4:3p.
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.05.2015 17:00

18.kolo, Ústecký | Chomutov | III. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chyba ke konci zápasu stála Libědice tři body


Branky


0

Jak zbytečně ztratit tři body ukázaly Libědice na hřišti Výsluní. Takřka vítězné utkání zlomila nedůslednost hráčů při odkopu a Výsluní po závaru dokázalo srovnat a poslat zápas do penalt.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Libědice do utkání vstoupili vlažně. Nerovný terén jim dělal problémy, nedařily se kombinace, ačkoliv se v 25.minutě jedna taková kombinace zadařila. Přihrávku mezi obránce dostal libědický útočník Rehák a po přelobování gólmana se hosté ujali vedení. V 30 minutě se krásnou střelou trefil do šibenice Václav Duška a Libědice vedli 2:0. Výsluní hrálo jednoduchý fotbal, nakopávalo balón dopředu na útočníky a tímto stylem se snažilo o vyrovnání. To přišlo v nastavení první půle, kdy z přímého kopu zhruba z třiceti metrů brankář Šinágl vyrazil před sebe míč a po dorážce domácí snížili gólem do šaten na 1:2.

I ve druhém poločase se Libědice nedokázaly srovnat s nekvalitním trávníkem, stále měly problémy s kombinací a dobrým zpracováním míče. V 70.minutě byla po ruce domácích ve vápně odpískána penalta, kterou Radek Kováč proměnil. To nakoplo hosty a začaly bušit do obrany Výsluní, ale ta tlaku statečně odolávala. V 94.minutě přišel zlom. Libědice nedokázaly pořádně odkopnout míč, toho se zhostilo Výsluní a srovnalo na 3:3. Zápas tak dospěl do pokutových kopů, které lépe vyzněly pro Výsluní.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Výsluní
Jaroslav Mareš (trenér TJ Sokol Výsluní): Byl to vyrovnaný zápas, i když musím říct, že o trošku byly lepší hosté z Libědic.

SK Libědice
Milan Hladík (hráč SK Libědice): Nedařila se nám kombinace a konec utkání bychom měli zvládat lépe a raději dohrávat na půlce soupeře, než se strachovat o výsledek a předvádět nejisté zákroky.



Sestavy


TJ Sokol Výsluní
J. Kubeček [-] - R. Chlouba [-] , J. Galán [-] , J. Kříž [-] , M. Mataj [-] - V. Volf [-] , J. Škvára [-] , M. Majer [-] , J. Čermák [-] - M. Drapák [-] , K. Germek [-]

SK Libědice
M. Šinágl [-] - M. Machava [-] , P. Šperk [-] , P. Podpěra [-] , V. Balog [-] - R. Kaško [-] , R. Kováč [-] , M. Hladík [-] , K. Třešňák [-] - T. Rehák [-] , V. Duška [-]

Hráči zápasu: M. Mataj , J. Kříž , K. Germek .
Místo: Výsluní.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.









Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku