1:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2018 16:30

22.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tečovický Bivoj zastavil vítězné tažení Příluk


Branky


15

Na příluckou Cecilku zavítal v krásném nedělním odpoledni tečovický Bivoj a hrálo se takřka za ideálních fotbalových podmínek. V malém zlínském derby bylo těžké hledat favorita, domácí tým se na jaře vypjal k výborným výkonům a Tečovice stále bojují o bronzovou příčku za dvojicí Mladcová - Veselá. Začátek zápasu patřil domácím, ale hosté zasadili Přílukám dvě těžké rány, ze kterých se už nevzpamatovaly. V závěru utkání přidali hosté třetí pojistku, domácí korigovali výstavní ranou Čelůstky. V závěru domácí odmítli své šance ke snížení stavu utkání a Bivoj si tak odváží do Tečovic všechny tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté přežili šance domácích a pak dvakrát udeřili

Na půdu Příluk zavítaly v nedělním odpoledni Tečovice a hrál se zcela vyrovnaný zápas v poli, kdy domácí měli ze začátku více ze hry, souboj ukočíroval Bivoj nakonec  do vítězného konce, když během dvou minut trefil dvakrát do domácí branky po střelách z dálky. "V zápase šlo domácím o získání bodů, jako pojistky záchrany. Domácí začali poměrně zostra a hostující brankář Jokl musel během prvních šest minut řešit dvě prudké střely na svou bránu. Další šanci měli domácí v 15. minutě, ale opět stříleli jen do brankáře. Tři neproměněné šance se ukázaly jako velké mínus, protože hosté v rozmezí 27. - 29. minutě dali dva góly o Dorazíma a Závody,  které se nakonec ukázaly jako rozhodující. Utkání bylo i tak velmi vyrovnané, ale hosté byli v zakončení prostě efektivnější", hodnotí první půli funkcionář FK Příluky Jaroslav Brabec.

 

Ve druhé půli padlo po jedné brance na každé straně

Ve druhé půli domácí tlačili a hosté útočili do otevřené obrany, ale na obou stranách a to na výborně připravené hrací ploše končily akce nepřesnostmi v nahrávce nebo v zakončení. Když hosté deset minut před koncem přidali třetí gól, zdálo se být rozhodnuto. Pak ale trefil Čelůstka z trestného kopu čistou šibenici Joklovy branky a kdyby zachovali v závěru sami na gólmana hostí postupující Frolek a po něm Kotík klid, tak mohlo být Bivoji ještě dost horko. "Ve druhém poločasu se snažili domácí o kontaktní gól, ale naopak obdrželi v 80. min. třetí gól z kopačky Frkala. Nakonec se přeci jenom podařilo vstřelit čestný gól po přímém kopu obránce Čelůstky, který vymetl šibenici Joklovi branky. Následný pokus Frolka s hranice 16-tky šel bohužel nad bránu hostí. Hosté tak oplatili Příluku podzimní domácí porážku a posunuli se v tabulce na 3. místo. Domácí převedli opět velmi dobrý výkon, ale tentokrát střelecky uspěli jen jednou a to nestačilo", viděl druhé dějství domácí Jaroslav Brabec.  

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu


FK Příluky
Jaroslav Brabec, funkcionář: Předvedli jsme dobrý výkon, ale nepřesnosti a trochu klidu v zakončení nás stály body. Tečovice jsou velmi silný soupeř a potvrdily svou výbornou formu. Budeme se snažit zlepšit zakončení a bodovat v příštím zápase.

TJ Sokol Tečovice
Vladimír Kundera, funkcionář: Podle obrazu hry remízové střetnutí se štěstím nakloněným hostům. Zaujalo i působení dvou "padesátníků" na place a to domácího brankáře Nečase (*1966), který sice obdržel 3 branky, ale společně s hostujícím Sedláčkem (*1968) se mezi aktéry neztratili.



Sestavy


FK Příluky
J. Nečas [-] - M. Šranko [-] (73. J. Janáč [-] ) , M. Prokop [-] (46. J. Polanský [-] ) , L. Adamík [-] , D. Dvořáček [-] (73. D. Frolek [-] ) , Z. Julina [-] , J. Kotík [-] , Z. Vlček [-] , R. Machalíček [-] , M. Dujsík [-] (46. J. Budín [-] ) , P. Čelůstka [-]

TJ Sokol Tečovice
Z. Jokl [-] - Z. Šnajdr [-] , D. Kysučan [-] , V. Šnajdr [-] (90. L. Soják [-] ) , P. Sedláček [-] , L. Balcárek [-] - M. Dorazín [-] , R. Závoda [-] , J. Vopatřil [-] - M. Frkal [-] (86. A. Ondík [-] ) , D. Dorazín [-]

Hráči zápasu: P. Čelůstka - Z. Jokl , M. Frkal .
Počet diváků: 74. Rozhodčí: Kubíček Michal - MATUŠŮ Marek, BRABEC Michael.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Administrátor klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Jiří Antoš
Tip experta: výhra domácích

Příluky mají fazonu a doma porazí i Tečovice

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Fanoušek, Vedení klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: remíza

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 14 31:12 31
2 SFK Elko Holešov B 14 44:18 30
3 FC Fryšták 14 41:24 27
4 Hvozdná 14 27:23 23
5 SK Březnice 14 30:36 22
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 18
2 Tomáš Janíček 14
3 Jakub Chudárek 13
4 Jan Večeřa 13
5 David Dorazín 10
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 52 53,1% 1
2 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
3 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
4 Libor Adamik 36 57,1% 0
5 Ladislav Beran 34 49,3% 0
Zobrazit celou tabulku