3:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2018 16:30

22.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hulínská Admira udolala po tuhém boji Březnici


Branky


15

Další dvě kola mistrovské soutěže sehrají fotbalisté hulínské Admiry na domácím trávníku, první z nich je čekalo v nedělním odpoledni, kdy do Hulína zavítal celek SK Březnice. Ta je v tabulce o dva body před Admirou, takže domácí měli možnost ji bodově předstihnout. To se jim nakonec i podařilo, i když v prvním dějství museli fotbalisté Admiry otáčet průběh utkání. Hrdinou utkání byl Aleš Tabara, který vstřelil dvě branky a zaznamenal i rozhodující trefu. Březnice hrála v závěru vabank, ale vyrovnat se jí už nepodařilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté dokázali v první půli vstřelit dvě branky, domácí jedinou

Utkání mezi domácí Admirou a Březnicí začalo na perfektně připraveném hulínském pažitu z obou stran opatrně, hra se odehrávala spíše ve středu hřiště, první ohrožení brány přišlo ve 13. minutě, kdy domácí Němec tvrdou sřelou z pravé strany prověřil branaře, ten vyrazil na roh. Ve 22. minutě pálil uvnitř vápna Šenkyřík, ale znovu jen do brankáře Březnice. To hosté byli efektivnější, ve 38. minutě rozehráli na půlce hřiště rychle trestný kop a hostující hráč i s pomocí větru překvapil domácího gólmana Vajdu, stojícího daleko z brány a vstřelil krásný gól na 0:1. Hulínská odpověď přišla ve 40. minutě, kdy se Tabara dostal z levé strany skoro až k brankové čáře, přesto střelou pod břevno dokázal vyrovnat na 1:1. Jenže ve 41. minutě hosté znovu vedli, když po skrumáži ve vápně dotlačili míč do sítě. 1:2. Poločas tak vyhráli střelecky efektivnější hosté 1:2.

Domácí dokázali utkání ještě otočit

Utkání však nebylo ještě zdaleka rozhodnuto, neboť domácí celek bojoval ze všch sil a snažil se s nepříznivým výsledkem ještě něco udělat. Druhou půli se tak snažili fotbalisté hulínské Admiry co nejrychleji vyrovnat, což se jim  povedlo v 59. minutě, když na hranici vápna byl u míče nejdříve v poslední době s chutí hrající Csomor a vyrovnal na 2:2. Utkání obrátil na stranu Hulína bojovník Aleš Tabara, když v 73. minutě si zpracoval odražený balon ve vápně a střelou k levé tyči nedal brankáři hostí žádnou šanci a domácí rázem vedli 3:2. Hosté se pak snažili vyrovnat, chvílemi Hulín přitlačili na jejich vápno, ale Hanáci nakonec velmi tuho vybojované body uhájili a soupeře přeskočili v tabulce o bod. Březnice se ale prezentovala dobrým výkonem a v závěru se vehementně snažila o vyrovnání, což domácí nakonec nepřipustili.
 



Ohlasy k zápasu


FK Admira Hulín
web Admiry Hulín: Po nepříznivě vyvíjející se první půli se nám podařilo otočit výsledek a nezměrnou bojovností jsme získali cenné tři body. Další kolo hrajeme opět doma, kdy přivítáme na jaře dobře hrající Příluky.

SK Březnice
Jan Chvíla, hráč: První poločas jsme vedli o jednu branku, ale domácím se ve druhém poločasu podařilo otočit výsledek k utkání a v hektickém závěru se nám vyrovnat už nepodařilo.



Sestavy


FK Admira Hulín
D. Vajda [-] - P. Janda [-] , M. Jurášek [-] , J. Barták [-] , V. Dobeš [-] - J. Šenkyřík [-] , J. Miklík [-] (90. P. Nedbal [-] ) , E. Němec [-] (86. J. Horáček [-] ) , Z. Prokop [-] - I. Csomor [-] (66. S. Štoll [-] ) , A. Tabara [-] -

SK Březnice
M. Dyšlevský [-] - P. Daníček [-] , T. Kozel [-] , L. Hamerník [-] , R. Ambrož [-] (71. J. Mňačko [-] ) , J. Chvíla [-] , M. Dostál [-] (20. P. Mol [-] ) , R. Kamenčák [-] (63. M. Dostál [-] ) , P. Teplý [-] , V. Stuchlík [-] , M. Kozmík [-]

ŽK: 32. I. Csomor , 58. A. Tabara , 69. Z. Prokop , 90. V. Dobeš - 50. R. Ambrož , 85. J. Chvíla .
Hráči zápasu: A. Tabara , Z. Prokop - L. Hamerník , J. Chvíla .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: FRANTIŠÁK Václav - STRAKA Martin, BLAŽEK Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Administrátor klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Jiří Antoš
Tip experta: remíza

Březnice uhraje v Hulíně minimálně bod

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Fanoušek, Vedení klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra domácích

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 17 38:13 40
2 SFK Elko Holešov B 17 49:24 33
3 FC Fryšták 17 48:29 31
4 SK Březnice 17 40:37 31
5 TJ Sokol Veselá 17 48:35 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 19
3 Jan Večeřa 14
4 Jakub Chudárek 13
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 45 53,6% 0
3 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
4 Ladislav Beran 39 47,0% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku