5:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2018 16:00

18.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mladcová dokázala zastavit vítěznou sérii tečovického Bivoje


Branky


19. L. Bahulík , 67. M. Kraváček , 75. D. Kahaja , 78. D. Vaněk , 89. J. Jaroš (p.) - 74. D. Chovanec
13

Šlágr kola se hrál v sobotním slunečném odpoledni na Mladcové, kam zavítal zatím neporažený tým jara - tečovický Bivoj. Mladcová v minulém kole vyhrála v derby v Loukách a věřila si i na Tečovice. Ty si v minulém kole zastřílely se Sehradicemi, ale Mladcová je přeci jenom jiný level. Domácí po půli vedli o jednu branku, hosté ve druhém dějství utkání ještě zdramatizovali. Mladcová však předvedla zdrcující finiš a třemi dalšími brankami rozhodla zápas ve svůj prospěch.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí fotbalisté dokázali jít do vedení

"Hned v páté minutě poslal Ivoš Lošťák nádherný centr před branku, ale Filip Hájek hlavou trefil gólmana Jokla. Chvíli později na druhé straně po rychlém kontru střílel těsně vedle Vopatřil. V 10. min. předložil Luděk Lošťák bratrovi, ale také jeho střelecký pokus ztroskotal na gólmanu soupeře. Ve 20. min. jsme se přece jen ujali vedení, když se po autu do pokutového území dostal k zakončení Laďa Bahulík a jeho střela byla tečována do opačného koutu branky. Našim hráčům se pak hra příliš nedařila, přihrávky často nenacházely adresáta a tak do konce první půle zaujala již jen hlavička Michala Dlabače po trestném kopu, kterou Jokl vytěsnil nad břevno. Ani hosté, kteří se snažili o rychlé kontry, toho příliš nevymysleli" hodnotí první půli funkcionáři Mladcové.

Hosté snížili, domácí však předvedli skvělý závěr

"Po změně stran nejprve hostující brankář vyrazil střelu Adama Řiháčka, ale pak se po dlouhý čas nic podstatného ani před jednou brankou nedělo. Až v 67.min. zahrával Ivo Lošťák trestný kop, jeho oblouček prodloužil Luďa Lošťák ke vzdálenější tyči, kde zakončil pod břevno Michal Kraváček. Hosté však dokázali zanedlouho Chovancem snížit také po trestném kopu. Podařilo se nám však rychle odpovědět a dvěma rychlými góly rozhodnout zápas. Nejprve po jedné z nejkrásnějších akcí zápasu Dan Kahaja vystihl na naší půlce rozehrávku Tečovic, rozběhl se k velkému sólu, před šestnáctkou předložil míč Ivoši Lošťákovi, ten mu nacentroval zpět na vzdálenější tyč a Dan hlavou zavěsil. O dvě minuty později zakouzlil v šestnáctce svým typickým způsobem střídající David Vaněk, vyškolil dva protihráče a střelou o přední tyč zvýšil. Po několika dalších akcích, které jsme namísto zakončení překombinovali, odpískal chvíli před koncem rozhodčí pokutový kop za ruku po centru Ivo Lošťáka a z něj uzavřel skóre Jirka Jaroš", viděli druhou půli funkcionáři FK Mladcová.

 

 

 

 

"Domácí měli po celý zápas trochu více ze hry, hosté se snažili hrát ze zabezpečené obrany na rychlé protiútoky, což jim zpočátku i vycházelo.  Domácí však postupně přebírali otěže zápasu a za stavu 1:0 brankář hostí Zdeněk Jokl ještě vynikajícím způsobem zneškodnil gólovou hlavičku domácích. Bivoj dokázal v cca 70´snížit skore na 2:1, když po trestném kopu Šnajdra vypadl Kupkovi míč z rukou a Chovanec dorážel do prázdné branky. Co je to ale platné, když během čtyř minut ihned vzápětí, po hrubých individuálních chybách v rozehrávce a nepokrytých soupeřových hráčů inkasoval Bivoj na 4:1 a bylo rozhodnuto. A to ještě dvě minuty před koncem domácí uzavřeli účet na 5:1 po nastřelené ruce Balcárka z penalty. Hosté doplatili i na přípravu utkání, když přímo na zahájení zápasu jich dorazilo přesně jedenáct a výpomoc z rezervního týmu v podobě Ševčíka se oblékala až v průběhu prvního poločasu. Mrzí to hlavně proto, že v kádru B-týmu je minimálně dalších 15 - 16 hráčů, navíc svůj zápas hraje rezerva až v neděli a nedokázali se v sobotu najít alespoň další dva hráčči k A týmu alespoň na lavičku. Snad se situace do dalších kol vylepší.", zklamaně hodnotí průběh duelu na Mladcové fotbaloví činovníci z Tečovic. 



Ohlasy k zápasu


FK Mladcová
web Mladcové: Utkání dvou mužstev z popředí tabulky nebylo tři čtvrtiny hrací doby příliš záživné a akcí před oběma brankami bylo poskrovnu. Závěr však patřil našemu týmu, který předvedl brankovou smršť a hosty vyprovodil s pětibrankovým přídělem.

TJ Sokol Tečovice
Vladimír Kundera, funkcionář: Bylo to zasloužené vítězství domácího týmu, ale krutý výsledek pro hosty, kteří hráli bez 4 hráčů ze základu (P.Sedláče, Plachý, Frkal, Z.Šnajdr). Výsledek však neodpovídá poměru sil na hřišti.



Sestavy


FK Mladcová
P. Kupka [-] - F. Hájek [-] (70. J. Jaroš [-] ) , D. Kahaja [-] , L. Lošťák [-] (68. D. Vaněk [-] ) , A. Řiháček [-] , P. Venený [-] , M. Dlabač [-] , L. Bahulík [-] (70. M. Vyvlečka [-] ) , M. Kraváček [-] , M. Blažek [-] , I. Lošťák [-]

TJ Sokol Tečovice
Z. Jokl [-] - D. Kysučan [-] , L. Balcárek [-] , D. Chovanec [-] , M. Chrastina [-] (46. J. Ševčík [-] ) - A. Ondík [-] , R. Závoda [-] , M. Dorazín [-] , V. Šnajdr [-] - D. Dorazín [-] , J. Vopatřil [-] -

ŽK: 62. I. Lošťák - 90. Z. Jokl .
Hráči zápasu: D. Kahaja , M. Kraváček - D. Chovanec .
Počet diváků: 68. Rozhodčí: DOSTÁLEK Josef - TOMAN Stanislav, PALIČKA Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Petr Koseček

Expert: David Štěpán
Tip experta: výhra domácích

Mladcová v derby přeruší sérii Tečovic

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Fanoušek, Vedení klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 17 38:13 40
2 SFK Elko Holešov B 17 49:24 33
3 FC Fryšták 17 48:29 31
4 SK Březnice 17 40:37 31
5 TJ Sokol Veselá 17 48:35 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 19
3 Jan Večeřa 14
4 Jakub Chudárek 13
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 45 53,6% 0
3 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
4 Ladislav Beran 39 47,0% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku