R. Střelec 25. (p.)
D. Bartoň 52.
2:3p.
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2018 16:30

21.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Veselá vydolovala v Malenovicích výhru na penalty


Branky


25. R. Střelec (p.) , 52. D. Bartoň - 61. R. Manďák , 70. D. Sokol
14

Do Malenovic zavítal v krásném slunečném odpoledni lídr tabulky z Veselé a čekalo se, zda domácí tým prolomí svoji výsledkovou krizi a jestli se hosté prezentují zlepšeným výkonem. Začátek utkání patřil překvapivě Malenovicím, které odcházely do kabin s jednobrankovým vedením. Ve druhém dějství přidali domácí druhou trefu a to už vypadalo s akciemi Veselé velmi zle. Hosté ale zabojovali a dokázali ještě stav utkání srovnat. V penaltové loterii domácí střelci totálně selhali a hosté ji vyhráli hladce 3:0. Veselé přišla o bod a v tabulce se na ni již dotáhla Mladcová.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí fotbalisté dokázali jít do vedení

V první půli byli aktivnější překvapivě domácí fotbalisté, kteří šli zásluhou proměněného pokutového kopu do vedení a Veselá nedokázala vyzrát na dobrou obranu domácího celku. "V bodových dostizích s Mladcovou jsme sice jeden bod ztratili, ale podařilo se nám v tomto zápase vstát z mrtvých a za to patří všem čtrnácti hráčům a členům realizačního týmu velký dík. Navíc to bylo dnes na hřišti bez našeho lídra, Tomáše Dujky, který po Tečovicích ještě nebyl zcela fit. Jsem přesvědčený, že na výkonu a bojovnosti z druhého poločasu se dá stavět ve zbývajících zápasech sezóny. Bude se ještě rozdělovat patnáct bodů a nepředpokládám, že oba vedoucí týmy vyhrají všech pět svých zbývajících zápasů vždy za tři body", hodnotí duel sekretář veselského klubu Zděněk Kučera.

 

 

 

"Byl to zápas dvou různých poločasů. V prvním jsme jasně dominovali a Veselá mohla být ráda za stav 1:0. Ve druhém jsme doplatili na deseti minutový výpadek, který bohužel Veselá využila k vyrovnání. Vítězství jsme mohli ztrhnout na svou stranu několika tutovými šancemi, nestalo se, asi jsme si to vybrali na podzim. Penalty už byly jen loterie a získané zkušenosti mladých hráčů, jak příště unést zodpovědnost. Velmi podprůměrná Veselá, která nás nikterak nepřehrála a nepřekvapila, bere však o bod víc", říká brankář domácích Adam Juráň.

 

Hosté dokázali utkání ještě zremizovat

Ve druhém dějství se domácí dokonce dostali do dvoubrankového vedení a Veselá musela hrát vabank. "Velkou ztrátou pro tým a osobním neštěstím pro Tomáše Pavla je jeho zlomená klíční kost po zbytečném, nic neřešícím faulu na půlící čáře, kdy už míč směřoval do zámezí. Malenovická lajna v těsné blízkosti zdi tribuny je hodně nebezpečná. Můj obdiv patří Petru Červenkovi, který ve čtvrtém rozstřelu v řadě, stejně jako dnes, chytil vždy dva pokusy protihráčů (musím se ho zeptat, jak si ty střelce načítá do hlavy,  ale asi mi to neprozradí). Rozstřel měl dost kuriózní průběh. Domácí jej totálně nezvládli, když mezi těmi dvěma pokusy co lapil gólman, ještě jednou minuli zařízení.  Čtvrtý a pátý exekutor Malenovic si proto zhluboka oddechli, že nemuseli ani na plac", dodává k utkání sekretář TJ Sokol Veselá Zdeněk Kučera.

 

Na penalty vyhráli hosté

Na penalty vyhráli hosté 3:0, domácí střelci totálně selhali



Ohlasy k zápasu


FC Malenovice
Adam Juráň, brankář: Musím v první řadě klukům poděkovat za přístup, obětavost a týmového ducha v zápase. Nás čeká dvojité derby, na která se musíme důkladně připravit. Jsem velmi zvědav na závěr soutěže, objektivně vítězství přeji Mladcové.

TJ Sokol Veselá
Zdeněk Kučera, sekretář: Za stavu 0:2 jsem už v obrat příliš nevěřil, nakonec se mužstvo neskutečně zvedlo a dovedlo utkání do penaltového rozstřelu, kde už dominovalo. Dnes nám citelně chyběl Tomáš Dujka, ale i bez něj jsme utkání na horké půdě nakonec zvládli.



Sestavy


FC Malenovice
A. Juráň [-] - D. Paták [-] (68. P. Menša [-] ) , D. Galatík [-] (65. D. Kletečka [-] ) , M. Bartoň [-] , R. Střelec [-] , M. Daněk [-] - J. Kostka [-] (82. D. Mikoška [-] ) , M. Bartek [-] , D. Torma [-] - P. Vichorec [-] (82. L. Mikeštík [-] ) , D. Bartoň [-]

TJ Sokol Veselá
P. Červenka [-] - J. Žaludek [-] (46. P. Přibyla [-] ) , F. Žůrek [-] , D. Sokol [-] , M. Bodlák [-] , M. Odstrčilík [-] , D. Dlabaja [-] (89. R. Soukup [-] ) , M. Čoček [-] , R. Manďák [-] , J. Červenka [-] , T. Pavel [-] (76. V. Štěpánek [-] )

ŽK: 48. M. Daněk , 57. P. Vichorec - 25. P. Červenka , 44. M. Bodlák , 66. J. Červenka , 81. D. Sokol .
Hráči zápasu: M. Bartek , D. Bartoň - R. Manďák , P. Červenka .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: DOKOUPIL Tomáš - STODŮLKA René, KADLČÁK Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Administrátor klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Jan Václavík
Tip experta: remíza

Utkání v Malenovicích skončí v základní hrací době smírně

Fanoušek, Vedení klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 17 38:13 40
2 SFK Elko Holešov B 17 49:24 33
3 FC Fryšták 17 48:29 31
4 SK Březnice 17 40:37 31
5 TJ Sokol Veselá 17 48:35 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 19
3 Jan Večeřa 14
4 Jakub Chudárek 13
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 45 53,6% 0
3 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
4 Ladislav Beran 39 47,0% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku