celkové třetí místo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí byli střelecky efektivnější, když vstřelili dvě branky

V posledním zápase sezóny mezi Tečovicemi a slavičínskou rezervou, kdy už šlo pouze o „čest a slávu“ , kdy se postavení v mistrovské tabulce nemohlo výrazně změnit, nastoupily oba týmy a v kombinovaných sestavách. Domácí zahájili velmi dobře, když za deset minut vedla 2 : 0 po trefách Piňose a samostatném úniku Vopatřila.  Fojtů však po čtvrthodině pod padajícím Joklem poslal z jedné přízemní centr do domácí sítě. Najednou běhavý mladý tým hostí měl mírně navrch, ale převahu v poli nedokázal proměnit do brankových příležitostí a tak skóre se do poločasu už neměnilo. Domácí tak vedli po půli o jednu branku, kdy jim vyšel úvod utkání, hosté po vstřelení kontaktního gólu ožili a byli vyrovnaným protivníkem

 

Bivoj přidal další dva góly

Ve druhém dějství se čekalo, zda se podaří slavičínské rezervě srovnat stav utkání. Domácímu týmu chybělo několik opor a někdy to bylo na souhře Bivoje znát. Tečovice totiž nastoupily s několika hráči „B“ týmu, hosté naopak se sedmi hráči s datem narození 1997 a vyšším. V obou týmech zasáhli do hry i hrající trenéři, když za tým hostí odehrál Milan Both zastupující kouče Váňu celý zápas a domácí Vávra střídal  v 64´Sojáka se svalovým zraněním. Ve druhé půli se trefil podruhé Vopatřil a od tohoto okamžiku si domácí zápas užívali. Do konce utkání  měli navrch a diktovali tempo hry. Vítězství potvrdil Frkal a Bivoj tak ukončil úspěšnou jarní část se ziskem 32 bodů za jaro. Slavičané odehráli jarní část s velmi omlazeným kádrem a za své výsledky se nemusí stydět, škoda jen několika nepovedených domácích zápasů.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Tečovice
Vladimír Kundera, funkcionář: Výhrou jsme jen stvrdili skvělou jarní část a na tu bychom chtěli navázat i v nastávající sezoně.

FC TVD Slavičín B
Radek Bureš, hráč: Výsledek příliš neodpovídá dění na hřišti, za stavu 1:2 jsme byli lepším týmem, ale naše individuální chyby rozhodly o osudu zápasu.



Sestavy


TJ Sokol Tečovice
Z. Jokl [-] - P. Sedláček [-] - M. Frkal [-] , R. Závoda [-] , L. Soják [-] (64. S. Vávra [-] ) - A. Ondík [-] , J. Vopatřil [-] - E. Piňos [-] , L. Balcárek [-] , T. Řiháček [-] (73. M. Chrastina [-] ) , D. Chovanec [-]

FC TVD Slavičín B
M. Gergela [-] - K. Šmotek [-] (65. P. Janků [-] ) , M. Both [-] , J. Fojtů [-] , L. Šála [-] , D. Sochora [-] , M. Salajka [-] , M. Švach [-] , O. Šebák [-] , R. Bureš [-] , F. Ondruš [-]

ŽK: 88. M. Švach , 90. R. Bureš .
Hráči zápasu: M. Frkal , J. Vopatřil - J. Fojtů .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Administrátor klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Jan Fojtík
Tip experta: výhra domácích

Tečovice nedají Slavičínu šanci a vyhrají

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Vedení klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra domácích

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 18 42:13 43
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 FC Fryšták 18 49:30 32
4 SK Březnice 18 40:41 31
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 20
2 Tomáš Janíček 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku