Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2018 10:15

21.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Slavičína doma konečně vyhrála a porazila Sehradice


14

Utkání mezi slavičínskou rezervou a zachraňujícími se Sehradicemi se nakonec odehrálo na umělé trávě ve Slavičíně - Hrádku. Domácí celek prohrál poslední domácí duely s Přílukami a Březnici a tak trenér B týmu Jiří Váńa nebral proti Sehradicím nic jiného než výhru. Navíc sestavu rezervy vystužili fluktuanti z divizního A týmu - brankář Výpušťák, Zvoníček, Salajka a v závěru i Horáček. Domácí vedli po půli o jednu branku, hosté ve druhém dějství po zásluze vyrovnali, v nervózním závěru si domácí přeci jen zajistili tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí celek šel do vedení

V dalším domácím utkání hostila rezerva Slavičína nedaleké Sehradice, které se pohybují  ve spodní části tabulky, a tak se očekával jednoznačný výsledek, zvláště po minulém excelentním vítězství Slavičína v Hulíně. Počátek utkání tomu taky odpovídal. Slavičín držel míč, kombinoval, ale neodhodlal se k výraznějšímu ataku hostí, až ve 13. minutě poprvé vystřelil z dobrých 35-ti metrů dorostenec Dan Zvoníček a k překvapení všech míč skončil za brankovou čarou. Domácí se tak mohli uklidnit, ale v 18. minutě domácí obrana chybovala a toho využil hostující Vaculka, který vyrovnal na 1:1. Slavičín se zkoncentroval a několikrát zahrozil a ve 26. minutě po akci Salajky opět skóroval Zvoníček. Do kabin se tak odcházelo za jednobrankového vedené Slavičanů.

Hosté dokázali utkání ještě zdramatizovat

Poločasový výsledek byl z pohledu Slavičína stejný jako v minulém kole a snad se domnívali, že to půjde samo, a tak hráli velmi volně a nevytvářeli si ani nějaké mimořádné šance. Naproti tomu hosté stále „zlobili“ a nakonec se jim podařilo vyrovnat Vaculkou, který využil druhé hrubé chyby domácí obrany. V domácích řadách pak nastalo rozsáhlé střídání a po velkém tlaku využili pouze dvě z několika jasných brankových příležitostí. Nejprve vstřelil vítězný gól hlavou další dorostenec Ondruš a v samotném závěru pojistil výhru domácích střídající Havlín. Hosté ve druhém dějství po zásluze vyrovnali, v nervózním závěru si domácí přeci jen zajistili tři body, navíc byl Sehradicím vyloučen stoper Žebráček. Slavičínská rezerva se v tabulce posunula již na třetí příčku a v příštím kole se ve šlágru kola představí na Mladcové. Sehradice budou hrát o víkendu doma "zápas pravdy" s Lípou.



Ohlasy k zápasu


FC TVD Slavičín B
Jiří Váňa, trenér: Dvakrát jsme doma ztratili body s mužstvy ze spodní poloviny tabulky, a tak jsem pevně věřil, že do třetice se to nestane. V zápase se nám ale příliš nevedlo a hlavně obrovské množství neuvěřitelných chyb zejména v obraně, nás mohlo opět stát nějaký bodík, ale naštěstí jsme v závěru zabrali a podle mého zaslouženě vyhráli, jelikož jsme celkově měli mnohem více vyložených brankových příležitostí

TJ Sokol Sehradice
Roman Heinz, funkcionář: Chybělo nám několik hráčů v čele s brankářem Minaříkem a i přesto jsme podali sympatický výkon a ve druhé půli domácí tým hodně pozlobili. Nyní se musíme soustředit na sobotní duel o Černého Petra s Lípou.



Sestavy


FC TVD Slavičín B
S. Vypušťák [-] - F. Ondruš [-] , L. Šebák [-] , D. Zvoníček [-] (88. Š. Havlín [-] ) , M. Both [-] , T. Kalík [-] , M. Salajka [-] (63. D. Horáček [-] ) , J. Fojtů [-] (59. R. Überall [-] ) , M. Švach [-] (84. L. Zámečník [-] ) , A. Bartoš [-] (82. K. Šmotek [-] ) , O. Šebák [-]

TJ Sokol Sehradice
R. Čada [-] - K. Zavadil [-] , R. Sochora [-] , J. Sedláček [-] (66. V. Žáček [-] ) , D. Mikel [-] , M. Šenkeřík [-] , M. Macík [-] , J. Vaculka [-] , L. Hübler [-] , J. Žebráček [-] , J. Plášek [-]

Hráči zápasu: D. Zvoníček , M. Švach - J. Vaculka , M. Macík .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: BLAŽEK Vladimír - FRANTIŠÁK Václav, GARGULÁK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Jan Václavík
Tip experta: výhra domácích

Slavičínské béčko doma konečně zvítězí

Fanoušek, Vedení klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 17 38:13 40
2 SFK Elko Holešov B 17 49:24 33
3 FC Fryšták 17 48:29 31
4 SK Březnice 17 40:37 31
5 TJ Sokol Veselá 17 48:35 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 19
3 Jan Večeřa 14
4 Jakub Chudárek 13
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 45 53,6% 0
3 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
4 Ladislav Beran 39 47,0% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku