Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.05.2015 10:30

17.kolo, Ústecký | Chomutov | III. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Výsluní bylo proti Černovicím bez šance


0

Do Černovic přijel tým ze spodních míst tabulky a vše tak napovídalo tomu, že by tři body měly zůstat doma. To se začalo potvrzovat od samého začátku utkání, kdy byli domácí aktivnější a častěji měli brankové příležitosti. Některé z nich dokázali proměnit v góly a nakonec vyhráli 6:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Už ve čtvrté minutě se mohli diváci radovat z prvního gólu, ale šance zůstala neproměněná. Stejné to bylo i v dalším prběhu zápasu, kdy domácí hýřili aktivitou, ale často jim dělalo problém dobré zpracování míče a lepší zakončení. K šancím se dostali i hosté, ale šlo o vyjímečné okamžiky, které většinou dokázal chytit gólman Schindler. Černovicím se nakonec podařilo v prvním poločase nastřílet tři branky a prakticky bylo po zápase. Druhý poločas se hosté více zatáhali do obrany a hrálo se spíše na jejich polovině. K šancím tak měli blíž domácí a přestože u nich stále převládalo nedokonalé zpracování míče, dokázali využít nabídnuté šance a přidali další tři góly. Utkání tak skončilo jednoznačně 6:0.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Výsluní
Marek Drapák (hráč TJ Sokol Výsluní): Nic nám nevycházelo. Nedokázali jsme se dostat dopředu, domácí byli jednoznačně lepší a zasloužili si vyhrát.



Sestavy


SK Černovice B
P. Schindler [-] - K. Totzauer [-] , V. Tengl [-] , M. Moravec [-] , M. Král [-] - J. Richtr [-] , J. Novotný [-] , R. Sukovatý [-] , M. Uhlíř [-] - P. Balšán [-] , L. Hanzal [-]


Místo: Černovice. Počet diváků: 20.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.









Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku