Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2018 10:00

23.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lídr tabulky z Mladcové si v Lípě s chutí zastřílel


Branky


10

V Lípě se v nedělním dopoledni představil lídr tabulky z Mladcové a domácímu celku nedal žádnou šanci. Hosté už v prvním dějství vstřelili čtyři branky a ve své kanonádě pokračovali i ve druhém dějství. Domácí vsítili čestný úspěch, ale i tak dostali v domácím prostředí osm branek a jejich šance na záchranu v soutěži jsou již mizivé. Mladcová si upevnila první příčku a ukázala, že hraje v posledních zápasech v dobré formě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté dokázali v první půli vstřelit čtyři branky

"Za velkého vedra jsme s nejslabším celkem soutěže získali tři body v pohodovém tempu, několik našich hráčů hrálo druhý zápas víkendu. Po opatrném úvodu, jelikož na dopolední zápasy nejsme zvyklí, jsme během čtvrthodiny nasázeli čtyři branky. Skóre otevřel Dan Kahaja, po chvilce unikl zprava Ivoš Lošťák, jeho pokus vyrazil gólman na rohový kop a z něj zvýšil Michal Kraváček. Zanedlouho vyrobili domácí hrubici a Honza Chludil přidal zcela osamocen třetí gól a za dalších deset minut se po centru Kuby Zapletala trefil počtvrté", hodnotí průběh první půle fotbaloví funkcionáři Mladcové na svém webu.

Hosté přidali další branky a vezou zaslouženou výhru

První dějství přineslo čtyři trefy hostujícího celku a tak se v teplém počasí druhý pločas dohrával jen z povinnosti. Mladcová ale pokračovala ve své kanonádě a domácímu celku nasázela další branky. " V úvodu druhé půle nejprve střílel nepřesně Dan Kahaja, po něm vyprášil rukavice gólmana Petr Votava. Tempo ještě více upadlo, ale po hodině hry využil odražený míč ke zkušené střele Michal Dlabač. Domácí pak dokázali dát čestný úspěch po přísné penaltě za nastřelenou ruku Kuby Zapletala, v závěrečné desetiminutovce jsme pak ještě navýšili skóre", viděli průběh druhé půle fotbaloví činovníci mladcovského klubu.



Ohlasy k zápasu


Lípa
Tomáš Hlavinka, funkcionář: Mladcové jsme stačili jen 20.min pak jsme inkasovali první branku a soupeř se uklidnil, převzal iniciativu a nepustil nás vůbec k ničemu. O zápase bylo rozhodnuto už v prvním poločase. V druhém to bylo jen o tom kolik kvalitní soupeř přidá na skóre. My jsme dokázali vstřelit gól jen z penalty za ruku v šestnácté jednoho z obránců. Je to pro nás hodně těžké, bohužel odchod některých zkušených hráčů z klubu se projevuje v každém zápase.

FK Mladcová
web Mladcové: Jasná výhra u posledního týmu tabulky se zrodila už v první půli a ve druhém poločasu jsme přidali další branky.



Sestavy


Lípa
J. Švejda [-] - J. Horáček [-] , P. Křižka [-] , O. Němeček [-] (84. J. Skula [-] ) , P. Kořének [-] (60. R. Mikeska [-] ) , J. Spáčil [-] , O. Krajča [-] , J. Šuba [-] , D. Víšek [-] , D. Špendlík [-] , R. Dobízl [-] (60. L. Vítovský [-] )

FK Mladcová
P. Kupka [-] - J. Chludil [-] (83. D. Vaněk [-] ) , P. Polášek [-] (62. J. Jaroš [-] ) , J. Zapletal [-] , P. Votava [-] (83. D. Čechmánek [-] ) , D. Kahaja [-] , M. Kraváček [-] , M. Blažek [-] , A. Řiháček [-] , I. Lošťák [-] , M. Dlabač [-]

ŽK: 32. D. Víšek , 37. J. Švejda , 55. J. Horáček - 17. P. Votava , 37. M. Dlabač , 74. J. Zapletal , 75. P. Kupka .
Hráči zápasu: P. Křižka - I. Lošťák , J. Chludil , D. Kahaja .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: KÝR František - SKALICKÝ Libor, KATRŇÁK Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Petr Koseček

Expert: Jiří Kozubík
Tip experta: výhra hostů

Mladcová bojuje o první místo a v Lípě vyhraje

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Vedení klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra hostů

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 17 38:13 40
2 SFK Elko Holešov B 17 49:24 33
3 FC Fryšták 17 48:29 31
4 SK Březnice 17 40:37 31
5 TJ Sokol Veselá 17 48:35 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 19
3 Jan Večeřa 14
4 Jakub Chudárek 13
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 45 53,6% 0
3 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
4 Ladislav Beran 39 47,0% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku