3:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2018 10:15

14.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva FC TVD Slavičín si na hrádecké umělce vyšlápla na Malenovice


Branky


0

Na hrádecké umělce se v nedělním mrazivém dopoledni představil druhý tým tabulky z Malenovic. Domácí rezerva FC TVD Slavičín nastoupila do utkání s omlazeným kádrem s řadou dorostenců, když z fluktuantů divizního A týmu se na hřišti objevili pouze Zvoníček, Bartoš a bratři Šebákové. První půle patřila slavičínské rezervě, která si vypracovala nadějný dvoubrankový náskok. Hosté na začátku druhé půle vsítili kontaktní branku, ale po hodině hry jim byl vyloučen Vichorec. Domácí dokázali v závěru přesilovku zužitkovat a připsat si tak skalp silného protivníka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí celek šel do dvoubrankového vedení

Rezerva Slavičína nastoupila k prvnímu jarnímu mistrovskému utkání proti přednímu týmu tabulky, ambiciózním Malenovicím. Po generálkovém debaklu proti Nevšové se slavičínská rezerva neuvěřitelně oklepala a od začátku utkání udávala tempo hry. Šest dorostenců v základní sestavě a další mladé pušky dirigované zkušeným Burešem a Bothem se naprosto sebevědomě a agresivně zakouslo do soupeře a  od úvodních minut přehrávalo překvapené hosty. Domácí byli až na několik málo situací jednoznačně lepší po celý první poločas a svou převahu vyjádřili dvěmi brankami. Nejdříve po přesném centru Lukáše Šebáka otevřel skóre utkání hlavou Bartoš a pak po perfektně zahraném rohu Zvoníčka opět hlavou zvýšil na 2–0 mladý Dobiáš. Domácí ještě dvakrát orazítkovali tyč a jen díky dobře chytajícímu Mňačkovi nebylo skóre výraznější. Hosté několikrát zahrozili ze standartních situací, ale přímou střelou domácího brankáře neohrozili.

Hosté dokázali utkání ještě zdramatizovat

 Do druhé půle lépe vstoupili hosté, drželi míč na svých kopačkách a po deseti minutách byla jejich snaha odměněna, když si domácí vstřelili nešťastnou vlastní branku. Hosty to nakoplo, ale za pět minut se nechal po hrubém zákroku vyloučit hostující Vichorec, který svůj tým oslabil a otupil jejich útočné snahy. V závěru utkání se hosté vrhli do ofenzívy a to se jim málem vyplatilo, ale spolehlivý Kuja nebezpečné situaci bravurně zabránil. Domácí nakonec využili jednoho s mnoha rychlých protiútoků a střelecky disponovaným Bartošem vstřelili třetí uklidňující branku. Výsledek utkání je naprosto odpovídající dění na hřišti a body zůstávají zaslouženě ve Slavičíně.

 

"Bohužel náš tým navázal na kolísavé výkony z přípravy a proti omlazenému týmu, kterému jeho hřiště neskutečně vyhovuje, prohrál po školáckých chybách. Rozhodl hlavně první poločas, kdy se soupeř dostal do dvoubrankového vedení. A když už v druhém poločase začal náš tým hrát o malý kousek lépe, tak to prostě nestačilo", hodnotí duel malenovičtí na svém facebooku.



Ohlasy k zápasu


FC TVD Slavičín B
Jiří Váňa, trenér: Před utkáním jsem měl velké obavy, ale kluci se dnes předvedli a zaskočili soupeře. Moc velký dík všem!

FC Malenovice
Facebook Malenovic: Nevadí, kluci se musí z tohoto zápasu poučit, oklepat a v příštím kole doma proti Lípě ukázat, že tenhle zápas jim zrovna prostě nevyšel. Hlavu nahoru !!!



Sestavy


FC TVD Slavičín B
M. Kuja [-] - A. Dobiáš [-] , M. Švach [-] , A. Bartoš [-] , R. Bureš [-] , O. Šebák [-] , K. Šmotek [-] , J. Švadleňák [-] (74. D. Staněk [-] ) , D. Zvoníček [-] , L. Šebák [-] , M. Both [-]

FC Malenovice
J. Mňaček [-] - D. Paták [-] (31. Š. Válek [-] ) , M. Struška [-] , J. Bartoň [-] , R. Střelec [-] - P. Menša [-] , M. Bartoň [-] , D. Mikoška [-] (61. M. Daněk [-] ) , M. Bartek [-] - D. Bartoň [-] , P. Vichorec [-]

ŽK: 4. R. Bureš , 22. L. Šebák , 60. J. Švadleňák , 77. A. Bartoš - 29. D. Paták , 31. P. Vichorec , 71. J. Bartoň . ČK: 61. P. Vichorec .
Hráči zápasu: A. Bartoš , A. Dobiáš , R. Bureš - M. Bartek .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: GARGULÁK Tomáš - NOHAVICA Radek, SMÝKAL Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 17 38:13 40
2 SFK Elko Holešov B 17 49:24 33
3 FC Fryšták 17 48:29 31
4 SK Březnice 17 40:37 31
5 TJ Sokol Veselá 17 48:35 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 19
3 Jan Večeřa 14
4 Jakub Chudárek 13
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 45 53,6% 0
3 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
4 Ladislav Beran 39 47,0% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku