3:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.06.2015 14:00

10.kolo, Ústecký | Chomutov | III. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Libědice ukončily sezonu výhrou nad rezervou Března


Branky


0

Libědice dokázaly v posledním zápase porazit rezervu TJ Sokol Březno, která však přijela posílená o několik hráčů A týmu. Domácí po dobré kombinační hře a napadání soupeře nakonec slavili výhru 3:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí nastoupili bez čtyř hráčů základní sestavy, naopak hosté přijeli posíleni o několik hráčů A týmu a tak se dal očekávat bojovný fotbal. Na skvěle připraveném hřišti se hrál oboustraně kombinačně pohledný fotbal. Šťastnější byly Libědice, které dokázaly proměnit tři nabídnuté šance a zaslouženě si udrželi jarní domácí neporazitelnost. Postupně se trefili hráči Duška, Špirka a Kováč. Za hosty skóroval Jakub Kočan. SK Libědice zakončily sezonu na 4.místě III.třídy.



Ohlasy k zápasu


SK Libědice
Milan Hladík (hráč SK Libědice): Myslím si, že výhra byla zasloužená. Dobře jsme kombinovali, napadali soupeře a poradili si i za situace, kdy nám chyběli čtyři hráči základní sestavy. Nezalekli jsme se soupeře, který přijel posílen o hráče A týmu a po dobrém výkonu jsme dokázali vyhrát. Na závěr bych chtěl poděkovat fanouškům za podporu po celou sezonu nejen v domácích zápasech.




Sestavy


SK Libědice
M. Hladík [-] - J. Knop [-] , P. Podpěra [-] (70. J. Špirka [-] ) , P. Grof [-] (60. V. Balog [-] ) , M. Machava [-] - K. Třešňák [-] , V. Duška [-] , R. Kaško [-] , R. Kováč [-] - M. Šinágl [-] , L. Hamáček [-]


Hráči zápasu: M. Šinágl , R. Kaško , J. Knop .
Místo: Libědice.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.









Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku