0:3
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.05.2018 16:30

22.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Veselá doma v derby vyhořela s Lužkovicemi


Branky


15

Na Veselou zavítaly v sobotním odpoledni nedaleké Lužkovice s Ivošem Světlíkem v sestavě a do branky se postavil obojživelník Bohm. Domácí tým v minulém kole dokázal vydolovat dva body na horké půdě v Malenovicích a věřil si i na Lužkovice. Hostům však vyšel na jedničku vstup do zápasu, kdy se po pěti minutách trefil Polepil. Stejný hráč dal druhou branku těsně před odchodem do kabin a to už s akciemi Veselé vypadalo zle nedobře. Domácí sice bojovali, ale v závěru inkasovali od Čekala třetí ránu z milosti a a zůstali tak bez bodového zisku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté dokázali v první půli vstřelit dvě branky

Veselá nenavázala na svůj výkon z druhého poločasu zápasu v Malenovicích a v derby utkání s Lužkovicemi tahala za kratší konec. Hosté  vstoupili do utkání s větší chutí po vítězství a svým nasazením dělali domácím problémy. Zaslouženě šli také do vedení brankou Polepila už v 5. minutě.  Domácí byli nejblíže vyrovnání v 35.minutě, kdy dalekonosnou střelu Tomáše Dujky mladý brankař Martin Böhm s námahou  vytlačil na břevno. Domácím se nedařila kombinace a po zbytečných ztrátách míče usnadňovali Lužkovicím jak práci v defenzivě, tak i přechod do útoku. Po jednom takovém nedůrazném vyřešení průniku hostů do pokutového území Veselé  vznikl závar před brankou Petra Červenky.  Na potřetí míč do brány dostal znovu Zdeněk Polepil a to byla 42.minuta a do kabin se šlo při dvougólovém vedení hostů.

 

Lužkovice cennou výhru uhájily až do konce

Obraz hry v druhém poločase se příliš nezměnil i když se nedala upřít domácím snaha po  dosažení kontaktního gólu. Minuty ubíhaly, stav se stále neměnil a byl to naopak domácí gólman Petr Červenka, který několika bravurními zákroky držel Veselou stále ještě ve hře. Nejblíže byla Veselá kontaktnímu gólu v 82. minutě, kdy na míč za obranu hostů si naběhl Tomáš Dujka a těsně sledovaný stoperem pronikl s míčem středem do pokutového území. Vybíhajícího Böhma obstřeloval do protipohybu přízemní střelou k jeho pravé tyči. Gólman v pádu ale stačil ještě míč zasáhnout špičkou pravé kopačky a vykopnout ho na roh. Frustrace domácích proto pokračovala i ve zbývajících minutách a po další ztrátě míče na půlící čáře došlo k přečíslení a padl ještě i třetí gól do veselské sítě, v 87. minutě  z kopačky  Petra Čekala.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Veselá
Zdeněk Kučera, sekretář: Porážka v derby i ztráta prvního místa zamrzí, ale je to jen fotbal. Nedá se nic dělat, musím blahopřát sousedům z Lužkovic, kteří byli tentokrát jasně lepší. Vůbec jsme se nepotkali pro jaro se sportovní formou. Nejde tedy o neumění. Je to o hlavě, prostě forma není. Máme ještě čtyři kola na to, znovu se chytit.

FK Lužkovice-Želechovice
Jiří Ždanov, funkcionář: Derby jak má být s početnou diváckou kulisou. My jsme šli brzo do vedení Polepilem, přežili jsme následný tlak domácích a hráli s domácím favoritem rovnocennou partii se střeleckými pokusy na obou stranách. Nás podržel bránu hájící Martin Bohm. V závěru prvního poločasu se střelecky prosadil opět Polepil a šlo se do kabin za stavu 2:0 pro nás. Domácí se snažili o vyrovnání, ale závěrečnou tečku kvalitního utkání provedl Čekal, který v samém závěru zvýšil na 3:0. Tak jako jsme před týdnem padli doma s Kostelcem, jsme si tentokrát vše vynahradili na půdě favorita a odvážíme tři body, které nečekal ani ten největší optimista.



Sestavy


TJ Sokol Veselá
P. Červenka [-] - M. Šumšal [-] , R. Manďák [-] (24. P. Přibyla [-] ) , T. Dujka [-] , D. Dlabaja [-] , D. Sokol [-] , M. Bodlák [-] (57. J. Žaludek [-] ) , J. Červenka [-] , T. Divoký [-] (46. M. Dlabaja [-] ) , M. Odstrčilík [-] , M. Čoček [-]

FK Lužkovice-Želechovice
M. Böhm [-] - P. Čekal [-] , J. Ronza [-] , M. Paták [-] , M. Čala [-] - Z. Polepil [-] , I. Světlík [-] , J. Škrabal [-] , J. Gruber [-] - J. Latif [-] - V. Křepelka [-]

ŽK: 63. T. Dujka , 74. D. Dlabaja - 35. J. Latif , 50. J. Ronza , 75. P. Čekal , 86. J. Gruber .
Hráči zápasu: P. Červenka - I. Světlík , Z. Polepil , M. Böhm .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: ZUBEK Radim - KÝR František, CHROMÍK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Jiří Antoš
Tip experta: výhra domácích

Veselá jede na postup a v derby vyhraje

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Vedení klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra domácích

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 17 38:13 40
2 SFK Elko Holešov B 17 49:24 33
3 FC Fryšták 17 48:29 31
4 SK Březnice 17 40:37 31
5 TJ Sokol Veselá 17 48:35 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 19
3 Jan Večeřa 14
4 Jakub Chudárek 13
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 45 53,6% 0
3 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
4 Ladislav Beran 39 47,0% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku