1:2p.
(0:1)
41. M. Frkal
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2018 16:30

20.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Tečovický Bivoj veze z Veselé výhru na penalty


Branky


14

Vedoucí Veselá hostila Tečovice, nejlepší tým jara v této skupině. Domácí se chtěli rychle oklepat z týden starého výprasku v Loukách a tak do utkání vstoupili aktivně a tlačili se do  pokutového území Tečovic. V první půli se ale z branky radovali hosté zásluhou Frkala, domácí srovnali utěšenou střelou Žaludka. V penaltovém rozstřelu Veselá ani napotřetí s Tečovicemi neuspěla.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosty z Tečovic poslal do vedení Frkal

Období podzimní super formy je zdá se nenávratně pryč a tak nezbývá než pokorně sbírat bodík za bodíkem, zápasy poctivě odmakat a věřit, že do hlav hráčů se zase vrátí podzimní pohoda. To byl případ i nedělního utkání, kdy vedoucí Veselá hostila Tečovice, nejlepší tým jara v této skupině. Domácí se chtěli rychle oklepat z týden starého výprasku v Loukách a tak do utkání vstoupili aktivně a tlačili se do  pokutového území Tečovic. Vyloženou šanci si vypracovali ale jen jednu, když míč v 30. minutě skákal na brankové čáře a nikdo ho nedokázal dopravit do tečovické sítě.  Hosté působili jako  důraznější a pohyblivější celek a směrem dopředu spoléhali především na brejky po nakopávaných míčích do obrany Veselé. Ta ale spolehlivě všechny pokusy odvracela až na situaci v 41.minutě, kdy obrana domácích signalizovala ofsajdové postavení Frkala. Rozhodčí ale ofsajd nepískl a Frkal se dostal na dvacítce za stopery a šel sám na veselského Červenku. Byl úspěšný a do kabin se šlo za stavu  0:1. 

 

 

 

 

 

Domácí srovnali střídajícím Žaludkem

V druhé půli se obraz hry příliš nezměnil. Domácí se snažili vyrovnat, dostávali se i na dostřel k Joklovi v bráně Tečovic, ale střelecké  pokusy nebyly ani dost razantní ani dost přesné.  Ujala se až střela Jana Žaludka v 74. minutě, který se nejlépe zorientoval v pokutovém území hostí a nechytatelně vrátil odražený míč z pravé strany do vzdálenější šibenice.  V závěrečné čtvrthodině se domácí ještě více tlačili do koncovky, ale bez většího úspěchu. Tečovice trojím střídáním hru v závěru ještě rozkouskovaly a kýženou remízu uhrály. Na domácích byla vidět snaha, jejich výkon byl kvalitnější  a zodpovědnější než před týdnem, ale na tři body to proti Tečovicím tentokráte nestačilo.  Dvakrát v minulosti prohrála v rozstřelu v Tečovicích (na podzim po remíze 2:2), tentokráte i doma. Přitom po čtvrté sérii byl stav rozstřelu pro Veselou psychologicky příznivý. Petr Červenka dva pokusy chytil a smazal tak manko svých spoluhráčů, kteří také nebyli 2x úspěšní. Proměněním pátého pokusu mohla Veselá dostat soupeře pod tlak, ale nestalo se tak. Domácí střelec přízemní střelou jen těsně minul branku a Tečovice výhody hned využily a následujícím kopem sérii  vítězně ukončily.

Na penalty vyhráli hosté

V penaltovém rozstřelu Veselá ani napotřetí s Tečovicemi neuspěla.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Veselá
Zdeněk Kučera, sekretář: Šlo vyloženě o remízový zápas s minimem šancí před oběma brankami. Dnešní bod byl našim 44. v této sezóně a tím jsme vyrovnali své dosavadní maximum v I.B třídě. Zbývajících šest kol budeme přepisovat historické tabulky veselského fotbalu a současně se snažit uhájit vedení v soutěži před zle dotírající Mladcovou. Úkol to bude těžký a k jeho splnění budeme potřebovat i nějaké body za týden z Malenovic. I když Mladcová to nebude mít souběžně ve Slavkově jednoduché. Půjde o souboj nejlepšího útoku (Slavkov) s nejlepší obranou (Mladcová).

TJ Sokol Tečovice
Vladimír Kundera, sekretář: Na dobře připravené hrací ploše dle mého názoru zasloužená remíza v normální hrací době. Domácí v první půli mírně lepší, ale jejich akce končily na dobře zformované obraně hostí a výraznou příležitost si nevytvořili, kronmě jedné, když těsně minuli klec Jokla. My jsme měli příležitosti po akci Vopatřla a Davida Dorazína, který volil střelu z úhlu místo aby nahrál lépe postavenému Frkalovi. Do vedení se hosté dostali po kolmici na Frkala, který postupoval sám, zachoval klid a prostřelil po zemi Červenku těsně před odchodem do kabin. Ve druhé půli vázla kombinace, míč velmi často opisoval trajektorie vysokých oblouků a přímo před brankami neuhodilo. Pak se překrásně trefil Žaludek, když poslal odražený míč nechytatelně pod břevno. Od této chvíle se kombinace na obou stranách mírně zlepšila, ale do konce zápasu se skóre uže neměnilo. Druhý bod za vyhrané penalty betrou hosté díky většímu štěstí, když nedali dva z pěti. Domácí je ale předčili, jednu penaltu Jokl chytil a dvě další poslali střelci domácích dokonce mimo jeho branku.



Sestavy


TJ Sokol Veselá
P. Červenka [-] - D. Sokol [-] , M. Bodlák [-] , M. Odstrčilík [-] , D. Dlabaja [-] , M. Čoček [-] , P. Dlouhý [-] (23. J. Žaludek [-] ) , T. Divoký [-] , R. Manďák [-] , J. Červenka [-] , T. Dujka [-] (20. M. Dlabaja [-] )

TJ Sokol Tečovice
Z. Jokl [-] - Z. Šnajdr [-] , D. Chovanec [-] , V. Šnajdr [-] , L. Balcárek [-] - A. Ondík [-] , R. Závoda [-] , M. Dorazín [-] , J. Vopatřil [-] (86. P. Sedláček [-] ) - M. Frkal [-] (75. J. Plachý [-] ) , D. Dorazín [-] (85. D. Kysučan [-] )

ŽK: 44. J. Vopatřil , 55. M. Frkal , 80. R. Závoda .
Hráči zápasu: M. Odstrčilík , J. Žaludek - A. Ondík .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: DOSTÁLEK Josef - RUMAN Josef, ZUBEK Radim.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Petr Koseček

Expert: Jiří Marek
Tip experta: remíza

Veselá se trápí a po výprasku v Loukách uhraje bod s Tečovicemi

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Vedení klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 18 42:13 43
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 FC Fryšták 18 49:30 32
4 SK Březnice 18 40:41 31
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku