3:2p.
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2018 17:00

23.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hulínská Admira zlomila odpor Příluk až v penalovém rozstřelu


Branky


10

Na skvěle připravený pažit do Hulína zavítaly Příluky, které v jarních odvetách provází výborná forma. Domácí Admira se na jaro trápí a proto chtěla proti týmu ze Zlínska bodovat naplno. V prvním dějství však tahali za kratší konec, hosté vedli o dvě branky a jejich výhra mohla být i vyšší. Ve druhém dějství se domácí probrali z letargie a srovnali stav utkání. V penaltové loterii se dařilo domácímu celku, který tak bere bonusový bod navíc.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté dokázali v první půli vstřelit dvě branky

První půle byla ze hulínské Admiry strany doslova tragická, hráči si nedokázali ani pořádně přihrát, střelba nebyla k vidění žádná a tak logicky to byli hosté, kteří měli první šance. V 17. minutě se jim podařila rychlá akce z levé strany a střelou podél domácího brankáře Vajdy se ujali vedení - 0:1. Záhy měli hosté další dvě tutovky, ty šly těsně vedle Vajdovi svatyně. Ve 32. minutě z trestného kopu ze třiceti metrů trefili přílučtí hríči jen tyč a ve 45. minutě již znovu udeřili, volný hráč na vápně opět podél Vajdy zvýšil na 0:2. Poločas tak hosté vyhráli o dvě branky a to bylo pro Admiru ještě milosrdné. "Do Hulína jsme jeli s cílem bodovat a pojistit naši záchranu. V podstatě se to lámalo v prvním poločase, který jsme nevyužili jak měli a to se nám vymstilo. V druhém poločase jsme přestali nepochopitelně hrát to co v prvním a tak udeřili domácí a vyrovnali. V poslední minutě jsme mohli rozhodnout brejkujícím Janáčem, ale byl příliš blízko gólmana a nezakončil. Na penalty to již byla loterie", hodnotí duel fotbalový činovnící z Příluk.

Domácí dokázali utkání ještě srovnat

"Do druhé půle jsme prostřídali sestavu a herně jsme se zvedli. Hned ve 46. minutě šel sám na branaře Tabara, ale kličkou šanci prováhal. V 53. minutě Motal poslal centr zprava podél brány, u zadní tyče však znovu Tabara na míč nedosáhl. V 57. minutě se Tabara uvnitř vápna zbavil dvou obránců, ale střelu branař vytěsnil na roh. Dočkali jsme se až v 65. minutě, Motal přesným pasem našel za obranou Tabaru, který konečně skoroval a snížil na 1:2. V 72. minutě bylo vyrovnáno, Motal se zprava za vápnem opřel do míče a jeho bomba skončila v bráně - 2:2. Pak se nešťastně zranil Barták a musel do nemocnice na šití s hlavou. Další branky se již diváci nedočkali a tak se šlo na penalty. Od nás postupně proměnili Tabara, Němec, Vajda, Kubo a Motal, hosté jednu nedali a tak nakonec bod navíc jsme brali my", hodnotí duel funkcionáři hulínské Admiry.

Na penalty vyhráli domácí fotbalisté

Na penalty vyhráli domácí 5:3



Ohlasy k zápasu


FK Admira Hulín
web Admiry Hulín: Bylo to takříkajíc utkání dvou rozdílných poločasů, první dominovali hosté, druhou jasně my a tak výsledek je pro hosty po jasné první půli spíše ztrátou.

FK Příluky
Jaroslav Brabec, funkcionář: Bohužel jsme neměli tentokrát gólmana, ale trenér Julina v brance výborně zastoupil, díky čemuž jsme vedli v poločase 0:2. Bohužel jen 0:2, protože naši útočníci zahodili další dvě gólovky a mohlo to být klidně 0:4 a nikdo by se nedivil.



Sestavy


FK Admira Hulín
D. Vajda [-] - P. Janda [-] , M. Jurášek [-] , J. Barták [-] (74. F. Spáčil [-] ) , V. Dobeš [-] (46. J. Kubo [-] ) - J. Miklík [-] (69. J. Horáček [-] ) , E. Němec [-] , Z. Prokop [-] - S. Štoll [-] (46. P. Nedbal [-] ) , A. Tabara [-] - P. Motal [-]

FK Příluky
Z. Julina [-] - M. Zahradnický [-] , J. Polanský [-] , J. Budín [-] , L. Adamík [-] , D. Dvořáček [-] , J. Kotík [-] (88. J. Janáč [-] ) , L. Janků [-] , Z. Vlček [-] , R. Machalíček [-] , P. Čelůstka [-]

ŽK: 70. Z. Prokop , 81. J. Horáček .
Hráči zápasu: P. Motal - D. Dvořáček , Z. Julina .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: VITÁSEK Roman - ZAPLETAL Petr (N), PETLACH Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Jiří Kozubík
Tip experta: remíza

Příluky v Hulíně budou remizovat

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Fanoušek, Vedení klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra domácích

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 18 42:13 43
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 FC Fryšták 18 49:30 32
4 SK Březnice 18 40:41 31
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku