2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2018 15:30

16.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavičínský Daniel Šťastný dvěmi trefami popravil Slavkov pod Hostýnem


Branky


14

Na hrádecké umělce se v nedělním větrném odpoledni střetla rezerva FC TVD Slavičín a TJ Slavkov pod Hostýnem. Domácí B tým vystužil sestavu o fluktuanty z A týmu - Kociána, Kaluse a Šťastného. Právě posledně jmenovaný byl klíčovým mužem tohoto duelu. Nejprve v první půli proměnil pokutový kop a v závěru utkání pečetil konečný výsledek. Slavičín si připisuje další tři body, Slavkov jede domů na Hostýnsko s prázdnou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí fotbalisté dokázali jít do vedení

V dalším domácím utkání hostila slavičínská rezerva nováčka soutěže, tým Slavkov pod Hostýnem.  Hrálo se na umělé trávě za velmi nepříjemných poryvů velmi silného větru, který byl značným soupeřem obou týmů, lépe se s ním však vypořádali domácí. V první čtvrthodině se hosté téměř nedostali za polovinu a domácí i díky podpoře větru měli navrch, nedostali se však do vyložených brankových příležitostí. Hosté zahrozili v 18. minutě po chybě domácí obrany, ale ve vyložené příležitosti útočník Slavkova netrefil ze 14-ti metrů branku. Hra se na chvíli vyrovnala a hrálo se na polovině hřiště. Po té opět převzali iniciativu domácí a několikrát nebezpečně zakombinovali a dostali se do nebezpečných situací. Ve 30. minutě pronikl aktivní L. Šebák, který byl v pokutovém území sražen , ale píšťalka hlavního arbitra zůstala k překvapení všech němá. Ve 35. minutě už ale rozhodčí po ruce v pokutovém území pokutový kop pro domácí již nařídil a Šťastný se nemýlil a dostal tak domácí do jednobrankového vedení. V závěru poločasu  mohli domácí svůj náskok zvýšit, ale Überallovu jasnou šanci skvěle vychytal hostující brankář.

Domácí v závěru pečetili výhru

Ve 2. půli se hra i díky větru obrátila a hosté se po sérii několika rohů dostali do tlaku, ale domácí obranu skvěle organizoval Tomáš Kocián a Kuja v domácí brance byl pozorný. S narůstajícími minutami hosté stále více otevírali hru, ale gólově ohrozit branku domácích se jim nedařilo. Naopak domácí vždy rychle atakovali a hrozili nebezpečnými protiútoky, především střídajícím Havlínem na hrotu útoku a aktivním L. Šebákem. V 81. minutě , krátce po nastoupení na hřiště přesně nacentroval Floreš a jediný střelec tohoto utkání Šťastný se podruhé prosadil a bylo to 2 – 0. Do konce utkání se pak již nic podstatného neudálo a domácí tak zaslouženě vyhráli 2 – 0.

 

 

"Před utkáním jsem musel několikrát přepracovat sestavu, jelikož od posledního mistrovského utkání nemohlo nastoupit z mnoha různých důvodů celkem 9 hráčů, takže sestava se zcela změnila, proto jsem měl logicky obavy. Kluci však přes kostrbatou kombinaci nakonec podali solidní výkon a na soupeře to stačilo, a proto jim patří všem velký dík", hodnotí duel domácí kouč Jiří Váňa.



Ohlasy k zápasu


FC TVD Slavičín B
Jiří Váňa, trenér: I v improvizované sestavě jsme dosáhli na tři body, za což patří hráčům velké poděkování.

TJ Slavkov pod Hostýnem
Facebook Slavkova:



Sestavy


FC TVD Slavičín B
M. Kuja [-] - T. Kocián [-] , O. Šebák [-] , J. Vladár [-] , L. Šebák [-] , M. Both [-] , V. Kalus [-] , D. Šťastný [-] , R. Überall [-] (67. D. Staněk [-] ) , J. Švadleňák [-] (79. O. Floreš [-] ) , F. Ondruš [-] (35. Š. Havlín [-] )

TJ Slavkov pod Hostýnem
L. Neradil [-] - R. Pálka [-] , M. Kužel [-] (87. J. Čačala [-] ) , P. Darebníček [-] , F. Kostov [-] , V. Vrubel [-] (26. M. Urbánek [-] ) , Z. Sadil [-] (74. D. Mrázek [-] ) , J. Barot [-] , R. Sadil [-] , J. Pavlica [-] , J. Krajcar [-]

ŽK: 41. J. Vladár , 70. D. Staněk - 75. J. Pavlica , 87. M. Kužel .
Hráči zápasu: T. Kocián , D. Šťastný - F. Kostov .
Počet diváků: 79. Rozhodčí: KORCH Jan - MATUŠŮ Marek, TLUŠŤÁK Hynek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Vedení klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Jaroslav Vlček
Tip experta: remíza

Slavkov pod Hostýnem ve Slavičíně bod uhraje

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 14 31:12 31
2 SFK Elko Holešov B 14 44:18 30
3 FC Fryšták 14 41:24 27
4 Hvozdná 14 27:23 23
5 SK Březnice 14 30:36 22
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 18
2 Tomáš Janíček 14
3 Jakub Chudárek 13
4 Jan Večeřa 13
5 David Dorazín 10
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 52 53,1% 1
2 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
3 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
4 Libor Adamik 36 57,1% 0
5 Ladislav Beran 34 49,3% 0
Zobrazit celou tabulku