Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2018 16:00

17.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tečovický Bivoj nasázel Sehradicím půltucet branek


Branky


12

Na půdu tečovického Bivoje zavítaly Sehradice, které se po sestupu do 1. B třídy stále hledají. Naopak domácí Bivoj vstoupil výborně do jarních odvet a vyhrál všechny svá utkání. Proto byl také jasným favoritem i v tomto střetnutí. Začátek zápasu Tečovicím vyšel a poslal je do vedení po dvaceti minutách hry veterán Pavel Sedláček. Hosté ze Sehradic však vzápětí kontrovali Vaculkou. Sehradice pak dlouho držely nerozhodný výsledek, domácím se ale podařilo dát branku do šatny. Ve druhém dějství Tečovice postupně navýšily svůj náskok a dokráčely k pohodlné výhře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí fotbalisté dokázali jít do vedení

Utkání mezi tečovickým Bivojem a Sehradicemi se hrálo za krásného jarního počasí, které bylo ideální pro fotbal. Začátek utkání se nesl ve vzájemném oťukávání obou soupeřů, Tečovice si byli vědomi své síly, ale i Sehradice mají ve svém středu několik šikovných fotbalistů. Poprvé v zápase udeřilo po dvaceti minutách, kdy bývalý divizní fotbalista Napajedel Pavel Sedláček poprvé překonal brankáře Minaříka v brance Sehradic. Hosté se však z rychlé branky rychle oklepali a dokázali srovnat Vaculkou. Domácí pokračovali ve vlažném výkonu a hosté až do 40. minuty drželi nerozhodný výsledek. Pak je potrestal domácí kanonýr Frkal a domácí odcházeli do šaten s jednobrankovým náskokem. Ve druhém dějství se až do 70. minuty stav utkání nezměnil, i přes řadu nevyužitých šancí především domácího týmu. Tečovický Bivoj uklidnila až třetí branka Vladimíra Šnajdra. Poté Tečovice postupně navýšily svůj náskok a dokráčely k pohodlné tříbodové výhře.

Domácí Bivoj si tříbodou výhru v pohodě ohlídal

"Do zápasu jsme šli s tím, že nás nečeká nic lehkého, i když soupeř na jaře ještě nebodoval. Hráče jsem na to před zápasem upozorňoval, ale první poločas byl z naší strany vlažný s malým pohybem a hodně nepřesnostmi, čehož soupeř dokázal využít a udržel  po našich neproměněných šancích přijatelný výsledek, kdy ho podržel brankář Minařík. O přestávce jsme si připomněli, co chceme hrát a druhá půle už byla podle našich představ. Po našem třetím gólu soupeř ze Sehradic rezignoval, kluci si s chutí zastříleli, dohráli zápas s přehledem a zaslouženě máme další tři body. Škoda jen spousty neproměněných šancí, ale věřím, že jsme si to schovali na horkou půdu na Mladcové", hodnotí duel trenér tečovického Bivoje Stanislav Vávra.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Tečovice
Stanislav Vávra, trenér: Začátek utkání byl z naší strany nemastný neslaný, ve druhé půli jsme ale už po vstřelení třetí branky ovládli hru.

TJ Sokol Sehradice
Roman Heinz, funkcionář: Až do 70. minuty jsme drželi s domácími krok, třetí branka vše zlomila a domácí v závěru přidali další branky.



Sestavy


TJ Sokol Tečovice
Z. Jokl [-] - Z. Šnajdr [-] , D. Chovanec [-] , P. Sedláček [-] , D. Kysučan [-] - M. Dorazín [-] , R. Závoda [-] , A. Ondík [-] , J. Vopatřil [-] (55. V. Šnajdr [-] ) - D. Dorazín [-] , M. Frkal [-] (77. L. Soják [-] ) -

TJ Sokol Sehradice
V. Minařík [-] - D. Mikel [-] , J. Srcháček [-] , R. Sochora [-] , K. Zavadil [-] , T. Tomšů [-] (46. M. Šenkeřík [-] ) , M. Macík [-] , J. Sedláček [-] , J. Vaculka [-] , J. Žebráček [-] , J. Plášek [-]

Hráči zápasu: P. Sedláček , D. Dorazín - J. Vaculka .
Počet diváků: 86. Rozhodčí: Jílková Karolína - PROKŮPEK Kamil, SOJÁK Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Administrátor klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Jan Mikulík
Tip experta: výhra domácích

Tečovický Bivoj potvrdí jarní formu a vyhraje

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Vedení klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 17 38:13 40
2 SFK Elko Holešov B 17 49:24 33
3 FC Fryšták 17 48:29 31
4 SK Březnice 17 40:37 31
5 TJ Sokol Veselá 17 48:35 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 19
3 Jan Večeřa 14
4 Jakub Chudárek 13
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 45 53,6% 0
3 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
4 Ladislav Beran 39 47,0% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku