2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2018 15:30

15.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tečovice ve druhé půli rozhodli zápas s Březnicí


Branky


0

Do Tečovic přijel nováček soutěže z Březnice a v tomto duelu byl jasným favoritem domácí Bivoj. Hosté začali se zabezpečenou obranou a zkraje přepustili domácím střed pole. V prvním dějství se diváci branky nedočkali. Ve druhém poločasu vydržel nerozhodný výsledek až do 70. minuty. Poté se trefil Dorazín a v závěru pečetil výhru domácích agilní Frkal. Tečovice tak potvrdily výhru z Lípy, Březnice i přes sympatický výkon odjíždí s prázdnou.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

Bivoj měl jasnou šanci ihned po zahájení po průniku D.Dorazína, míč z jeho kopačky ve druhé minutě ale prošel bez efektu po celé délce branky do autu. V 5. minutě po pasu Chovance pádil na Dyšlevského Vopatřil, ale ukopl si míč a vše skončilo v rukou gólmana hostí. Po chybné rozehrávce obrany Březnice se dostal nečekaně na hranici pokutového území k míči D.Dorazín, ale byl zablokován stopery hostí v poslední chvíli. Ve 12. minutě potáhl míč Frkal po pravé straně a podal na Vopatřila, který ale v dobré pozici střílel těsně vedle. Pak pronikl Závoda z levé strany, dal pod sebe, ale D. Dorazín i Vopatřil trefili pouze nohy obránců hostí. Pak znovu D.Dorazín unikl po pravé straně, promeškal ale správný okamžik na přihrávku lépe postavenému Frkalovi a trefil pouze boční síť. Hosté se v této fázi spokojili pouze brejkovými akcemi, 2 x střílel Milan Dostál, ale bez úspěchu, akce Kozla skončila autem a po nákopu Kozla byl Kamenčák v postavení mimo hru. Březničtí se osmělili čtvrt hodiny před koncem 1. půle. Po trestném kopu hamerníka z půlky hřiště poslal jeho nákop z voleje Mňačko nad břevno, po úniku Šmigury po pravé straně následoval přetažený centr. Ten ale poslal Chvíla z rohu malého pokutového území z voleje pouze do hrudi domácího brankáře. Pak domácí ztratili míč po špatné rozehrávce Sedláčka před pokutovým územím hostí a z následného brejku opět Mňačko sám před domácí brankou pouze trefil Jokla. Nedlouho poté Mňačko tečoval střelu z dálky, ale domácí gólman akrobaticky zachránil. Chvíli před koncem byl v pokutovém území hostí sražen D. Dorazín, ale píšťalka rozhodčího zůstala v klidu. 

Domácí ve druhém poločasu zápas rozhodli

V začátku 2. poločasu vyzkoušel z dálky Dyšlevského Frkal střelou k tyči a kombinace Vopatřil-Frkal-Vopatřil skončila rohovým kopem. V 53. minutě fauloval Kysučan v pokutovém území Mňačka, rozhodčí ale penaltu nepískal. Situace skončila debatním klubem na hranici velkého pokutového území, ve které po použití výrazů tvrdšího kalibru byl vyloučen Michal Dostál a hosté dohrávali o deseti.  To je asi zdravě nabudilo, protože začali mít místy více ze hry, i když jich bylo v poli méně. Jokl se zapotil po trestném kopu hostí ze strany, když dokázal vyboxovat centr a vyrazit i následnou dorážku po střele Šmigury. Zápas se rozhodoval v samotném závěru, kdy po dlouhém výkopu Jokla v 71´ potáhl Vopatřil míč po pravé straně, nacentroval na přední tyč, kde se prosadil David Dorazín na 1:0.  Pak se role vyměnily, ale po průniku D. Dorazína chytil jeho nahrávku na volného Vopatřila Dyšlevský. Potvrzení zisku bodů zařídil dvě minuty před koncem Vopatřil tentokrát po levé straně, když potáhl míč až z vlastní poloviny do pokutového území hostí, předložil po sebe Frkalovi a ten vstřelil druhý gól domácích. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Tečovice
Vladimír Kundera, funkcionář: První poločas skončil bezbrankovým výsledkem, ve druhé půli jsme rozhodli v závěrečné dvacetiminutovce o naší výhře a potvrdili tak dobrý jarní start.

SK Březnice
Jan Chvíla, hráč:



Sestavy


TJ Sokol Tečovice
Z. Jokl [-] - Z. Šnajdr [-] , D. Chovanec [-] , P. Sedláček [-] , J. Plachý [-] (46. D. Kysučan [-] ) - A. Ondík [-] (67. L. Balcárek [-] ) , R. Závoda [-] , M. Dorazín [-] , J. Vopatřil [-] - M. Frkal [-] , D. Dorazín [-]

SK Březnice
M. Dyšlevský [-] - M. Dostál [-] , T. Kozel [-] , L. Hamerník [-] , P. Mol [-] , J. Chvíla [-] , J. Mňačko [-] (64. D. Pospíšil [-] ) , M. Dostál [-] , R. Kamenčák [-] (20. M. Šmigura [-] ) , P. Teplý [-] (85. J. Mikel [-] ) , M. Kozmík [-]

ŽK: 25. J. Plachý , 28. P. Sedláček , 73. D. Kysučan , 77. R. Závoda , 87. J. Vopatřil - 77. T. Kozel . ČK: 54. M. Dostál .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: FRANTIŠÁK Václav - DOKOUPIL Tomáš, DOSPĚL Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 14 31:12 31
2 SFK Elko Holešov B 14 44:18 30
3 FC Fryšták 14 41:24 27
4 Hvozdná 14 27:23 23
5 SK Březnice 14 30:36 22
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 18
2 Tomáš Janíček 14
3 Jakub Chudárek 13
4 Jan Večeřa 13
5 David Dorazín 10
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 52 53,1% 1
2 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
3 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
4 Libor Adamik 36 57,1% 0
5 Ladislav Beran 34 49,3% 0
Zobrazit celou tabulku