1:0p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.05.2018 16:30

22.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sehradice v záchranářském duelu zdolaly Lípu až na penalty


Branky


15

Důležité utkání bylo na programu v sobotu v Sehradicích, kde se utkaly dva týmy přímo ohroženy sestupem do Okresního přeboru - domácí Sehradice a hostující Lípa. I když podle posledních prognóz je možné, že nakonec budou padat dva týmy, přeci jen bylo stále o co hrát a také to na hřišti tak vypadalo. V prvním dějství se diváci branky nedočkali a to samé je čekalo i ve druhé půli. Zakřičet gól si tak mohli fotbaloví fanoušci až v penaltovém rozstřelu, který opanovali domácí hráči v poměru 4:2 a berou bonusový bod navíc, který se jim v konečném účtování ještě může hodně hodit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

V duelu v Sehradicích si oba celky byly velmi dobře vědomi důležitosti utkání a k tomu také tak přistoupily. Hosté však předvedli na Luhačovicku kvalitní výkon a mohou jen litovat svých neproměněných šancí, které je stály další body. Domácí tým hrál poněkud zakřiknutě a nechal hosty se dostávat do brankových příležitostí, což se mu málem vymstilo. "Bod ze sobotního zápasu je vzhledem k průběhu na hřišti velkou ztrátou. Během utkání jsme měli převahu a vytvořili si šance které jsme opět nedokázali proměnit. V první půlce své sólo nezuzitkoval premiant Němeček. A dvakrát úplně sám hlavou Krajča. V druhé půlce největší šanci těsně před koncem neproměnil Víšek a následnou dorážku Krajča. Soupeř nás ohrožoval jen sporadicky. Největší příležitosti měli hlavně ze standartek. Tak jako celé jaro nás trápí koncovka a opět se šlo na penalty, kde domácí nezaváhali a berou bod navíc", hodnotí nepovedený duel hlavně po střelecké stránce funkcinář Lípy Tomáš Hlavinka.

 

Ani ve druhé půli se střelci neprosadili

Utkání mezi domácími Sehradicemi a hostující Lípou chybělo v první půli tempo. v první půli se vyznamenali oba brankáři - Minařík a Vala a míč za svá záda nepropustili. Ve druhém poločase domácí na patnáct až dvacet minut zařadili druhý rychlostní stupeň, ale poté se hra opět srovnala. I přes několik slibných šancí Sehradice míč za záda brankáře Lípy nedostaly. Na samém závěru nechybělo moc a hosté mohli domácím uštědřit smrtící ránu. V penaltovém rozstřelu chytil Minařík dva pokutové kopy a domácí si připsali bonusový bod, který pro ně může být v konečném účtování nakonec hodně důležitý.
Zdroj: https://zlinsky.denik.cz/fotbal_region/i-b-semetin-ve-slagru-zdolal-hrachovec-a-je-zpatky-v-cele-tabulky-20180521.html

Na penalty vyhráli domácí

Na penalty vyhráli domácí fotbalisté 4:2 a berou bonusový bod navíc



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Sehradice
Roman Heinz, sekretář:

Lípa
Tomáš Hlavinka, funkcionář: V utkání jsme podali velmi dobrý výkon, ale střelecká nemohoucnost nás připravila o výhru, domácí tým jsme přehrávali. Na penalty se nám nedaří a to se znovu potvrdilo.



Sestavy


TJ Sokol Sehradice
V. Minařík [-] - D. Mikel [-] , J. Srcháček [-] , M. Šenkeřík [-] (66. V. Žáček [-] ) , R. Sochora [-] , K. Zavadil [-] , M. Macík [-] , J. Sedláček [-] , J. Vaculka [-] , L. Hübler [-] , J. Plášek [-] (84. J. Maňas [-] )

Lípa
M. Vala [-] - R. Dobízl [-] , P. Křižka [-] , O. Němeček [-] (69. M. Haferník [-] ) , P. Kořének [-] (86. J. Skula [-] ) , J. Horáček [-] , O. Krajča [-] , J. Šuba [-] , D. Víšek [-] , D. Špendlík [-] , J. Spáčil [-]

ŽK: 72. P. Kořének .
Hráči zápasu: V. Minařík , J. Vaculka , K. Zavadil - D. Víšek , M. Vala .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: NOVÁK Radek - STRAKA Martin, NUC Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Jiří Antoš
Tip experta: výhra domácích

Sehradice si v boji o záchranu s Lípou poradí

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Vedení klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra domácích

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 14 31:12 31
2 SFK Elko Holešov B 14 44:18 30
3 FC Fryšták 14 41:24 27
4 Hvozdná 14 27:23 23
5 SK Březnice 14 30:36 22
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 18
2 Tomáš Janíček 14
3 Jakub Chudárek 13
4 Jan Večeřa 13
5 David Dorazín 10
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 52 53,1% 1
2 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
3 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
4 Libor Adamik 36 57,1% 0
5 Ladislav Beran 34 49,3% 0
Zobrazit celou tabulku