J. Král 14.
2:1p.
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.05.2018 17:00

23.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Louky padly v Lužkovicích až v penaltové loterii


Branky


14. J. Král - 81. P. Janča
10

Do Lužkovic přijely v sobotu Louky, které provází v posledních utkáních skvělá forma a totéž platilo i o domácím týmu. Derby nemá favorita a otřelé rčení se potvrdilo i v tomto duelu. Lužkovice poslal v první půli do vedení Král, hosté v závěru srovnali kanonýrem Petrem Jančou, který v závěru viděl červenou kartu. Rouhodčí Františák rozehrál v Lužkovicích karetní mariáš, šest žlutých karet tasil domácím, dvě hostím a na závěr i tu jednu zmiňovanou červenou. V penaltách se více dařilo domácím a Ti berou bonusový bod navíc.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí celek šel v první půli do vedení

V Lužkovicích se hrálo utkání dvou soupeřů, kteří nemají problémy se záchranou a tak se očekával kvalitní souboj celků, které mají jarní formu jako hrom. Tomuto  sobotnímu utkání přihlížel v Lužkovicích úctyhodný počet 150 diváků. Tradičním náporem začali domácí, kteří šli do vedení ve 14. minutě Jiřím Králem. Pak se hra vyrovnala a hrálo se nahoru, dolů se střeleckými pokusy na obou stranách, ale bez úspěšných zakončení. Oba celky podrželi brankáři a tak se na skóre dlouho neměnilo. Jak už to v derby bývá místy se dost přitvrdilo a tak rozhodčí nasadil přísný kurs a rozdával žluté karty jako na běžícím pásu. Do kabin tak odcházeli spokojenější domácí hráči, kteří vedli po půli o jedinou branku.

 

Hosté utkání v závěru srovnali

Utkání mezi Lužkovice a Louky nebylo však zdaleka rozhodnuto a hosté se vehemetně prali o srovnání výsledky. Příbylo tvrdých soubojů a také žlutých karet a rozhodčí jimi nešetřil. V samotném závěru utkání v 81. minutě po zbytečně ztraceném míči šel do brejku Petr Janča a svou šanci proměnil a vyrovnal na 1:1. Úspěšný střelec Janča byl v 90. minutě  po druhé žluté kartě vyloučen . Došlo na penalty, ve kterých byli úspěšnější domácí hlavně díky penaltovému specialistovi Aleši Jenčekovi, který  se zasloužil o další dva body do tabulky. Domácí proměnili tři penalty, hosté ani jednu. Domácí nakonec v nekompletní sestavě tradičně podržel Aleš Jenček v bráně, v obraně Miroslav Čala a v poli čerstvý třicátník Zdeněk Polepil. U hostů byl nebezpečný Petr Janča a také za výkon v bráně zaslouží pochvalu Radek Janča. 

 

 

Z webu SK Louky:

 

V Lužkovicích bylo k vidění utkání dvou týmů, kterým se v posledních zápasech daří a v tabulce je dělily pouhé tři body. Jelikož se jednalo o derby, tak bylo těžké hledat favorita. Začátek zápasu se podařil domácím, kteří měli možnost ve 14. minutě zahrávat přímý volný kop z poměrně velké vzdálenosti od Jančovy brány. Centrovaný míč prodloužil kapitán Lužkovic hlavou na spoluhráče, který nebyl dostatečně hlídaný a z blízka překonal Radka Janču. Na vedoucí gól Lužkovic jsme se snažili reagovat a měli jsme o něco více ze hry. Bohužel nás často srážely nepřesnosti a laciné ztráty míče, díky kterým se naopak dostaváli do protiútoků domácí. Přesto se do zajímavé šance dostal Pavelka, který mohl zakončovat svou slabší pravou nohou, ale správný moment prováhal a míč sebral brankář. Další příležitosti měl Petr Janča, který dvakrát zakončoval z těžkých pozic a jen těsně minul bránu. V samotném závěru první půle střílel z hranice velkého vápna Bača, ale jeho nebezpečný pokus zablokoval obránce.

Ve druhém poločase se začalo přiostrovat a k vidění bylo i několik tvrdých zákroků. Rozhodčí žlutými kartami rozhodně nešetřil a to se nelíbilo především domácím fanouškům, protože většina karet byla adresována hráčům Lužkovic. Domácí fotbalisté byli velmi blízko vstřelení druhého gólu, ale v bráně fantasticky zakročil Radek Janča, který vychytal nebezpečný přímý kop i následnou dorážku a udržel nás ve hře až do konce. A byl to právě náš gólman, který rozehrál celou akci vedoucí k vyrovnání. Poté, co sebral ze vzduchu centrovaný míč, tak jej výhozem přihrál Kadlíkovi, ten v rychlosti vyvezl míč až na polovinu soupeře, kde přihrál Malotovi, ten posunul na Petra Janču a jak už to u něj bývá zvykem, tak se nemýlil a překonal domácího gólmana. Deset minut před koncem tak bylo vyrovnáno. Oba týmy ovšem chtěly vyhrát a šanci měly jak Lužkovice, tak i Louky. Gól už ale diváci neviděli. Naopak se v poslední minutě dočkali vyloučení. V poslední minutě se Petr Janča snažil přerušit rozehrávku Lužkovic a počínal si příliš tvrdě, za což obdržel druhou žlutou a následně červenou kartu.

Po devadesáti minutách byl stav 1:1 a o bonusový bod se bojovalo v penaltovém rozstřelu. Tam se mnohem více dařilo domácím Lužkovicím a ty tak berou bod navíc.

 

Na penalty vyhráli domácí

 V penaltách se více dařilo domácím a Ti berou bonusový bod navíc.



Ohlasy k zápasu


FK Lužkovice-Želechovice
Jiří Ždanov, funkcionář: V nekompletní sestavě jsme i díky hráčům B mužstva, které trenér nominoval do utkání sehráli s kvalitním soupeřem rovnocennou partii a nakonec bereme i díky brankáři Jenčekovi bonusový bod navíc.

SK Louky
Web SK Louky: V příštím kole nás čeká souboj nováčků soutěže. Do Louk přijede Slavkov pod Hostýnem, za který nastupuje náš bývalý hráč, Zdeněk Sadil, na kterého se samozřejmě těšíme. Utkání začíná v sobotu v 17:00



Sestavy


FK Lužkovice-Želechovice
A. Jenček [-] - J. Ronza [-] , M. Paták [-] (81. M. Böhm [-] ) , T. Mičola [-] , M. Čala [-] , M. Šuba [-] - J. Král [-] (73. P. Novák [-] ) , Z. Polepil [-] , J. Škrabal [-] - V. Křepelka [-] , J. Latif [-] -

SK Louky
R. Janča [-] - T. Burša [-] , V. Kocourek [-] , J. Kadlík [-] , P. Kuchárek [-] , P. Janča [-] , T. Malota [-] , M. Bača [-] , M. Pavelka [-] (60. M. Janota [-] ) , R. Mikač [-] , O. Pisklák [-] (77. R. Valerián [-] )

ŽK: 52. A. Jenček , 58. V. Křepelka , 63. J. Král , 64. J. Škrabal , 77. J. Ronza , 85. Z. Polepil - 37. M. Bača , 65. P. Janča . ČK: 90. P. Janča .
Hráči zápasu: A. Jenček , M. Čala , Z. Polepil - P. Janča , R. Janča .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: FRANTIŠÁK Václav - KADLČÁK Jakub, KRAJČA Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Jiří Kozubík
Tip experta: výhra domácích

Lužkovice v domácím prostředí Louky porazí

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Vedení klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra domácích

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 14 31:12 31
2 SFK Elko Holešov B 14 44:18 30
3 FC Fryšták 14 41:24 27
4 Hvozdná 14 27:23 23
5 SK Březnice 14 30:36 22
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 18
2 Tomáš Janíček 14
3 Jakub Chudárek 13
4 Jan Večeřa 13
5 David Dorazín 10
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 52 53,1% 1
2 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
3 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
4 Libor Adamik 36 57,1% 0
5 Ladislav Beran 34 49,3% 0
Zobrazit celou tabulku