1:2
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.05.2015 17:00

18.kolo, Ústecký | Chomutov | III. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jirkovská rezerva sebrala body Hrušovanům


Branky


0

Ani na popáté se nepodařilo Hrušovanům bodovat, když na domácí půdě podlehly hostům z Jirkova 1:2. Za domácí vstřelil jedinou branku Jiří Hošek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na krásně upraveném, ale tvrdém hřišti v Hrušovanech, se potkaly dva týmy ze spodních pater tabulky. Domácí tým již čtyři kola nebodoval a tak se očekávalo, že tentokrát zvítězí. Vstup do utkání se však lépe povedl hostům, po rohovém kopu se v 15.minutě svým důrazem prosadil hostující Ondra Stecker. Za pět minut už to bylo 0:2, když po hezké akci zakončoval Ota Říha ml. střelou mezi nohy domácího brankaře. Hrušovanům se podařilo ve 32.minutě snížit na 1 : 2, ale to bylo z jejich strany vše. Druhý poločas už byl o neproměňování šancí obou týmů, kdy více příležitostí měl domácí tým.

 



Ohlasy k zápasu



1.SK Jirkov B
Pavel Nobst (hráč 1.SK Jirkov B): Zápas na půdě Čechie Hrušovan je pro nás vždy velmi prestižní. Na zápas jsme přijeli v neúplné sestavě, avšak vetší bojovností a chutí se nám podařilo poprvé na jaře vyhrát na venkovním hřišti.



Sestavy



1.SK Jirkov B
J. Kanta [-] - O. Goth [-] , A. Klier [-] , R. Malárik [-] , O. Říha st. [-] - J. Polcar [-] , P. Nobst [-] , L. Deme [-] , R. Černý [-] - O. Říha ml. [-] , O. Stecker [-]

Hráči zápasu: J. Kanta , O. Říha st. , A. Klier .
Místo: Hrušovany.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.









Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku