0:3
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2018 16:30

20.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nováček ze Slavkova pod Hostýnem veze jasnou výhru ze Sehradic


Branky


8. R. Sadil , 30. R. Sadil , 36. R. Sadil
13

V Sehradicích se v sobotu představil ambiciózní nováček soutěže ze Slavkova pod Hostýnem, se kterým přicestovalo i několik jeho příznivců. Hosté si už v první půli vytvořili tříbrankový náskok, především zásluhou Radka Sadila, který zkompletoval hattrick. Domácí celek si prohrou zkomplikoval cestu za záchranou v soutěži a zabojovat tak bude muset v dalším utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Radek Sadil zkompletoval hattrick

V sehradicích se představil ambiciózní nováček ze Slavkova pod Hostýnem, který i na jaře pokračuje v dobrých výkonech a je příjemným oživením soutěže. Totéž se však nedá říct o domácím celku, který se po sestupu z 1. A třídy výsledkově i na jaře trápí a stále mu vázne i zakončení. Utkání bylo rozhodnuto hned v první půli. Po sérii chyb domácích, které hosté potrestali bylo rozhodnuto o výsledku. K tomu se přidala ještě nemohoucnost domácích proměnit šance a taky smůla v zakončení v podobě nastřelené konstrukce. První branku vstřelil už v osmé minuté hostující radek Sadil, kdy zaspala domácí obrana. Poté se domácí snažili o vyrovnání, ale obrana hostí pracovala spolehlivě. druhou trefu přidal po půlhodině hry znovu Radek Sadil a bylo to již 0:2. O třetí zásah se postaral tentýž hráč ve 36. minutě a bylo o osodu utkání de facto rozhodnuto.

Hosté si výhru už ohlídali

Ve drhém dějství se domácí hráči snažili s výsledkem na hřišti ještě něco udělat, ale nováček ze Slavkova pod Hostýnem dirigovaný zkušeným Barotem kontroloval vývoj hry na trávníku. Hosté se dostali i do několika dalších šancí, ale brankář Minařík byl pozorný. Domácímu celku nelze upřít snahu, ale na fotbalovější mužstvo z pod Hostýna tentokrát neměl, navíc ho zradila i koncovka při nastřelené konstrukci. Slavkov pod Hostýnem si tak k radosti svých příznivců odváží na Holešovsko další tři body a v tabulce se posunuje stále nahoru. V příštím kole ho však čeká Mladcová, která stále bojhuje s Veselou o postup. Sehradice se představí v neděli dopoledne ve Slavičíně, kde to budou mít hodně těžké, neboť divizní A tým hraje své utkání v Olomouci již v sobotním odpoledni a dá se předpokládat, že se v kádru B týmu představí několik fluktuantů.

 

 

Hosté rozhodli utkání v první půli. Slavkov potrestal chyby domácích a třikrát skóroval. Sehradice byly navíc neschopné v proměňování šancí a jednou nastřelily brankovou konstrukci.

 

 

 

 

 

 

 


Zdroj: https://zlinsky.denik.cz/fotbal_region/i-b-kunovice-potupily-osmi-goly-ujezdec-vesela-zase-klopytla-20180508.html



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Sehradice
Roman Heinz, sekretář: Utkání se nám nepovedlo podle našich představ a o všem podstatném se rozhodlo už v prvním poločasu, kdy šli hosté do tříbrankového vedení.

TJ Slavkov pod Hostýnem
Facebook Slavkova p/H: Cenná výhra na půdě Sehradic nás může dobře psychicky naladit na nedělní duel s favorizovanou Mladcovou.



Sestavy


TJ Sokol Sehradice
V. Minařík [-] - D. Mikel [-] , R. Sochora [-] , K. Zavadil [-] , T. Tomšů [-] , M. Macík [-] (33. M. Šenkeřík [-] ) , J. Sedláček [-] , J. Vaculka [-] , L. Hübler [-] , J. Žebráček [-] , J. Plášek [-] (79. R. Čada [-] )

TJ Slavkov pod Hostýnem
J. Čačala [-] - V. Vrubel [-] (77. Z. Krajcar [-] ) , J. Krajcar [-] , M. Urbánek [-] , J. Barot [-] , F. Kostov [-] , R. Sadil [-] (55. L. Urbánek [-] ) , P. Darebníček [-] , J. Pavlica [-] , P. Šimčík [-] , R. Pálka [-]

ŽK: 55. J. Žebráček - 23. R. Sadil , 79. J. Barot .
Hráči zápasu: J. Žebráček - J. Barot , R. Sadil .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: TOMAN Stanislav - VESELÝ Michal, CHROMÍK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Petr Koseček

Expert: Jiří Marek
Tip experta: remíza

Sehradice se zachraňují a potřebují body jako sůl a s nováčkem se jim to podaří, remízu uhrají

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: remíza

Fanoušek, Vedení klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 14 31:12 31
2 SFK Elko Holešov B 14 44:18 30
3 FC Fryšták 14 41:24 27
4 Hvozdná 14 27:23 23
5 SK Březnice 14 30:36 22
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 18
2 Tomáš Janíček 14
3 Jakub Chudárek 13
4 Jan Večeřa 13
5 David Dorazín 10
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 52 53,1% 1
2 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
3 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
4 Libor Adamik 36 57,1% 0
5 Ladislav Beran 34 49,3% 0
Zobrazit celou tabulku