Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2018 15:30

16.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sehradice ani ve svém třetím jarním duelu na body nedosáhly


Branky


14

Do Sehradic zavítaly v sobotu Louky, které před týdnem doma vyhořely s hulínskou Admirou a přišly o všechny body. Domácí tým zase nestačil podle očekávání na lídra tabulky z Veselé. V Sehradicích se očekával poměrně vyrovnaný duel, což se nakonec i potvrdilo. Domácí tým se ujal vedení, ale to mělo jepičí život a hosté třemi brankami otočili výsledek. Ve druhém dějství domácí snížili na jednobrankový rozdíl, ale vyrovnat se jim už nepodařilo. Louky tak vezou z Luhačovicka tři body, domácí ani ve svém třetím jarním duelu na body dosáhli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté dokázali v první půli vstřelit tři branky

"Hned na začátku jsme mohli jít do vedení po trefě Maloty. Jeho gólu ovšem předcházel útočný faul a nebyl tedy uznán. Zápas měl rychlý spád a v 8. minutě se prosadili domácí. Naše odpověď byla velmi rychlá. Milan Bača skvělou kličkou obešel obránce a s přehledem zakončil do horního rohu domácí brány. Ve 13. minutě se nám podařilo skóre otočit. Byl u toho opět Bača, který přihrával před bránu Malotovi a ten z blízka překonal brankáře. Domácí se v první půli do dalších příležitostí nedostávali a byli spíše pasivní. Naše vedení mohl ještě zvýšit Podaný, ale lob mu nevyšel. Těsně před odchodem do šaten zafungovala spolupráce mezi Sadilem a Pavelkou, přičemž druhý jmenovaný zvyšoval na 3:1 pro Louky", hodnotí první půli v Loukách..

Domácí dokázali utkání ještě zdramatizovat

"V Sehradicích se v sobotu odehrály dva zcela odlišné poločasy. Sehradice nastoupily domutkání lépe než hosté z Louk a již v 8. minutě se jim podařilo vsítit branku. A to nejspíš domácí natolik ukolébalo, že najednou hosté začali být na hřišti lepším týmem a během následujících pěti minut skóre otočili. A do poločasu přidali ještě jednu branku. To co sedělo na hřišti vedruhé půli jako by bylo vystřiženo z jiného utkání. Domácí vlětěli na soupeře s takovou vervou, že se hosté jen bránili. Sehradice začaly soupeře mačkat a již v 58. minutě snížily. I když tento drtivý tlak nebyl chvilkový a trval prakticky celý druhý poločas, domácím se více než jednu branku i přes množství šancí vsítit nepodařilo", hodnotí duel fotbaloví činovníci Sehradic.

 

Z webu SK Louky

 

Do druhého poločasu už nenastoupil Sadil, který si poranil kotník. Na jeho místo na levé záloze nastoupil Kadlík, který taky nebyl úplně fit. Hra ve druhé půli se úplně změnila. Domácí začali bojovat a bylo jich plné hřiště. Naše obrana se dostávala pod tlak a nám se nedařilo držet míč po delší dobu pod kontrolou. Tlak domácích sílil a skoro po hodině hry se dočkali snížení na rozdíl jediného gólu.

Aktivita Sehradic nepolevovala a snažily se o srovnání skóre. Nám se otevírala možnost vepředu, abychom zápas rozhodli. Kadlík přihrával do vápna Malotovi, ale jeho pokus byl zablokován. Další šance pak přišly v samotném závěru, kdy už domácí hráli vzadu na velké riziko. Malota zakroutil svou střelu přesně k tyči, ale výborně zasáhl gólman a udržel domácím naději. Těsně před koncem přihrával Bača Buršovi na hranici velkého vápna, tomu se ale zakončení z první vůbec nepovedlo. I přes sympatický výkon domácího celku ve druhé půli jsme těsné vítězství udrželi a mohli jsme se tak radovat z prvního jarního tříbodového vítězství.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Sehradice
Roman Heinz, sekretář: Prohospodařili jsme první půli, ve druhém poločasu se nám podařilo snížit, ale i přes veliký tlak, se nám vyrovnat nepodařilo.

SK Louky
web SK Louky: V Sehradicích jsme odehráli utkání dvou rozdílných poločasů. Zatímco v první půli jsme byli týmem, který udával tempo hry, tak ve druhé půli to bylo přesně naopak a po většinu času jsme se bránili. Co je ovšem nejdůležitější, ze Sehradic si odvážíme všechny tři body.



Sestavy


TJ Sokol Sehradice
V. Minařík [-] - D. Mikel [-] , J. Srcháček [-] (46. J. Žebráček [-] ) , R. Sochora [-] , K. Zavadil [-] , M. Macík [-] , V. Žáček [-] (88. M. Šenkeřík [-] ) , J. Vaculka [-] , L. Hübler [-] , J. Sedláček [-] , J. Plášek [-]

SK Louky
R. Janča [-] - T. Malota [-] , A. Podaný [-] (80. R. Valerián [-] ) , O. Sadil [-] (46. J. Kadlík [-] ) , M. Bača [-] , T. Burša [-] , M. Pavelka [-] , T. Caudr [-] , J. Kovařík [-] , R. Mikač [-] , O. Pisklák [-]

ŽK: 42. J. Vaculka , 59. J. Sedláček - 42. M. Bača .
Hráči zápasu: J. Sedláček , D. Mikel - T. Malota , M. Bača .
Počet diváků: 19. Rozhodčí: KONEČNÝ Bronislav - KÝR František, SKALICKÝ Libor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Vedení klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra hostů

Administrátor klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Jaroslav Vlček
Tip experta: remíza

V Sehradicích se oba soupeří rozejdou smírně

Tip: výhra domácích

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 17 38:13 40
2 SFK Elko Holešov B 17 49:24 33
3 FC Fryšták 17 48:29 31
4 SK Březnice 17 40:37 31
5 TJ Sokol Veselá 17 48:35 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 19
3 Jan Večeřa 14
4 Jakub Chudárek 13
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 45 53,6% 0
3 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
4 Ladislav Beran 39 47,0% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku